BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.407,74

Eski Bakan Recep Akdağ'ın oğlu kayı düğünü ile evlendi

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlu Muhammed Akdağ, Gebze'de Hünkar Çayırı olarak bilinen alanda düzenlenen 'Kayı Düğünü' ile evlendi. AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ise Twitter’da düğünden kısa bir video paylaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Mmmm

Fatma Betül Sayan, Aile Bakanlığı'nı çok yanlış anlamış olacak ki, Bir kardeşini meclis üyesi Bir kardeşini önce müsteşar yrd. sonra büyükelçi yaptıktan sonra bugün de kardeşi Ömer'i Türk Telekom Bşk. Yrd. yaptı. Yengesini de BTK müsteşar yardımcısı yapmıştı! Bunun yakınlarını siz araştırın

Misafir

Eğer gerçekten belediyenin kamyonlari imkanları kullanildiysa haram zikkim olsun hakkim ne biçim muslumansiniz zengin insanlarsiniz karşılayabilirsiniz düğün masrafinizi bu aç gözlülük niye..

Misafir

beğenilerden belli milletin kimden yana olduğu

kayı boyu

Fazla filme kaptırmışlar kendilerini, kayı düğünlerinde bir kere gelin, erkeklerin arasında gitmez, gelini kendi bayan yarenleri götürür. elbisesi beyaz değil türkmen ve yörük obalarında giyilen kıyafetlerdendir. düğünü yapmadan önce türkmen ve yörük obalarının olduğu köy düğünlerine baksalardı. bari filme göre sonradan uyarlamış davranışları gerçek kayının örf ve adetiymiş gibi belirtmeyin...

Adalet

Dik durun eğilmeyin bu millet sizinle.

Misafir

Bunlar sanırım dizici gençler. Hayatları film bunların. Yazık.

Sado

Çadırda mı yaşayacak,villada mı?

Mmm

AKP ve MHP ye oy verenlerin canı sağolsun bu günkü Türkiye'nin durumu onların verdikleri oylar ile oldu

Cenk tan

Eygidi yalan dunya adamlarin zevkine bak

Misafir

Kayı'da tesettür yoktur, Arap kılığını Kayı diye yutturmayın...

Misafir

Gelecekle ilgili hikayesi olmayanlar, geçmişten bir şeyler ararlar.

Misafir

Gardaşım adamlar gösteriş için dünyaya gelmiş. Bu memleketin niye bu halde olduğu ve getirildiğini düşünen yok.

Misafir

Neden bunlar devamlı Kayı Boyu gibi yaşamazlar ki?

Cıngırı cıngırı

Kayi neki la uydurmayin puhahaha

Misafir

sonradan görme gökgörmedik bir şey olmuş fatihin Ölduğu yerde eğlence yapmak hiç hoş değil. Fatih yaşasa devleti idare eden eski yeni ne kadar zevat varsa hepsini çoluk çocuğuyla birlikte asardı.

KAYI BEĞİ

Boş işler. Kayı boyu beğleri saltanat düğünleri yapmazdı. Kendi helal kazançlarından fakirleri ihya ederlerdi. Takı kabul etmezlerdı.

Dr.

O eski bakan var ya.. Onun çok verecek hesabı var. Hiç bir şeyi unutmadı doktorlar. Hiç bir şeyi.

Misafir

Geçmişi tüketmek. Nasıl ki atalarımız bize övünülecek bir geçmiş bırakmışsa bizde gelecek evlatlarımızla bilimle sanatla ileri teknoloji ve kent kültürü ile övünülecek bir gelecek bırakalım. Bu şekilde ancak geçmişi tüketiriz. Kendimizi bunlarla avutmayalım.

  • 1