BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,92
ALTIN 2.436,02

Eski IŞİD militanından olay 'Hatay' açıklaması

Ömer kod adlı eski IŞİD militanı, IŞİD'in Hatay'a girme planının olduğunu iddia etti. Militan, örgüte nasıl katıldığını ve nasıl bir eğitimden geçtiklerini anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
ramiz

mantıklı konuşuyosun

Müslüman

EĞER İŞİD DENİLEN ÖRGÜTE MÜSLÜMAN DİYEN VARSA, YA KURANI VE PEYGAMBERİMİZİ TANIMIYORDUR YA DA İNGİLİZLERİN PEŞİNDEN GİDEN MÜNAFIKLARDIR.

halis

turan selef misin nesin sende islamın yüzkarasısısın biran önce sende git onlara kATIL ve allahın adını anarak müslümanın kafasını kes ve videoya cek katil olduğunu isbat et.peygamber efendimiz sizden dahamı az biliyordu cevresindeki yahudileri kesmedi.allahın verdiği canı allah alır.sen kimsinki birde ,,,müslümanın ,,kafasını kesme ceza verme hakkını elde edesin.imanmış. iman senin kafanın içindemi satılıyorda bunları yazıyorsun.bırakki adam öldürmek müminin kalbi allahın evidir kim bir kalb kırarsa beni kırmış olur.... demezmi ...birde kafa kesmek cehennemdede yerin yok....

OGUZHAN

BU ADAMLAR ISID TÜRKMÜDE HATAYDA SERIAT GETIRECEKLER?HATAYIN ISIDLE NE ALAKASI VAR;HATAYI ISID ALIRSA BÜTÜN TÜRKIYEYI ALMIS OLUYOR.ISTE AYYAS UYUSTURUCUN BIRI,150 DOLARA INSAN ÖLDÜREN 10 DOLARA DA NELER YAPMAZ...ISID MISID BUNLAR BIRILERI TARAFINDAN KURULAN BIR TUZGAH;MÜSLÜMANIN YAPMADI BELLI...BILINCLI BIRSEYLER DÖNÜYOR...BEKLIYECEGIZ

.abc-cba=d

vay anasını sayın seyirciler.500 dolar artı yol yemek ve sigorta :D hani cihad cihad diyolar meğerse 500 dolar içinmiş.allahu ekber yalan para gerçek

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER

TAHU BU ÜLKEYİ NE KADARDA KÜÇÜK GÖRÜYOSUNUZ. PKK İÇİMİZDEN OLAN Bİ ÖRGÜT OLDUĞU İÇİN SAVAŞ UZUN SÜRDÜ. BUNLAR DIŞARDAN 98 MODEL AÇIK KASA TOYOTALARLA GELECEK EE HATAYI ALACAK. BUNLARIN SAHİPLERİDE DENEDİ 1915 LERDE BABAYI ALDI. BUNLARDA ALIR GİDER.

turan selef

Birisi....siz kendinizi boyle kandirmaya devam edin....birileri tevhide cihada cagirdimi bundan en kolay kurtulmanin yolu bunlari kokten inkar etmektir...amerikan ingiliz orgutu oldugu icin ayni amerikalilar ve ingilizler kudurmus gibi milyarlar harcayip canlarini vrrip bu orgutlere karsi savasiyorlar demi? Burda uzuun uzuun anlatirimda fayda vermez....bu isler ilim meseledi degil iman meselesi.....kafaniza erisebilsem kalbinize erisemem...imani verende alanda Allahtir....

Birisi

Yahu bu örgütün İngiliz-ABD ortak üretimi olduğunu bütün dünya biliyor da bir sen mi öğrenemedin. El kaide dediğin örgüt zaten CİA nın maşası. Cidden bu söylediklerinde samimiysen (ki ben ortalığı karıştırmak için bilerek yaptığına inanıyorum) lütfen at gözlüklerini çıkar.

ssss

işidi vurmak demek türkiyeniin kan gölüne dönmesi demektir uyuyan! pkkyı ve işidin doğudaki saldırılarına halkın ne cevap vereceği bu işi çözer

