BIST 9.788
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,81

Erdoğan'ın oy potansiyeli başkanlığı kazandıracak hesap!

Andy-Ar araştırma şirketinin yaptığı en son anket sonuçlarına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy potansiyeli yüzde 70'lerde. AK Parti'ye başkanlık referandumunu kazandıracak formül ise gri alandaki kararsızlar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Gedan Barai

Memleket batmış bu batışı göstermemek için Başkanlık perdesi çekilmeye çalışılıyor. Ama yemezler.

Misafir

Hayırda bir hayır vardır bende hayır diyeceğim

MUSTİ

ŞİMDİ NE YAPTIDA BAŞKANKEN NE YAPACAK ÜLKENİN HAYRI İÇİN HAYIR DİYORUM BENDE

fikret boduroğlu

sandık önümüze geldiğinde,memleketin aydınlık geleceği için ,hayırda hayır vardır diyeceğim ve hem başkanlığa hem de Erdoğan'ın başkanlığına hayır oyu vereceğim.

Misafir

YAKISIRMI ULAN BIZIM USTAMIZA 70 ler 80 ler BU HALK KI KENAN EVREN ANAYASASINA YÜZDE 92 ile EVET DEMIS BIR HALK ÖYLEYSE BIZLERDE YANI KENAN EVREN ANAYASASINA EVET DIYENLERIN EVLATLARI BUGÜN USTAMIZI EN AZ YÜZDE 93 ILE BASKAN SECMELIYIZ DURMAK YOK VERMEYE DEVAM!!!!

Misafir

baskanliga kesinlikle hayir oyu verecegim.daha baskan olmadan bu kadar kendi basina buyruksa allah bilir olduktan sonra neler yapar.

Misafir

Valla ben HAYIR diyeceğim. Çünkü bu başkanlık işinde bir cinlik var. O yüzden gizli tutuyorlar.

yorumcu

ya gercekten bu memleketin yüzde 70i bu kadar vurdum duymazmi bu sahsa daha nasil güveniyorlar

Misafir

Erdoğan çıksın Türk halkına tıpkı cumhur başkanlık seçimin de adayımız Abdullah Gül kardeşimizdir dediği gibi BAŞKAN adayımız devletin önünü açan büyük devlet adamı vasfı taşıyan sayın Devlet Bahçeli Abimiz dir dese ya biz de kanaat getirsek kendisi için istemiyor bu makamı Türkiye için istiyor...

Farklı Bakış

Ankete bakarmısınız; DARBEYİ DURDURAN RTE imiş. HERKES DARBEYİ BEN DURDURDUM DİYE KENDİNE PAY ÇIKARIYOR. Madem darbeyi AKP kolları RTE nin talimatları ile durdurdu. GENEL MERKEZİNİZE ATATÜRK POSTERLERİNİ HANGİ NEDENLE ASTINIZ SÖYLERMİSİNİZ. Unutmayın DARBEYİ ÜLKESİNDE KARGAŞA İSTEMEYEN TÜRK MİLLETİ DURDURDU.VE BUNU RTE İÇİN DEĞİL ÜLKEMİZ, VATANIMIZ İÇİN YAPTIK.

oflu

hangı darbe gerceklesecekmış algı yaratmayı bırakın.sahte kahraman yaratmayı bırakın .

ülkücü

mhp yükselişte verin gazı ülkücüler bahceliye oy vermeyecek ak tro9ller mi verecek

Başkan

Başkanlık sistemi geldiğinde kuşlar daha bir farklı ötecek, güneş daha bir farklı doğacak. Akşam yatarken cebinde kaç para varsa kaltığında daha fazlası olmayacak. Bu şekilde hesabını veremeyeceğin paran olmayacak. Başkanlık sistemi ülkemize hayırlı ola.

Başkan

Başkanlık sistemi geldiğinde başkanlık sistemi ile yönetilen bir devletin ferdi olacaksın. Başkanlık sistemi ülkemize hayırlı ola.

  • 1