BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55

Erdoğan'ın Başdanışmanından CIA uyarısı! Suikastlar olabilir

ABD'de CIA Başkanı Mike Pompeo'nun Dışişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Gina Haspel ise yeni CIA başkanı oldu. CIA'nın başına geçen ilk kadın olan Haspel esrarengiz kimliği ve işkenceci olarak biliniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı İlnur Çevik, Haspel'in bu yönüne dikkat çekerek korkutan uyarılarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
kurt

cia ve mosad iyi dusunsun kgb ve mit te var.

eren

Bizim Devlet cömez devletmi 😑

Ahmet İbrahim

Yahu amerika demek zaten alavere dalavere demek. İşleri güçleri nükleer silahlarına güvenip ona buna tırıvırı yapmak. Ölümden öteye yolmu var?.

Vatandaş

Ortada Dışişlerinin değerlendirmesi yerine bol keseden atan tutan danışmanların sallamalarıyla hareket eden bir Türkiye var yenilik bunun burasında. Git git tünelin ucu mahmut hocanın odasına çıksın.

ali

ataş olsan ne yazar...abd nin çatırdaması yaklaştı bir kıvılcıma bakıyor.trupun işi zorrrr

Misafir

ülke yönetmek baklavasına halı saha maçına benzemez. her hamle düşünülür. bunu da birileri yazacak elbet.

Misafir

tabii canım seni niye ilgilendirsin ki. pazardaki sebze meyve fiyat artışlarını düşünmek lazım ??????

Misafir

olurmu olmazmı.başka işiniz yokmu.bizim bunu düşünecek halimiz yok.hamama giren terler.

Diyarbakırlı

Olay olalı bir hafta olacak nerdeyse hala manşettir. Hiç ölüme sevinilmez ölenlere ALLAH tan rahmet ailelerine başsağlığı dilerim. Fakat dün 13 can diri diri yandı onlardanda söz edilsin biraz. Onların canı bizimde yüreğimiz yandı.

Cevat

ABD yönetimi dünyaya meydan okumaya çalışıyor.. Dünya YEMİYOR.. Çin, RUSYA süper nükleer güç.. AB büyük ekonomik güç.. ABD üretmeyen ithalatçı tüketici toplum.. Gücünün yettiği tek yer ORTADOĞU ARAPLARIN ın toprakları, fırsatını bulursa İRAN.. TÜRKİYE Karşılarına dikiliyor, bu ABD yönetimini fena bozuyor.. BİZ karşılarına dikileceğiz, ABD oyununu bozacağız, yoksa bizi bozar bunlar..

ihsan

adın değil canavarın teki aman DİKKAT mit uyanık ol türkiyedeki ciaq ajanlarını temizle

Natre

Abdyle yakinlasacaz diye iranla mesafeyi acarsak tamda abdnin istedigini yapmis oluruz zaten istedikleri bu iranla mesafeli olalim sonra abd irana karsi operasyonlara baslasin en sonunda TURKIYEnin dibinde parcalanmamis bolunmemis komsusu kalmasinki TURKIYE yle basa cikabilsinler. Bu oyunada gelmeyecez insallah. Tipki yillardir oynadiklari oyunlarini farkedip bozdugumuz gibi. RABBIM hepimizin yardimcisi olsun karsimizdaki ulke yalan konusmaktan dogruyu unutmus tiplerden

salhor

Bu ne biçim millî haysiyetsizliktir? Yazıklar olsun! KORKUNÇ'muş. Ulan 50 sene ÇİN hakimiyeti yaşayan Göktürk milletinin halinden daha mı korkunç? Birkaç yüz kişilik KAYI BOYU yiğidinin kurduğu Osmanlı Devleti'nin kuruluş dönemindeki muhataralardan daha mı korkunç? Bu ne biçim tavsiftir? KORKUNÇ muş... Şahin olsa ne yazar, kartal olsa ne yazar? Alt tarafı bir kancık. HEr tarafımız kancıklık doluyken bir tane daha katılıversin.

hafizenur özpeker

dünyaya yön veren abd rusya iran faso fiso abd ile ılımlı olmakta fayda görüyorum.kuzey koreyi bile dize getirdi.çin bile abd korkuyor.

BEYLER BEYİ

İSABETLİ VE YERİNDE BİR TESBİT

  • 1