ALi kilic

KImse Aldanmasin bu insanlar musluman degillerdir,, seneryo geregi, kurtler ile savasiyor gorunuyorlar, lakin proje Kurtleri bolgenin sahibi olarak dunyaya lanse edip, kabul ettirebilmekdir,, bir paket program,,, Isid da yamasi!! ENteresan olanda barzaninin bu bolgedeki ezidileri Turkiye'ye kiskislayip bolgeyi tamamen sunnilere ayirmasi,, kendi kanina uymayan pkk ve mahmuruda bosalttirdi,, artik uyanmadinizmi millet!! HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

turan selef

Haberturk sana kac torba esrar verdide sattin kendini omer? Bari sadece dogrulari anlatsaydin iftiralari birakip.....cokmu cazib geldi o uyusturucu yoksa? Iyiki cabuk cikmissin orgutten...ilerde daha neleri ve kimleri satardin Allah bilir.

turan selef

Isidi hala amerikan orgutu diyen zavalli aciz akilsiz yorumculara aciyorum....ya gercekten safsiniz ya da islam hakkinda zerre kadar bilginiz ve inanciniz yok. Tevhid nedir haberiniz yok. Okudugunuz belki bir ilmihal kitabidir okadar....ama tekfir etmeye gelince baya bir seyhul islam kesiliyorsunuz basimiza. Iside kafir diyorsunuz....o sozunuz size geri geliyor ve kafir olan sizler oluyorsunuz....isid muslumanlar tarafindan kurulan bir cihad orgutudur......siz daha yeni duyuyorsunuz...isid 2007 yilinda ebu musab zarkavi tarafindan kurulan bir orguttur....el kaideye baglidir....simdiye kadar oyleydi...el kaide ile gorus ayriligina girdikten sonra ayrildilar......kisacasi siz hic mi hic ugrasmayin anlamazsiniz tevhidden cihaddan imandan....siz ilmihal bilgileriyle iman ettiginizi zannedin..bari karismayin...yardiminiza ihtiyacimiz yok yeterki ayakbagi olmayin bizlere.

antıustad

tayyip desteği ile pkk'nın yaptığı gibi işid'de yapar diyorsun herhalde.

Bir dost

Batı Türk hükümetinin ve C.B. nin bütün açıklarını dinleme skandalı ile ele geçirmiş durumda. Artık gezi olayları ile hükümete baskı kurmasına gerek kalmadı. ABD ve AB türkiyeye bu şantaj kasetleri ile her istediğini yaptırabilecek. Milletimiz de sanacak ki Türkiye çok güçlü o yüzden Batı sesini çıkarmıyor. Halbuki alınan tüm kararlar aslında onların kararı olacak

NE YAPACAK.

SİYONİST KUMANDALI İŞİDDE. YÖNETİM EL DEĞİŞTİRECEK. SİYONİST PLANLAR ALAŞAĞI EDİLECEK. SİYONİSTLER. AJANLAR DEŞİFRE OLACAK. İŞTE O ZAMAN. SİYONİST İSRAİL.

Zulfikar

Kürtlere karşı değil Türkmenlere Müslümanlara karşı savaşıyorlar.. nato 10 ülke askeriyle abd ile oraya girecek IŞID yok edildi denilecek ama yok edilenler Müslümanlar olacak.. Türkiye neden Ezidiler gibi güneşe tapanlara kapılarını açtı Türkmenlerin bir çoğu sınırdan içeri alınmadı uyumayın ahali ortadoğuda savaş kapıda..yeni dünya düzeni kuruluyor.

poyraz

ışid in içindeki 100 lerce ingiliz,alman,fransız ve abd vatandaşları var.niçin onlarla yapılmış bir röportaj yok.mesela ingiliz IŞİD militanı,yada ABD ışid militanı.dön dolaş TÜRKİYE.bakın kürtler ve şiiler ucu açık silahlandırılıyor.şu anda şii milisler IRAK ordusunu oluşturuyor.yarın ışid tehdidi bittiğinde(konjöktür değiştiğinde BATI çıkarları doğrultusunda. bu silahlar birbirlerine döner.sünni kesime bu silahların verdiği üstünlükle yine işkenceler,zorbalıklar,yurtlarından etmeler yine kapıda.koalisyon(BATI)un derdi bu topraklarda devletler,halklar,örgütler üzerinden birbirlerine karşı sürekli POTANSİYEL(mezhep,silah) farkı yaratarak kargaşa ve çatışma çıkarmakta.

