BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan’ı tek başına cepheye sürmek istiyorlar!

Ortalıkta gezen bu iddialar Ak Parti’yi iktidardan al aşağı etmeye yönelik gibi dursa da burada asıl hedef Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Maksat Erdoğan’ı Başkomutan olarak, askersiz, ordusuz, silahsız tek başına cepheye sürmek!.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Her tarafından cehalet akıyor hemşerim, senin küçümsediğin o projede kaç bin kişi çalışacak,dolaylı yoldan kaç sektör para kazanacak, ülkeye getirisi ne olacak, vs hiç bunları hesapladın mı? İP'ini koparanın içinde olduğu,Fetö ağzıyla konuşan bir kadının partisine oy vermek için bahane arıyorsan buyur ver..

Misafir

🌑 Kaybetme paniği içindeki AKP’li bakanların devirdiği çamlar artık daha fazla dikkat çekmeye başladı!.... Bakan Recep Akdağ’ın “Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz, para kazanıyorsun.” diye azarladığı görme engelli işçi hala unutulmadı.

Misafir

Aynen imzalıyorum. Bende son cümlelerde bürokrat atamaları nedeni ile böyle bir şey düşünüyorum

haluk akın

rahmetli erbakan hoca akp için israil ve amerikan projesi bir parti demişti..ülkede o kadar işsiz varken kanal istanbul projesine ne gerek var oraya harcanacak parayla yeni yatırımlar..yeni işyerleri yapılamaz mı.. sırf bu proje yüzünden oyum iyi partiye..akp ye oy veripte neden israili sevindireyim ki

hasan elteker

maalesef böyle bir gerçek var. bu erdoğanı yalnızlaştırmak değildir. Erdoğanın liderliğine tamam ancak akparti teşkilat olarak halktan koptu. tamamen menfaatçilerin içine dolduğu, bürokrasiyi kullanarak kurumları bitirme noktasına getirdi. halkın sorunlarına duyarsız kaldılar. başarısız bürokratlar ak partiyi bitirecek. asıl ak partiyi menfaatsiz destekleyenler şu anda kapılarına yaklaşamıyor.

Misafir

Tek Adam Sistemi DEVAM ederse bu ülke de Salman'lar görür.

Misafir

Bizim kapımızı Amerika'da bir defa çaldılar, Yüz vermediğimiz için de bir daha gelmediler...

mevhibe inal

"Tek Adam" sistemi baskılarla özdeşleşmişti. "Yeter söz Milletin" denerek Çok Partili Sisteme geçildi. Ne zaman çok partili sistemden korkar oldunuz?!

Erol Baron

Kutsal Yazıların tümünün Tanrı ilhamı olduğuna inanan İSRAİL için çalışan, şık giyimli 3 bayandan oluşan "Yehova'nın Şahitleri" Fransa'da yaşarken sık sık kapımızı çalarlardı ve her defasında onlara gülerek "benden iyi bir Hristiyan olmaz çünkü ben hiç iyi bir Müslüman olamadım" derdim ve bu günkü SUUDI ARABİSTAN'ı ve AKP'yi gördüğümde, ne kadar haklı olduğumu anladım.

kurt-ay

yazar görüşünü yazmış yorumcular yine aynı hazımsızlıkla yalakalıkla suçlamış peki siz kimin yalakasısınızda yazarın sayfasının altına saygısız yorumlar yazıyorsunuz.DEVAM arkadaş DEVAM bu millet bu seçimde öyle bir DEVAMMMM diyecekki sizi susturacak.

Misafir

sayın yazar, bu defa tamam...

Misafir

he cnm he yalakalık ve yandaşlık tek örneği yazdıklarınız

Misafir

Bacım siz ne içiyorsunuz, nerede yaşıyorsunuz. Elbette beceremeyen, vadesi dolan çekip gidecek 16 yılda bir tane bacası tüten fabrika yaptılarmı, yapmadıkları gibi olanlarıda üç kuruşa sattılar.Varsa yoksa rant üzerine kurulu bina, yol, köprü yani inşaat, bununlada şu kadar büyüydük diye avunuyorlar

Misafir

bacım burası sokak dedikodusu yapılan yer değil, git mahallende anlat dedikodunu...

  • 1