BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.315,59

Erdoğan'ın balkon cezası !..

AK Parti seçmeni seçim öncesi yaptığı uyarıyı yerine getirdi. Erdoğan'a' Sen başımızın tacısın ama bu kadrolar senin liderliğini hak etmiyor' dedi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Kemik oy dediğin şey gerçekten canlı mı yoksa et ve kemikten ibaret bir yaratık mı?

Misafir

Vermediler ki zaten... sadece Bahçeli gibi gerçek vatan sevdalıları verdi... iyi parti kimlerin oyu ile barajı geçti sanıyorsun MHP'nin...Erdoğan'ın kendi kemik oyu var zaten o kadar... birde her kesimden de oy aldı...

Murat Günar

İyi güzel analiz yapmışsın da göklerden gelen karar ne oluyor acaba. Hayatımızda kaç sonucu göklerden gelen bir karar diye savunduk ki şuan öyle diyebilelim.

iş çok

Sayın Cumhurbaşkanının sırtından beslenen keneler artık temizlenmeli, yüzler ve heyecanlar yenilenmeli, ihale çeteleri dışarıya süpürülmeli. pkklı katiller yok edilmeye devam edilmeli ve hdp seçmenine Müslüman oldukları yeniden hatırlatılıp bu kafir örgütle araları açılmalı..

Erol Baron

N'oldu Osman, yorum kapısını aralamışsın, ciddi bir MHP'linin RTE'ye oy vermeyeceği korkusu bitti mi.

abdulhamit

yazı güzel..birde sosyal medyadan seçim gününe kadar hiç mesaj atmayıp ..ondan sonra coşanlar var..işte asıl tehlike bunlar...Araştırıp bunlardan kurtulmak lazım..hemde hemen..

kurt-ay

aynen öyle lakin reis istedi diye akp ye de oy verdim vermek istemiyordum sırf reis meclis çoğunluğunu istediği için oy kullandım,akp ve kadroları kendilerine çeki düzen versinler chp sendromuna kapılıp halka tepeden bakmakta ne demek oluyor...

Misafir

HİSLERİMİN TERCÜMANISINIZ.ELİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK

hakkı

bu yazının altına imzamı atıyorum çok yerinde bir yazı olmuş...

  • 1