BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,05
ALTIN 2.324,97

Erdoğan'ın danışmanı yazdı bayram sonrası çok hareketli olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Cemil Ertem, Türkiye ekonomisiyle ilgili bayram sonrasında yaşanacak gelişmeleri işaret eden bir yazı kaleme aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
adalettttttttt

Ambargo uygulasın bizde onların mallarını almaz ve sanayimiz yerli üretimle daha çok iş imkanları sağlanır kendimiz üretelim artıkın yeter bağımlı olmaktan kutulalım artıkın kamu da yatan makineler çalışsın boş yatmakla bir bok olmuyor çalışan demir pas tutmazzzz

a.l.

sallama yazı... ekonomi batıyor algı yanılgı yapılıyor bence.. ispanyol nohutunu 10-15 tl arası kim ithal edip satıyor da ekonomi düzeliyor?

Misafir

bayram sonrasına endeksli bir türk ekeonmisi asla uçamaz.uçmak şöyle dursun emekleyemez bile.ancak sürünür.zaten 15 yıldır sürünüyor.

hareretliiiiiiiiiiii

ah ah ahahahahahah hareket hiç bitmiyor ki hareketli olsunnn

dolar=rabia

kısaca 3,50 altından bol bol dolar alır diyor yıl sonu 3,90-4,00 civarı olacak diyor anlayana...hadi reis doları rabia yap ..

Misafir

he yav he he... bir lira 5 dolar olacak... enflasyon sıfıra inecek... işsizlik sıfıra inecek... benzin ve mazot 25 kuruş olacak... hah... sonra da sabah olacak ve... rüyadan uyanacaksın! de hadi git oradan!

hasan

palavradan ekonomi hep düzeliyor bi esnafa sanayiciye sor süslü laflara karnımız tok

alt danışman

piyasa tırt sayın baş danışman aylıklarınızdqan piyasaya aktarırsanız belki hareketlenir

  • 1