BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36

Erdoğan'ın özel kol saati arka kapakta ne vardı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son Afrika gezisine Vatan gazetesi yazarı Murat Çelik, Erdoğan'ın 15 Temmuz’un yıl dönümünden bu yana kolundan çıkarmadığı özel kol saatini yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Bakıp bakıp sinir krizlerine girerek daha çok bağırıp çağırsın diyemi?

Misafir

Büyüksün reis çok büyük dualarımızdasin

bir basit vatandaş

15 Temmuz REZALETİ ni bizlere Destan diye yutturmaya çalışıyorlar. 15 Temmuzda Boğaziçi köprüsüne gelerek, tankların üzerine çıkanlar, bir şeyden haberi olmayan, masum erleri dövenler, çırılçıplak soyarak yere yatıranlar nereden, ne zaman, nasıl Boğaziçi köprüsüne getirildiler? Bir araştırma yaparsanız hemen REZALET ortaya çıkıyor.

Demir

Bir ak partili olarak Suriyeli lere bütün imkanlarını seferber eden Asperger sendromlu oğluma gelince Cimer e başvurmama rağmen hâlâ ilgilenmeyip tedavisi yarım kalan Belediyeden bir ücretsiz otobüs kartı bile alamayan Şahin Tin tarafından azarlanan biri olarak bende gereken cevabı seçimde vereceğim inşallah

Zeynep

Bu görüntülerin asıl müsebbipleri biz Ak Partili seçmenleriz. Herkesten biz de özür diliyoruz yaptığımız hatalar yüzünden bunlara oy verdiğimiz için.

Misafir

aklıma zafer çağlayan geldi

VELİ

Bu bize Allahın bir lütfudur denilen kahreden gece mi...???

Eski Ak Kıllı

Bu saati gördükçe Zafer abiyi ve Man adasını hatırlıyoruz. Yazık bize size verdiğimiz oylar icin. Bizi kandırdınız. Size helal olmasın. 2019da size en iyi cevabı biz pişman Ak Partililer verecek.

Mert toker

Chp milletvekili sadece 1 aylık telefon faturası 1.2 milyon tl idi. Evet yanlış duymadınız... 1.2 milyon tl. İsraf chp nin genlerinde vardır

Misafir

Ben KHK ile yönetime geçmemizi hatırlıyorum

ZENGO

Her şey bana seni hatırlatıyor!Z.Ç.

İmanlı YURTTAŞ

Konforunu yaşayanlar bu milletin parası ile yaşayabiliyor. İnancımız gereği israf doludizgin gidiyor. Ehlibeyt zamanı bunlar yoktu. Emeviler döneminde İslami anlayış ve israflar arttı.

ecemnur

Zafer Çağlayan da saatine baktıkça neyi hatırlıyor acaba?Mutlu mu oluyor ysuf yusuf mu?

mete

Saatte Türk bayrağı var ama ısrarla tek millet diyor, TÜRK MİLLETİ diyemiyor...

Kıl Saati

Yeni Zafer Çağlayan vakası mi bu?

Hakkı SEVER

Kol saati görünce aklımıza Mecliste tartışılan 2 000 000 liralık saat geliyor.

  • 1