BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09

Esad, YPG'ye özerklik verecek! Bomba iddiayı Rus basını yazdı...

Rus Basını, Ankara’nın terör örgütü saydığı, ABD destekli YPG’nin İdlib operasyonunda Esed güçlerine destek vermesi durumunda Şam’la diyalog halindeki örgüte, kontrol ettiği bölgelerde “özerklik statüsü” verilmesinin gündemde olduğunu iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Eee... denize dusen yilana sarilirmis. Kendini kurtardiktan sonra kimi sokacagiyla ilgilenmez.

MiSaFiR

Daha önceden de yazdığım gibi: Söz konusu, Türkiye'nin düşmanları (pkk-ypg) olunca Rusya sus-pus... Kendi çıkarı için Suriye ile birlikte Müslümanların öldürülmesi umurunda bile değil zaten...!!! Bu konuların hepsi 7 Eylülde İran'daki toplantıda GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ele alınması gerekir... Şu anda rakip gibi görünen ABD, dost gibi görünen Rusya; ama SONUÇ AYNI...

Bu Fakir

Bu, meşhur Stratejik Derinlik Kitabı'nın yazarlarının uyguladığı politikanın sonuçlarından biridir.

Misafir

Artik Emineyi Putine pazarlamakda para etmiyor,bakalim Köpeklerinizi süriyeden nasil cikaracaksiniz......

Recep

ABD piyonu, eli kanlı Fetöcüler 15 Temmuzda ülkeye darbeye çalışırken, güneyimizde PKK=PYD Türkiyeye girmek için hazır bekliyordu. ABD'nin nihai hedefi Türkiyeyi bölmek, kendine bağlı kukla bir devlet kurmak. Umarım ülkemiz Irak, Suriye, Libya gibi olmadan meselenin Tayyip ve AKP meselesi olmadığını bizdeki muhalefet anlar.

mevhibe inal

Ey iman edenler, Hep birden BARIŞA girin!

Misafir

Ne bekliyordunuzki, bunun olacagi ta basindan beri belli, muktefiklerini iyi sec, sen esedi dislarsan esedde senden intikamini boyle alir.

mevhibe inal

Bölgemizde işgalci kimler belli. Bunlar Suriye-İran-Türkiye'yi de bölmek istiyor. Yalan-çarpıtılmış haber, provokasyon, Sahte Bayrak Operasyonlarına DİKKAT.

misafir

esad gitsin diyenler şimdi uyanmıştır şuanda suriye dörde bölünmüş duruda esad gidince ona bölünecek terörist ülke abd himayesinde terör devleti kurulacak yapılan hataları bir tarafa bırakıp geçmişi unutarak esadla türkiye biran önce el sıkışıp terörist ülke abd yi suriyeden söküp atmalıyız yoksa bu işgal türkiyeye sıçrayacak.

Misafir

Türkiye akıllılık yapip 2009'da dostu olan Esad'la sorunu çözme yanında ona karşı tavır aldı. Esad ASALA (PKK/PYD) özerklik verirse Türkiye Suriye gibi iç savaşa sokulur.

  • 1