BIST 9.695
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.499,69

Erik dalı oyunu istifa getirdi

Kütahya'nın Emet ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü dolayısıyla Cevizdere Şehitleri Anıtı önünde düzenlenen etkinlikte, 'Erik Dalı' türküsü eşliğinde gösteri sunulması olayının ardından Günlüce Köyü Muhtarı Adem İnan, kaymakamlığa istifa dilekçesi verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
iha

tören programını muhtarmı hazırlamış sanki .burda muhtarın hiç suçu yok muhrar masa sandalye su yemek vs temini yapar.programı kim hazırladıysa kim onayladıysa sayın kaymakam ona bakıversin.garibim muhtarı feda etmişler bazıları.yazık muhtar istifa etmemeliydi.asıl sorumlular belli

Misafir

İstifa etmesi gereken MUHTAR mıydı diye sormak lazım.

DUYARLI YURTTAŞ

Sayın Muhtar özlenen DEMOKRASİ örneği vermiş, kutlarım. Ama Devleti yönetenler bunu değerlendirir mi? sorun burada...

Aşağılayan

Istıfa etmesi gerekenlere örnek olursun inşallah.

Misafir

Odtifa etmen sacmalik olmus. Ozur dileyip birdaki anma programunda SEHIT YAKINI unvanini kullanmadan ortaligi sulandirip bulandirmadan kuran okutur yemek yedirir genclere sehitlerimizin bize neler biraktigini anlatirdin. Ben Hollandada yasiyorum, onlar 4 mayis savasta olenlerini (sehit olarak da anlasilabilir) anar ve kesinlikle eglence yapmazlar. 5 mayista ise ozgurluk gunu vardir ve o zaman eglenirler. Sen cikmis sehitleri anarken genc kizlara gobek attiriyorsun. Bilmiyordum diye yazmissin, sen onu kullahima anlat! Bilmiyor olsaydin istifa etmen gerekmezdi, birtek ozur dilemen uygun olurdu!

Misafir

Bu ülkede ^hey onbeşli onbeşli^ diye dekolteli kadınlar göbek atarak bu ağıtı söyledi. Maalesef mukaddesata olan saygı kalmamamış.

Misafir

Ağır abiler zavallı muhtarın başını yediler anlaşılan :)

Misafir

Ağır abiler zavallı muhtarın başını yediler anlaşılan :))))

Bu Fakir

Orada Muhtardan başka erdemli kimse yok muymuş!?

  • 1