BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14

Erdoğan'ın 3. havaalanına ineceği tarih belli oldu!

29 Ekim’de resmen açılacak olan İstanbul'un yeni havalimanında inşaat çalışmaları son aşamaya gelirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Haziran günü uçağıyla yeni havalimanına ineceği belirtildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
DURMAK YOK REİSLE YOLA DEVAM

EVET ARKADAŞLAR ANLATMAYA GEREK YOK SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANIN ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE YAPTIĞI BU BÜYÜK HİZMETLERDEN DOLAYI DEĞERLİĞİ DEVLET BÜYÜĞÜMÜZÜ YÜCE RABBİM ÜLKEMİZİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN. AMİN DURMAK YOK YOLA RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE DEVAM...

mert mert

Gurur duyuyorum bu projelerle. Bu projeler ülkemize hem para hem prestij kazandıracaktır.

Misafir

Bu ülkenin 11 bin dolar milli gelir var kişi başına kimse şunu söylemiyor bu gelirler dağıtılıken lütfen eşit dağıtalım milletvekili 25 bin alırken askeri ücretli 1600 alıyor emeklinin çoğu 1500 veya 2000 bin tl alıyor bunu secim alanlarında kimse dile getirmiyor.Bunu kim dile getirirse bence o lider o parti bu işi götürür.

Misafir

Siz de hesap vermelisiniz. Allah var. Hesap verme vakti yaklaşıyor. Önce vatan. Vatanın tüm sırlarını FETO ile talan edenler elbet hesap verecek.

Misafir

Askeri(yani asgari) ücret alan misafir... Kişi başına düşen milli gelirin teorikte 11.000 dolar olduğunu söyledikleri bir ülkede bu gelirin gerçekte kişilere bölünmediğini,milletin aç ve perişan olduğunu ifade ediyorsun ya...Bu gerçeği yazman yeterli!

Misafir

25 haziranı bekle ne olduğunu görürsün

Chp

Baskan incenin vaadidir, hic bosuna ugrasmayin , havalimani bitmis olsada yikacagiz-sarayi yikacagiz-kanal istanbulu iptal edecegiz-gerekirse marmarayida yikariz-araba fabrikasini kurdurmayacagiz-sihayi üretenlere silivride yer hazirliyoz, 24 aksami bambaska bir türkiyeye hazir olun

Misafir

BENİM BİR TEK BABAM VARDI,RAHMETLİ OLDU...

Misafir

vizyonsiz chp kafası. hızlı tren değil size kömürlü karatren çok yakışır.kardeşim sen olayın mantığı anlamamışsın. oturduğun yıllık bilmem kaç milyar dolar ülkene döviz girdisi olacak buradan daha bir sürü sebep var ama yazsamda anlamazsınız.

Önce Vatan

Ebu cehiller, Fıravunlar iblisler 7 düvelden saldırıyorlar. Başaramayacaksınız. Allah var gam yok. Allah inananlarla beraber. Allah yar ve yardımcın olsun Reis.

Misafir

Iyi güzel şeyler bunlar yanlız kamuda çalışıp hala askeri ücret alan insanlar açlık sınırı altında maaş alıyor ben ne yapayım şimdi sizin bu hizmet lerini zi millet aç millet perişan

Misafir

Ulaşımı en kolay olan ATATÜRK havaalanı; isminin ve rantın kurbanı oldu.Birini yapıp,diğerini kapatıyoruz.Yazık,günah.

erdal

değil uçak mekik indirsen bu millet senden SIKILDI diplomasız,,

Misafir

KARDEŞLERİM,bu yapılan 3. Havaalanı değil,2.sidir.Yani ATATÜRK havaalanı isminden ve rant uğrundan kapanacağı için;bu yapılan havaalanı da 3. değil,2. havaalanı olmuş oluyor...Saygılar.

Misafir

Neyi kritik? Niye kritik?

Misafir

EEEE 25 Hazirandan pek ümit yok galiba.

Misafir

Yanlış seçim... 23 Haziran sabahı daha iyi bir tarih... Böylece bunu gören oy sayısı da arttırılmış olur!

deniz

Allah uzun adami korusun sizi cok seviyorum sayin reisim recep tayyip erdogan

deniz

Sayin reisim recep tayyip erdogan sizi cok seviyorum iyiki varsiniz allah size uzun omurler versin

deniz

Sayin cumhurbaskanim recep tayyip erdogan sizi ve akpyi cok sEviyorum allah sizi basimizdan eksik etmesin

deniz

Sayin reisim recep tayyip erdogan sizi cok seviyorum siz benim icin cok degerlisiniz iyiki varsiniz

deniz

Sayin reisim recep tayyip erdogan sizi cok seviyorum

deniz

Kafirler tum turkiye dusmanlari bir olup birlesse ne cikar reis lakapli liderimiz var bizim reisimizi 24 haziranda baskan yapacagiz

deniz

Turkiye evimiz erdogan babamiz

  • 1