BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.423,95

Erdoğan'ın fırçaladığı gazetecinin Can Dündar ile bağlantısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un daveti üzerine gerçekleştirdiği Fransa ziyareti sırasında basın toplantısında gergin anlar yaşandı. Türkiye'ye iftira atan gazeteciye Erdoğan büyük tepki gösterdi. O gazetecinin Can Dündar ve bazı FETÖ'cü isimlerle olan ilişkisi de dikkatlerden kaçmadı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
mmt

bizde ne Tayyip biter ne Abdülhamid, ne Fatih, nede Osman'lar biter, sadece batılı ve onların figuranları olan batı uşaklarını iyi tanıyalım, nerelere yuva yaptılar iyi bilelim. hangi medya kanallarını ele geçirmişler hangi gazetecileri lehlerine çevirmişler iyi bilelim. aklın yolu birdir. hiçbir şey görmüyorsan düşmanının okunu takip et.ki adresi şaşırmayalım. Allah-u Ekber

Misafir

Herzaman ayni. Iceriye baska disariya baska. Sahada baska oyun tribünlerde baska oyun. Yillardan beri ayni oyun

Misafir

Sert kayaya çarptı...Dağıldı tuz buz oldu...

MİSAFİR

EEEE MEMLEKETTE GAZETECİ OLMAYINCA SORUYU OTURTURLAR ÖYLE İŞTE...ASIL BOMBA ERDOĞANIN CEVABINDA..İSTİHBARAT TEŞKİLATLARI SİLAH TAŞIR DİYOR YANİ KABUL EDİYOR...ABD DE PYDYE SİLAH VERİYOR DİYOR AMA İKİ ŞEYİ UNUTUYOR 1-KOBANİ OLAYLARINDA BİZZAT AKP İKTİDARI PYDEYE YARDIM ETTİ HATTA SALİH MÜSLİMİ ANKARADA AĞIRLADI 2-RUSYADA PYDYE DESTEK ÇIKIYOR AMA PUTİNE TEPKİ GÖSTEREMİYOR NE HİKMETSE

cemre salbaş

Haklısın misafir.Fransadan 5700 ton et alacağız.25 tane de THY için AirBus .Trump'tan da Boeing'ler almıştık. soran olursa Avrupa, Batı bizi kıskanıyor deriz. Avrupa'da şöyle büyük karşılandık böyle büyük karşılandık demiyorlar mı bir de,neden acaba?!

Remzi Alaca

Adem___ nooldu yalan mı?Bizim hükümete can alıcı soru soran herkes feöcü bilmem neci.Bunlar savcı Bhara yı bile SABAH gazetesinde fotoşopla fetöcü yaptılar.Yook öyle önceden hazırlanmış soruları sordurmak.Ne dedi Erdoğan "dünyanın her yerinde istihbarat örgütleri bu tip operasyonları yapar." demekki silahlar gitmiş, Türkmenlere gitmediğini de bizzat Türkmenler söylemişti zamanında. Beni Abdye göndereceğine az araştır.Sadece havuz medyasına takılma.

sukru

Canin arkadasi olmasa ne ki bunlar musluman dusmani,pkk ile kolkola ,vatanimizi isgal eden istiklal savasinda canimiz pahasina ulkemizden attigimiz, AB diye yillardir bizi oylayan dost gorunen dusmanlarimiz bunlar degil mi.Allah oyunuyla bunlari halledecek insallah bosa cirpiniyorlar..

adem

Remzi alaca sen git ab abd kompedanlarına ram ol ne kadar da bomboş konuşuyorsun

Hakkı SORAR

Gazeteciye verilmesi gereken cevap verilemeyince üslup hatası yapıldı. Cevap verilemeyince karşı tarafı sorduğuna pişman etmek için FETÖ'cü ilan edildi. Bu bizi daha da zor duruma soktu, sevimsiz gösterdi.

REMZİ ALACA

Az daha uğraşın tüm Fransız hatta Avrupa basınını bile fetöcü ilan edebilirsiniz.Bu gazeteciler fethullahın elini gidip gidip öpmüştü.Boy boy fotoğraflar çekilmişti.Hatta bu gazeteci yakın zamanda ''dööön de bitsiin bu hasreet'' diye televizyonda seslenmişi.

Memleketim

Tayyip Erdogan hak veriyorum, ama en ufak bi isine gelmeyen soruda hemen isi ya FETÖ yada CHP ye getiriyor. Bu iki unsur üzerinden Politika yapmak 3. Dünya Devletleri isidir. Biraz daha acik olmali aksi takdirde 2019 gercekden gi-di-yor. Demedi demeyin

Misafir

İnsanları ya siyah veya beyaz olmaya mahkum ettiniz.Ortada insan bırakmadınız.

Misafir

Erdoğan daha önceki ABD’ye yaptığı gezisinde fiyatı milyarca dolar tutan uçak, Hırvatistan gezisinde et ve Tunus gezisinde zeytinyağı ithal etmişti. Bu durum eleştirilmişti. Erdoğan’ın yurtdışı ziyaretlerine çıkabilmesi için bunları kullandığı belirtiler.

Misafir

Erdoğan’ın Fransa gezisi de boş geçmedi: Ruslar’ın S-400 füzelerinin benzerini üreten Eurosam’la anlaşma yapıldı

Misafir

Mevlânâ Hazretlerinin tekkesine bir yobaz gelir ve ona:– Sen Hristiyanlara müsamaha gösteriyorsun, kucak açıyorsun. Yahudilerle biraraya geliyorsun. Günah işleyenlere dahi “gel” diyorsun, sarhoşa el uzatıyorsun… Böyle yapmakla Müslümanlığın onurunu ayaklar altına alıyorsun, dinin izzetine dokunuyorsun. Sen zındıkın tekisin, seni Cehennem bile kabul etmez! Benzeri sözler söyler. Hazreti Mevlânâ ona sadece “Sen de gel, sana da bağrımı açıyorum!”

Misafir

Küme düştü - Yorumlar yayınlanamıyor!.

  • 1