BIST 9.671
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.495,27

Erdoğan'ın iki ayaklı yeni oyun planı Bakanlar Kurulu değişiyor

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında 2019 seçimleri öncesi AK Parti'de Bakanlar Kurulu'nda ve parti yönetiminde değişikliklere gidileceğini belirterek Erdoğan'ın yeni oyun planını aktardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

şu gss ile bankaların hesap işletim ücreti soygunculuğu hallolmadığı sürece bu akp yönetimine tek gram oy yok bildiğim etkilediğim tümmm çevremde ..resmen deli dumrul vergisi bu iki ücret yararlansanda yararlanmasanda o ücreti alırım diyen resmen kelle vergisi bunlarıda akp yarattıııı..BU DELİ DUMRUL VERGİLERİ SİZE AZ GELİYOR DEMEKKİ İNŞALAAH DAFA FAZLASINI YAPAR İNANDIĞIN ZKİŞİ HATTA YATAK ODANIZDAN BİLE VERGİ ALIR İNŞALLAHH

Baba dostu

Misafir denen provakotor senin oyunda lazim degil yuzunde sen git ait oldugun pkk saflarina

Misafir

Bu saatten sonra ne değiştirirse değiştirsin. Artık Reis miladını doldurdu. Biz bile artık 16 senedir AK PART'ye oy verenler olarak Reise inanmıyoruz. Gerçekten de ilk önce kendi geleceğini düşünmüş. Mille yemiyor artık.

Misafir

Fetoyu kim bu ülkeye bela ettiyse Allah belasını versin.

Misafir

IYI parti IYI'den IYI'ye Ak Partiyi korkutmuş belli. Bu yüzden Ak Parti bu seçimlerinde hilede tavan yapacak. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu Halk artık verdiği krediyi tüketti. Hayat pahalılığı. Dövize endeksli herşey. Borç almış başını gitmiş. Israf gırla. Sarayın umurunda mı? Milli ne varsa satıldı. Ama artık YETER.

Misafir

*Bunun için, muhalefette sadece CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alıyor. Dikkat ediyor musunuz şimdiye kadar bir defa bile Meral Akşener ismini zikretmedi. Akşener’i muhatap alıp, büyütmek istemiyor. *Ne yapılırsa yapsın Meral AKŞENER'in yükselişi engellenemeyecek! Kadın diyor ki...Beni fetoculukla suçlayanlar var...Ben buradayım ve bir yere gitmiyorum...İspatlayın ve gereğini yapın...İspatlayamayanlar için de çok ağır bir kelimeyi sarf ediyor...Neden yapmıyorlar? Toplanacakları salonların anlaşmalarını iptal ettirmek,salonda toplantı başlasa bile elektriklerini kestirmek,salonu eli sopalı sokak magandalarına bastırtmak, alan tahsisatı yapan özel sektör alanları konusunda bile mülk sahibini tehdit etmeler gibi çok demokratik(!) davranışlar bile engelleyemeyecek!

Misafir

şu gss ile bankaların hesap işletim ücreti soygunculuğu hallolmadığı sürece bu akp yönetimine tek gram oy yok bildiğim etkilediğim tümmm çevremde ..resmen deli dumrul vergisi bu iki ücret yararlansanda yararlanmasanda o ücreti alırım diyen resmen kelle vergisi bunlarıda akp yarattıııı..

nihat

tarım konusunda özellikle hayvancılık konusunda yapılan hataları düzeltmeyince her sey hikaye çiftciden oy gelmeyecektir.

hasan

Sayın Cumhurbaşkanımızdan faiz oranlarına müdahale etmesini istiyoruz.

Emekli haysiyetli kişi

Gasteci denen düşmüş sn Erdoğan'ın ekonomiye el attığını söylüyor 16 yıldır ekonomiye el atilmamış seçim yaklaşınca el atmış ya bari milletle bu kadar dalga geçmeyin millet aç aç

Misafir

selvi 16 senelik adamın yeni neyi olur, ekonomi bu haldeyse senin deyiminle ekmek küçüldüyse sebebi bu adam, eskiden ancak yama olur. Halkda bunu biliyor bence muhalefet tur bindirdi

Misafir

seçimlerde hile olmassa 2019 akp nin sonu olacak

MİSAFİR

ÇIRPIN ERDOĞAN ÇIRPIN EKONOMİ BATTI...NE YAPARSAN YAP HUKUKA VE DEMOKRASİYE DÖNÜLMEDİĞİ SÜRECE YIKIM KAÇINILMAZ...BU MİLLETİN CEBİNE DOKUNDUMU BABASINI BİLE TANIMAZ...SEN GİDİNCE BESLEDİĞİN BOŞ BELEŞ KARGALAR NE YAPACAK ASIL ONLAR DÜŞÜNSÜN

FİKRET BODUROĞLU

ekonomi kötü.ALDIĞIMIZ BORÇLARI İNŞAATLARA GÖMDÜK.BORCU BORÇLA ÖDÜYORUZ.FAİZ DE DÖVİZDE DÜŞMEZ..erdoğn ve akp İKTİDARDA KALMAK için herşeyi satıyorlar.BİLİYORLARKİ İKTİDARDAN GİTTİKLERİ GÜN YARGILANMALARI GÜNDEME GELECEK,BU ONLARIN SONU DEMEK.gün gelecek satacak bir şey kalmayacak.o zAMAN DAHA DA ARTTIRILMIŞ VERGİ VE HARÇLARLA VATANDAŞA DAHA ÇOK YÜKLENECEKLER.BU GÜN KAZANANDA YARIN KAZANDIĞINI VERECEK.vatandaş uyumaya devam etsin.YA DA 2019 SEÇİMLERİNDE GEREĞİNİ YAPSIN.HERKES HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE YÖNETİLİR.

Misafir

IYI parti IYI'den IYI'ye Ak Partiyi korkutmuş belli. Bu yüzden Ak Parti bu seçimlerinde hilede tavan yapacak. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu Halk artık verdiği krediyi tüketti. Hayat pahalılığı. Dövize endeksli herşey. Borç almış başını gitmiş. Israf gırla. Sarayın umurunda mı? Milli ne varsa satıldı. Ama artık YETER.

  • 1