BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34

Erken seçim bazı vekilleri zora soktu! Aday olabilecekler mi?

AK Parti, CHP ve MHP'de bazı milletvekilleri Mart ayında yapılacak yerel seçimde belediye başkanı adaylığına hazırlanıyordu. Bazı milletvekilleri ise şimdiden adaylıklarını açıklamıştı. Ancak genel seçim erkene alınınca bu isimler zora girdi... İkisinden birini seçecekler..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
aman iyi,çok sevindim

Biraz da vekilleri sıkıntı bassın ! Yüksek perdeden konuşmak kolay.daha sıkılmalılar...

siyenpi

oy alana kadar agam paşam deyip koltuga kurulduktan sonra burnundan kıl aldırmayan insanlar.en küçük protestoda agzını yüzünü kırdıranlar, halbuki oyu ondan aldım diye düşünmeyip adam yerine koymayanlar, bunların hepsi bu.ne oyu yat aşagı hiç biri için sandık başında itiş kakış sıra beklemeye degmez.

salhor

Desem ki "Siz durun, ben ayıklayayım!" kim dinler ki? Ama yüzde yüz isabetle ayıklayacağım husûsu tartışılamaz. İşi satranç oyununa benzeterek bir yere varılamaz. Çünkü vatandaşa gelince "Sen Uganda'daki aç müslümanlar yesin" bahanesiyle nasıl kurbanının parasını bu şerefsizlere verirsin?" te'dîbinin akabinde tıkılırsın hapse; kıçını gören kedinin "Aman benim ne büyük yaram varmış?" demesi gibi salaklaşır, boynunu bükersin; bağ bağışlayanlar, binâ ve arsa bağışlayanlar, hem de devletin, yani benim malımı bağışlayanlar, "Bilemedik hemşerim. Allah bizi affetsin!" der yürür giderler. Senin, SABÛR Allâh'ın vardır; o SABRA ayak uydur uydurabilirsen. Onların bir kısmı PUTPEREST (!), bir kısmı ".....Vele'd-dâllîn" du'âsından vârestedirler.

ALİ

BİR SÜRÜ GEREKSİZ HABER VAR AMA İZMİR DE DAHA ÖNCE GÖREV YAPTIĞI ASKERLİK ŞUBESİNİN ÖNÜNDE İNTİHAR EDEN YÜZBAŞININ NEDEN HABERİ YOK.VURUN ABALIYA KİM ÖLMÜŞ KİM KALMIŞ ÖNEMİ YOK YETER Kİ UCU BİZE DOKUNMASIN

Misafir

binali bey zaten nere çeksen oraya giden birisi .erdoğana böyle adam lazım.faşizimde diktadörlükte böyle birşey.türkiye böyle utanverici yönetime layık değil derhal devlet yönetimine dönülmesi şarttırb.

Misafir

akp de, adayları erdoğan belirlemiyor mu?seçim zamanları erdoğan a niçin methiyeler yazıyor, adaylığa talip olanlar?akp den adaylık isteyenlerin erdoğanın önünde ,bir amuda kalkmadıkları kaldı.yoksa bu sefer,erdoğan a sec de mi edecekler?seçim zamanı görülür.

Misafir

OLMASINLAR ÇOKMU ÖNMELİ SANKİ ZATEN KIYAK EMEKLİLİK KIYAK HAKLARI KAPMIŞ DURUMDALAR ALLAH BEREKET VERSİN DEVLET BABA SAĞOLSUN

SEÇMEN

İYİ olacak inşallah.Her ne kadar kumpas kursalarda yine İYİ olacak...

Kahrolsun diktatörlük

2 ayaklı tanrılarına her kim daha fazla yağ çekerse aday olur.

  • 1