BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54

Erken seçim ihtimali vekilleri yaktı!

Hükümet kurma çalışmalarının uzaması ve erken seçim ihtimalinin gündemden düşmemesi de Ankara dışından evini taşımaya hazırlanan vekilleri zorda bıraktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
önce vatan

HALEN İÇİMİZDE DÜŞLERİNİ OYNAŞLARINI SÖYLEYENLER VAR ADAM ORADAN BANGIR BANGIR BAĞIRIYOR hdp DİYE BİR PARTİYİ TANİMİYORUM DİYE NASIL OLACAK chp / mhp koalisyonu yetmiyor yetmiyor sayısı yoksa hesap mı bilmiyor

OLSUN

AVM SAHİBİ YADA REZİDANS SAHİBİ VEKİLLERİ NİYE YIKSIN. RANTTAN UZAK KALAN HALKIN VEKİLLERİ YIKILACAK EKONOMİK OLARAK.

alara

vekillerin çoğu yeni 2 yılı doldurmadan seçim istemezler o yüzden bir hükümet kurulacak, bu hükümette muhtemelen chp-mhp hükümeti olacak hdp dışardan destekleyecek

i ö

cok üzüldüm tüh yazık ne olçak şimdi bunlarada para toplayalım

BOZOKLU..

DAHADA DÜŞECEK İNŞALLAHH AKPKK ANAP GİBİ DYP GİBİ SİYASİ ÇÖPLÜKTEKİ YERİNİ ALACAKTIR O GÜN ÇOK YAKINDIR .......

kavruk

hükümet kurma çalışmalarının uzaması değil başlamaması demek daha doğru olmaz mı?

vatandaşa yazık

Hangi erken seçim ihtimali??

vsggas

Milletin sesi cok dogru cıkıyor. Bu haber cikinca coklari burdan yorum yapmışlardı kadının yasak ilişki ihtimali olabilir diye. maledef docru cikti. Milletin sesine dikkat.

misafir

seni kimler kullaniyor asil sen onu soyle

AK PARTİLİ SEÇMEN

YENİDEN SEÇİM VAR...AK PARTİ istanbul,konya,bursa,kayseri,diyarbakır,urfa,van,ağrı,izmir milletvekili listeleri yeniden yapılacak, çünkü bu illerde ak parti oyları ciddi oy kaybına neden olmuştur.adaylar tekrar gözden geçirilecek diye düşünüyorum.

Akşehir

BENCE ANGARADAN EV TUTMAYIN ÇÜNKİ YENİDEN SEÇİM VAR.BİRDAHA LİSTELERE GİREMEYECEKLER VAR.ÖZELLİKLE,KONYA,BURSA,KAYSERİ,İSTANBUL AK PARTİ VEKİLLERİ.BURALARDA AK PARTİ CİDDİ DÜŞÜŞLER YAŞADI.DEMEDİ DEMEYİN.

  • 1