BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25

Eski CIA uzmanından bomba Abdullah Gül açıklaması!

Herkes 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2019 seçimlerinde ne yapacağını merak ederken Eski CIA uzmanı Henri Barkey'den Gül'ün adaylık iddiasıyla ilgili bomba bir açıklama geldi. Gül'ü cesaretsizlikle suçlayan Barkey, Gül’ü beklemek Godot’yu beklemek demek. Aday olacak cesareti göstereceğini düşünmüyorum'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
HEP TRİK.............

Aslında Gülü aday olmaya kışkırtıyor AKP.ama yemez sn.GÜL.oyunu anlamıştır.yemez.!!

sss

adamlar şimdi den gaz vermeye başlamışlar ama sayın gül de çok iyi biliyor ki halk varsa yoksa REİS diyor karşısına çıkıp ta halktan gördüğü teveccühü neden yerle yeksan etsin ki halk onu cumhurbaşkanı olarak hatırlamak istiyor bence fazla zorlamasın

pii

hiç bir güç bana ve çevremdekilere reisin adaylığından başka birisine oy verdiremez. biz gül, karanfil, devetabanı tanımayız. varsada reis yoksada reis. bizim sevdamız ölesiye..

vatandaş

Gül aday olsa zaten sizin adayınız olacaktı.

Hakkı BULUR

Aday ol demek kolay, 15 Milyon liralık adaylık masrafı ve seçimde harcanacak parayı bulmak zor.

a.eren

Sn. Abdullah GÜL, çok büyük bir değerdir. Hiç kimsenin gazına gelebilecek basit biri değildir. Herkes haddini bilip öyle davranmalıdır.

Misafir

CİA'da A.Gül'e bel bağlamış görünüşe göre.

Hasan

Gül üzerinde çok şey denemişler tutmayınca, gaza getirmek için tahrik ediyorlar. Gül bunu yemez. Ters teper. Ülkenin birliğe ihtiyacı var. Bunu bozup bu vebale girmez.

ihsan

ulen şerefsiz barkey senin türkiye hakkında söyliyecek sözün yok

Misafir

abdullah gül parti kurabilseydi,erdoğan ı yenebilirdi.ama, parti kurmaya cesareti yok.

Misafir

Gül aday olur ise Tüm saygınlığını ve itibarını kaybeder. Halk aptal değil artık oynanan oyunların farkındayız...

gül cesaret edemez

zaten sürekli olarak tayyibin gölgesinde vekillik yaptı.asalet hiç bir görevde olmadı ki

osmancık

Eğer Gül'ün aday olma niyeti var idiyse de bu açıklama her şeyi ifşa ettiği için artık aday da olamaz. CIA Erdoğan'a karşı Gül'den medet umuyor. Gül bitmiştir. Nokta.

Misafir

DANGALAK SEN ÖNCE KENDİ ÜLKENE BAK KENDİ ÜLKENDEKİ SAÇMALIKLARLA İLGİLİ YORUM YAP SANA NE TÜRKİYENİN SİYASETİNDEN BAŞINIZDAKİ DENGESİZ RUH HASTASI ADAMI İYİLEŞTİRİN ÖNCE

ufuk

Gül açısından acı bir durum nedense HDP CHP geziciler FETÖ CIA ajanları adaylığını istiyor,Yazık..

GAZMAN

RESMEN GAZA GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.

La tahzen

aday olsun da tarih onuda silsin.

Farabi

Gul devlet falan yonetemez .Onun icin,bence bekde oy alamaz,aday olsa.

ÖTÜKENLİKURT

ELİN OĞLUNUN GÖZLERİ KESKİN... Ben yıllardır söylüyorum bunu, GÜL tavşan yüreğine sahiptir, aslında dincilerin alayı tavşandır da, arkalarına devleti alınca aslan postuna giriyorlar!1970 lerde biz Ülkücü hareket olarak şehitler vererek destan yazarken, bunlar evlerinde ışıkları söndürüp sadece dinsizlere buğz ederlerdi! Cihadın en basiti... GÜL sahaya iner de sadece halı saha maçı yapmaya o kadar...

Misafir

İster konuşsun,ister konuşmasın... Sana ne düşüyor köpek Amerikalı! Tayyip ERDOĞAN da ,Abdulah GÜL de doğru ve yanlışlarıyla bu ülkenin insanı ve yalnızca bu ülkenin insanları onlar hakkında karar verebilir.Sana ise kemik yalamak düşer kalleş Amerikalı!

Misafir

amerikanın gülü değil, türkiyenin merali bu terör-savaş ortamında türkiyeyi alıp çıkaracak, türk milleti huzura kavuşacak

  • 1