KENDİLERİNE DÖNECEK.

SİYONİST KUMANDALI İŞİD İKİYE AYRILACAK. GERÇEĞİ GÖRECEKLER. OYUNU FARKEDECEKLER. AYRILACAK. O ZAMAN SİYONİSTLERİN PAÇALARI TUTUŞACAK.MESCİDİ AKSADA SİYAH BAYRAKLAR DALGALANINCA. İSLAMA. MÜSLÜMANLARA KURDUKLARI TUZAK.

AA AA

turkiye buna musade etmez sonlari olur demis,eski isidci.haha guldurme.turkiye pkkya yillardir ne yapabildi,bak sonunda tayyip amca dayanamadi diz coktu.her dediklerini yapiyor.kanunu bile pkk yaziyor simdi

KENAN DEMIR

Isid Amerika ve Avrupanin destegiyle ortadoguda kurulmus bir orgut . Lideride orgut egitimini Amerika da almistir . O yuzden lsid Turkiye ye saldiracak bir olasilik hic bir zaman yoktur . Amerika ve Avrupa Suriye ye karsi kara ve hava saldiridan kacinarak bu orgutu kullanarak Suriye liderini icten yikmaya calismaktadirlar . Gazetecilerin oldurulmesi bir oyundur . Belkide boyle bir sey yok . Cunku kesen kisi cok iyi ingilizce biliyor diyorlar . Belki de Iside saldirmak icin bir bahane uydurdular . Cunku Iside Suriye ye saldir dediler . Irak a degil .lsid in Suriye ye geri donme sebebide budur Birde Avrupa ve Amerika Suriye yle savasmamasinin sebebi Rusya nin eski muttefiki . vede Suriye de Avrupa nin ve Amerika nin hic bir gelir getirecek faydasi yok Suriye ye neden saldirsinlarki . Saygilarimla

mehmet

bu bir roportaj, ne fikri anlamadim??? eger sende isid'e gideceksen git. olmenden cok memnun olurum, haa sehit olurum falan zannetme. cehennemde zebaniler bekliyecek sizi!

Mustafa Kırksekiz

Terörist mi arıyorsun örgüt mü arıyorsun hayallerle avutmaya gerek yok. İşte terist. İşte terör örgütü. Türkiye'de birçok ilde bunlar çeşitli dernek ve vakıf adı altında örgütleniyor ve yurt dışına eleman gönderiyor. Paralel diye hergün yatıp kalkılacağına gir inlerine bitir. Dünyadan haberi olmayan gariban zavallılarla uğraşıcağına. Ha paralellik kim yapıyorsa, kimden geliyorsa, ülke menfaatlerini kim kime peşkeş çekiyorsa üzerine muhakkak git, bul çıkart ama inandırıcı olsun. Bir yıldır laga luga edip durma ve milleti uyutma.

arda

Türkiye'den İşid'e 400 kişi katılmış. Bunlardan bazıları Peşmerge, YPG ve diğer Kürt birlikleri tarafından öldürülmüş. Hatta önlem alınmaması durumunda daha fazla kişinin İşid'e katılacağı söyleniyor. Anne-babalara sesleniyorum. Çocuklarınıza sahip çıkın. Çünkü çocuklarınız şeriat-cihat yalanıyla kandırılıyor, gerçekte ise Rojava'ya ve Irak Kürdistan'ına götürülerek Kürtlere karşı savaştırılıyor. Annelik ve babalık görevlerinizi yerine getirin ve çocuklarınıza sahip çıkın.

poyraz

sizin fikriniz ne İNTERNETHABER?bu konularda ÜLKEnizin cumhurbaşkanı ve başbakanının söylediklerimi önemli,yoksa OBAMA,CAMERON gibi dostlarınızın söylediklerimi?gerçekten zor bir seçim sizinki.bir yanda ekmeğini yediğiniz bir ÜLKE diğer yanda DOSTlarınız.

vatandaş

bu mahlukatın ülkemizin vatandaşı olmasından, eğer işid in verdiği para ailesine de harçlık olarak girmişse devletimden de utanıyorum.