BIST 9.574
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.483,58

Erdoğan'ın oyu ve İhsanoğlu'nun son durumu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 3 gün kala anket sonuçları seçimlerin birinci turda biteceğine işaret ediyor, seçimin sürprizi ise HDP adayı olacak görünüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
erdem

birazdan bakarım kantır oynayalım

erdem

eh nepcan iyi oylar geliyor

erdem

iyi yorumlar yazıyonuz

erdem

ekmeleddin erdoğana yaklaştı ben dedim seçimler hem iyi hem bilinmiyor kim kazanacak merak ediyorum işte bunun için gerginim

ismail güler

ah boşver erdoğan ezik almaz çünkü cezalanacak

ismail güler

bence üzülmeyelim çünkü erdoğan yanlış yaptığı için cezasını alacak ben bundan eminim

Kılınç

Hangi turda seçilirse seçilsin Erdoğan; yanlış yaptı evlatlarıyla birlikte aklanmalıydı, ülkemi,zin temizz cumhurbaşkanı olmalıydı.

Ertan

Merak etmeyin yanlış yapanlaın yargılanması başlamıştır ve devam edecektir

ÖTEKİ

ALDIRMA GÖNÜL HİÇBİR-ŞEY OLMAZ ÖMÜR BİRGÜN BİTER KİMSEYE KALMAZ BU AZAP KORKMA ÇOKTA UZAMAZ YAPANI EDENİ HAVALE ETTİM DİZ KIRMAK BOYUN BÜKMEK SANMA EBEDİ BAK ÖLÜM VAR FERAH TUT KALBİNİ YALAN DÜNYA İBRET İLE SEYRET ALEMİ YAPANI EDENİ HAVALE ETTİM. UMUT ETME ADALETİNİ KANARSIN TUTMA NAMERT ELİNİ YANARSIN ÖTEKİ OLDUĞUNA ÜZÜLME ZALİM UTANSIN YAPANI EDENİ HAVALE ETTİM MİLLİYETCİLERE(FAŞİTLERE VEYA MÜNAFIKLARA) ATFEN

ibrahim

mart 2014 te yolsuzluk vardı ama oy oranı arttı..

ibrahim

sen kendin buna inanıyormusun.?

dumrul

Derin devletin derin operasyonu tutmayacak... bankasya süreçten yine yükselerek çıkacak...

meryem

28 subat döneminde tüm islami bankalara operasyon yaptı derin devlet... ve ihlas finans altından kalkamadı. bank asya süreçten yükselerek çıktı.. simdi sadece bankasya ya operasyon yapılmak isteniyor. Allah'ın izni ile bu süreçten de yükselerek çıkacaktır...

fikret boduroğlu

birinci turda kimse seçilemez.ikinci turda ekmeleddin ihsanoğlu seçilir.bu sonuç Tayyib ve akp için sonun başlangıcıdır.yanlış yapanlar yargılanmaya hazırlansınlar.çünkü yargılanmaktan kaçamayacaklar,gerekirse anayasa ve yasa değişiklikleri yapılacak.

wdecw

sisi lere geçit yok bu ülkede avucunu yala şimdiden

omer

evet biter eger akp fazla basılan 18 milyon oyu kullanmaz ise yüzde 50 üzeri ekmel kazanır ..milleti aş iş hapıs korkusu almış siyasiler başedemedi millet başedecek.

alanyalı

2011 genel seçimlerine bakarak böyle bir kanıya varmak oldukça saçma. 2011 de tayyip erdoğan hakkında yolsuzluk iddaları yoktu ve de cemaat sonuna kadar tayyip i destekliyordu.son yerel seçimlerde almış oldugu oy oranından daha düşük (% 41 lerde falan) bir oy alacağını düşünüyorum tayyip in..ikinci turda ise belirleyici olan selahattin demirteşın oyları olacak. pazarlık masasında tayyip bakalım daha neleri verecek pkklılara.

adler

sen kimsinki kendinde insanlara hakaret etme yetkisi buluyorsun. birazsaygı olsun

yahudi madalyalı tayip

ilk turda yüzde elliüç ile ekmel hoca alacak saadet ilk seçimde patlama yapacak

DEMEDİ DEMEYİN

ALLAHIN İNAYETİYLE BU SEÇİM BİRİNCİ TURDA BİTER VE 12. CUMHUR REİSİMİZ EKMELETTİN İHSANOĞLU OLUR..

tanyerili

anket açıklamak yasak olduğu halde neden yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.Sizi nasıl ciddiye alacağız.

hayrullah taşdelen

Fethullah'in Ekmeli Nasıl olmuş da Türkiyenin gururu oluş. Bu adamı alay etmek için mi aday yaptılar. Türkiyenin gururu olmak için ne yapmış adam, bir hiç nasıl olur da Türkiyenin gururu olur. Bu millet kafayı yemediyse buna bir oy bile vermez. Erdoğan'a kızabiliriz ama hakkını teslim ederiz. Böyle balonlar la Erdoğan kıyaslanamaz.

aril

Hani anket sonucu aciklamak yasakti

Yazan Tosun_________

Halkı bölen, ötekileştiren, kendisine muhalif olan kişileri dışlayan Kadın ve erkek eşitliğine inanmayan, kendisi gibi düşünmeyenleri terörist ilan eden kişiden cumhurbaşkanı adayı olamaz.

Yozan Tosun_________

Anayasa Mahkemesi kararıyla, demokratik, laik cumhuriyet ilkelerine aykırı eylemlerin odağı haline geldiği gerekçesiyle hazine yardımından mahrum bırakıldığı ... Laik, demokratik, hukuk devletine karşı olan, bir kişi cumhurbaşkanı olamaz!