BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.435,44

Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir hakkında flaş karar!

FETÖ'den yargılanan Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir hakkında mahkemeden flaş bir karar çıktı. Son duruşmada kararını açıklayan ve diğer sanıklara FETÖ üyeliğinden ceza veren mahkeme heyeti, Ali Demir'in dosyasının ayrılmasına ve hakkında 'görevi kötüye kullanmak' suçundan soruşturma açılmasına hükmetti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
mehmet sultan

Hakimler ve savcı zan altındadır...böyle kararlar bedavaya verilmze...HSYK soruşturmaaçmalıdır.....

Misafir

bu kararı kimse bedavaya vermez....yöneticilikten ceza alması gereken adam, örgütten yırttırılmış göstermelik görevi kötüy ekullanmaya dönüştürülmüş....savcı ve hakimler zan altıdadır...HBYK dan soruştarma beklemek hakkımızdır....

Misafir

hııımmmm anladık mahkeme heyetide rengini belli etmiş

Misafir

Arabesk Sarkiciya Benziyor :)))))

Bu Fakir

2008-2013 yılları arasında il ve ilçe müdürlükleri dahil bu makamlara getirilenlerin tamamı FETÖ sorgusundan geçirilmeli kanaatindeyim.

Misafir

SEN NEYİN PEŞİNDESİN AHBAP BIRAKSINLARDA HAİNLİĞE DEVAM MI ETSİNLER

MİSAFİR

VAY BE DARBEDEN GÖZALTINA AL MİLLETİ BAKTI Kİ SUÇ YOK ÜYELİK FALAN FİLAN VER CEZAYI

Misafir

adamın tipi ben fetocuyum diyor lan tiplere bakın zaten anlarsınız kim fetocu kim değil

Aynı ırk bunlar

Yahu bu fetöcüler aynı torna makinesinden mi çıkma. Giyim, yüz ifadesi, bıyık, gomlek, pantalon vs.imaj. Neredeyse yeni bir ırk/tür gibiler. Hemen anlaşılıyorlar.

D21

Bence günah keçisi oldu bu. Bu adam bu işi yaparken bakanların çocukları cemaat kolejlerindeydi. Berat da öyle değil miydi ?

Misafir

ŞİMDİ AYNISINI AKP YAPIYOR Bİ GÜN BAŞKA BİR HÜKÜMET GELDİĞİNDE BUNLARIN HESABINI AKP YE SORMAYACAK MI ŞUAN HERŞEY ÇOK NORMAL GİBİ HERKES İ HER YER E SOKUYORLAR.

TE RÖRİSTLERİ DEVLETE YERLEŞTİRMEDİ Mİ?

GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA MI YOKSA MİLYONLARCA KİŞİYİ BUNALIMA BELKİ DE ÖLÜME SÜRÜKLEYEN BİR KİŞİ OLARAK MI YARGILANMALI?SORU ÇALDIRARAK ÜNİVERSİTELERE,AKADEMİK SINAVLARA,HAKİM SAVCI,MEMUR,POLİS ALIMLARINDA YAPTIKLARI İLE DEVLETİ ÇÖKERTMEYE DÖNÜK BİR HAREKET Mİ YAPMIŞTIR?

Ahmet

Bu fetucular hemen taniniyor cok masum bir yuz goruntusu var bunlarda.

  • 1