BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02

Eski MİT'çi Öneş'in korkutan İdlib açıklaması: Türk askerine...

Eski MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş, İdlib'te Türk askerlerinin bulunduğu gözlem noktalarına provokatif saldırıların olabileceğini iddia etti. Öneş'e göre azmettiriciler farklı çıkarları olan ABD, Rusya, İran veya Suriye olacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

PUTİN SAĞLAMDIR DEMEK,PUTİNİ BİLE GÜLDÜRÜR.SURİYENİN HAKİMİ ŞU AN..

Misafir

Ne titremesi yaa,herkez kendi menfaati paşinde,paslaşıyorlar,biz dışarda kaldık.öyle beş kuruş parasız kalırsın.!!!

Misafir

TAM TERSİNE ABD RUSYA İLE ARAMIZI AÇMAK İSTEDİ...UÇAK DÜŞÜRME VE RUS ATEŞİNE SUİKAST. BUNLARDAN SADECE 2 TANESİ. RUSYA CANDIR.ŞUAN DÜNYANIN ASKERİ GÜCLERİ 3 .DUNYA SAVAŞI İÇİN CEPHE OLUŞTURUYORLAR.ASYA VE ABD CEPHESİ ÇARPIŞABİLİR.BUDA ABD NİN YOKOLMASI DEMEKTİR.

Abdullah GÖKBAYRAK

Ya sallamayın hep aynı DİYERSUNUZ,HİÇ BİR ŞEY OLMAZ dÜNYA tÜRKLERDEN TİTRİYOR YETERKİ KALLEŞLİK YAPMASIN BİZİM İÇERDEKİ YETKİLİLER. Hatta >İleri gidip hazır ordayken Petrol,Toprak ne varsa hepsini alalım artık bize aksın Petrol cebimizde kuruş para yok.

ali

Cevat Öneş in 2013 teki açıklamasınıda yazayımda haksızlık olmasın.adam 2013te söylemiş darbe geliyor diye : “Cemaat de olabilir, diğer farklı cemaatler de olabilir. Darbe arayışları da olabilir veya otoriterleşme arayışları da olabilir. Hiç fark etmez.”

Misafir

S400'ü alıyorsa Türkiye, ABD'ye karşı kullanmak için alıyor ! Rusya bir kere samimi değil. Suriye'nin yüzde 90'ı kontrol altında diyor, Fırat'ın doğusu Suriye'nin sınırları içinde değil midir ? Silahlı gruplara ateşkes ilan edelim diyor Sayın Erdoğan, Putin, temsilcileri burada yok diyor ! Rusya eyvallah verdi S400 'leri ama onların işine geliyor bu. Çünkü ABD ile aramızı açacak bir olay bu.

ali

rusya güvenilmezmi ? sana baban bile vermez s400 leri.daha önce basit silahı parayla bile abd ve israilden alabildinmi. hayır! o s400 türkiyeyi kurtaracak tek silah.rusya dosttur.putin oyunu çok önceden gördü.bizden daha önce...rusyaya güvenilmez diyenin fetö sempatizanlığından süphelenirim.senin düşmanın abd dir.dünyada tüm darbelerin ve katliamların sorumlusu abd dir

k.k.k

Ne Rusya ne İran ne de ABD... Hiçbirisine asla güven olmaz. Hele ki Rusya ! Ben kendi işimi kendim görürüm. Şayet sınıra yaklaşan görürsem, hangi ülkenin askeri, uçağı vs... tanımam vururum angajman kurallarına göre. Bu konuda kesinlikle taviz vermem. Baştan bir bildiri yayınlarım, böyle birşey olursa sorumluluk karşı tarafındır diye. Benim sınırlarımı koruma hakkım var çünkü. İdlib'teki muhalif grupları aynı şekilde biz de kullanabiliriz, MİT'çinin dediği şey bizim için de geçerli !

Nida Gündoğdu

Evet Öneş biliyor da konuşuyor. Alttaki yorumcuya atfen söylüyorum: Rusya en güvenilmez ülkelerin başında gelir!

ali

rusyadan saldırı geleceğini sanmıyorum.putin sağlamdır...mitçi biraz hayal dünyasında

  • 1