BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07

Erdoğan'ı devirmek için yeni operasyon İbrahim Karagül açıkladı

Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, son dönemde dini hocalar üzerinden yürütülen tartışmalara farklı bir pencereden baktı. "Bu bir dış operasyon" diyen Karagül'e göre tezgahın arkasında ABD-Suud-BAE planı var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
abcd

Devletimiz bunlarla baş eder. Tehlikeli olanlar içimizdeki biz gibi yaşayan soysuzlardır.

Misafir

ana yoruma bak :D hiç teknoloji üretmiyormuşuz :D:D:D bilmem nasıl gülünür :D:D

yahya

sayın ibrahim karagül. akp iktidarında bu memleket betondan başka bir hizmet görmedi.üretim adına hangi fabrika yapıldı memlekete? teknoloji zaten üretemiyruz hiç olmazsa kendimize yeten bir tarım hayvancılığımız vardı bugun ne durumdayız?saman bile ithal edecek duruma gelmişiz. toplumu şucu bucu milli gayri milli diye kamplara bölüp milleti parçaladınız huzur bırakmadınız. Ya Allah aşkına dış güçler denen heyhula neden tayyip beyi devirmek istesin? 1000 yıllık Türk devleti kimseye angaje olmamışken neden varlığımız tayyip beyin varlığına mahkum edilsin?

Misafir

bir erdoğan gider, binlercemustafa kemal gelir, mühim olan Türkiye devrilmesin, ne politikacılar gitti de Türkiye devrilmedi...!!! Ha yandaşların arpası kesilir o başka, o da bizi alakadar etmiyor..!!!

Misafir

hep şu saadetin yüzünden, biat etseydi bu uyduruk senaryoları okumak zorunda kalmayacaktık...!! Ah Temel Abi ahhh..!!!

Misafir

sakın devrilmeyin, çünkü boğazınıza kadar pislik içindesiniz....

Misafir

neresinden uydurduğunu sorma..ayıptır..!!

Misafir

Millet İslamı güncellemeyi yarıda kestirince, beni devirecekler mağdurum salatası yeniden gündeme alındı... yenmiyor bu salata beyler, pörsümüş yau!!!

Misafir

nuerttin yılmaz ile alpaslan kuytul devirecekmiş...!!!

anGut

Hikmetine sual olunmaz yarabbi bunlarında yaratansın. AKP ye karşı olana OPERASYON parçası olunuyor. ZEKA Böyle birşey. YOKSA SAADET KARİZMAYI ÇİZDİ ÜSTÜNÜMÜ KAPATACAKSINIZ. SAHİ SİZLER GÜNCELLENMİŞ DİNE MENSUP OLACAKSINIZ

MUHBİR...........

HADİ YAA,ÇOK HEYECANLI,DİZİ ÇIKAR BU SENARYODAN KARAGÜL.SENARYO SIKINTISI DA VAR.

Boşş laflarr.........

Ne bildin,yoksa???onlardanmısın,dış mihraklar diyorum,bilgi mi sızdırdılar,yoksa sen mi uydurdun.??

Farabi

Her zaman AKP nin ve Erdogan in yanindayiz evel Allah.ne olursa olsun.Daha iyisi cikana kadar oylarimiz her zaman Erdogan a.

MİSAFİR

UZUN LAFIN KISASI ERDOĞAN NAMUSLU ONURLU ŞEREFLİ İMANLI DÜRÜST MERHAMETLİ ADALETLİ VATAN MİLLET SEVDALISI BİR ADAM BU ADAM SALDIRANLARDA KESİN POZUKLUK VAR KESİN

Duyarlı YURTTAŞ

Çocuklarımızın, torunlarımızın eğitimi (TEOG gitti ne geldi bilinmiyor)muamma, pahalılık arttı ekonomi çıkmazda, toplum ayrıştırıldı, demokrasi gitti. Ama bu arada çok iyi paralar alan gazete yazarları Erdoğan'a komplo teorileri yazıyor. Ülkede üretim (tarım ürünleri dahil) yok ithalat başını almış gidiyor. Komplo teorileri ile vatandaş huzursuzlaştırılıyor. Artık eski destekler bitti boşuna korku salmayın...

Muhammet KARADAĞ

sayın cumhurbaşkanı 14. 15 asır öncenin kurualları ile olmaz din güncellenmeli dediğinde dış güçlermi söyletti. bence sayın cumhurbaşkanı çeversine baksın danışmalarına bakanlarına düşman uzakta olmasa gerek. bir gün vatikanda bir gün bozkurt yapıyor bir gün şivan perverle kol kola aksayın ilk konuğu papa amerikaya meygan okuyor oysaki amerikanın Türkiyede kırkın üstünde üssü var ATATÜRK orman çiftli amerikaya tahsis ediliyor afrinde pkk operasyonu yapılıyor ama güney sınırımızda 700 km pkk ile komşuyuz hiç bir şey yapılmıyor söylenmiyor. bu kadar zikzaglar millet tarafından görülüyor ve biz aptal aptal değiliz beyler.

Misafir

Erdoğan,hükumetinin yapmış olduğu hatalar nedeniyle bu ülkenin vatandaşları tarafından demokratik bir yöntem olan seçimle indirilirse bu çok doğal karşılanabilir. Ancak sözde dostumuz,gerçekte düşmanımız olan arap milleti ya da haçlı batı tarafından indirilmeye kalkışılırsa sonuna kadar onun yanında olurum!

Balaban Beyi

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin KURULUŞ İLKE VE TEMELLERİNE AYKIRI DAVRANIŞLARLA İKTİDAR OLANLAR ( yani siyasette muvaffakiyet için dini alet olarak kullananlar)Bu yolla oy toplayanlar,belki de AYNI METOD İLE alaşağı edilmek isteniyor olabilir.. Biz Türk Milletinin asli mensupları,HER İKİ DURUMA DA KARŞIYIZ. HER İKİ DURUMU DA DEF EDERİZ...R.T.Erdoğan aşığı syn.Karagül sen hiç üzülme...DOĞRU DUVAR YIKILMAZ. SİYASETTE DİNi İSTİSMARIN YERİ YOKTUR. Yanlış yolu açanlar ,yanlıştan dönmelidir..

Misafir

Dünyanın başka işi gücü yok, tek dertleri Erdoğan. Pes doğrusu

Misafir

degil erdogani devirmek, bugün batili devletler erdoganla yürümek istiyor, bunu en son merkelde söyledi, ibtahim karagül sadece yagcilik yapiyor, yagcilar tehlikelidir.

Akın

Milletin din iman Allah kitap sadece dilinde çıkarı bittîmi din dinlemez ekenomi yoksa bırak Erdoğan'ı babasını bile satar çoğu

mehmet

ibrahim karagül gizli bir fetöcu, bu kisidenuzak durmak lazim, bu bir uyari

HİKAYE YAZMAYIN BOŞUNA..........

FETÖYÜ,ZARRABI,SÜRECİ,HABURU,DIŞ MİHRAKLAR MI YARATTI???

Millet aptal değildir.....anlar...

Kimse öyle dışardan kolay devrilmez,onu ancak yaptığı yanlışlar devirir,seçim şaibesi devirir,menfaat ittifakları devirir,Türkiyenin geldiği noktadaki yanlışlar devirir.algı yaratılmasın boşuna..

YANLIŞ YOL................

Bu tür spekülasyonlar Erdoğanı içerde kuvvetlendirmek için yapılıyor,oy kokusu var,içerideki muhalefeti dışarının işbirlikçisi gösterme algısı var,tamamen senaryo.