BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,96
ALTIN 2.438,51

Erdoğan'ı çeken Ara Güler 'dönek' mi? Ahmet Hakan yazdı

Ahmet Hakan bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını çeken Ara Güler'e yönelik eleştirilere tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
fiyakalı

ahmet haka nasıl doğru biry yazabildin...ilk defa alkışlıyorum seni.

nadire

neden benim resmimi çekmiyor gelsin ona bir poz vereyim ünlü olayım

fikret boduroğlu

Erdoğan'ı hiç sevmem.ama Ara Güler'e tepki gösterilmesini de kabul etmem.Ara Güler işini yapıyor.

sdsd

Vay bee ne garip ülkeyiz..adam mesleğini yapıyor diye yerden yere vuruluyor..Basına özgürlük diye bas bas bağıran çevreler! sizin dönemlerinizi de biliyoruz, bugün basına özgürlük diye bağıran sizlerin vakti zamanında düşünceyi dahi hapse attığını biliyoruz..adam şiir okudu diye hapse atıldı bu memlekette..

By Müfettiş

Ara Güler bir fotoğraf sanatçısıdır. Yanılmıyorsam Ermenidir. Sağcı da olsa solcu da olsa taraf tutmadan mesleğini icra etmesi gerektiği kanaatindeyim. Yani "döneklik" kelimesi uygun düşmüyor.

baltacı mehmet

Devlet imkanları cumhuriyete akıtılacak dense hergün 8 sütuna Erdoğan reklamı yaparsınız yeme şimdi bizi..

türkoğlu

cumhuriyet,sözcü ,aydınlık bunlar hiçbir zaman halkın gazetesi olmadı.halkın dinine ,örf ve ananelerine küfürü kendilerine görev sanan sözde kapıt parçalarıdır.basına özgürlük diye takla atan cemaatçiler samimi iseniz nerdesiniz.illa basın mensubumu olmak lazım.bak o adamda fotoğrafçı.ikiyüzlülük yapmayın.ben cumhuriyet ve sözcüye kızmıyorum onların tineti bozuk.işleri güçleri islama hakaret,küfür.logardan beter kokan insanlar var.sorun onları alanlarda.aynı tiyniyetten olanlara sözüm yok ama farklı düşünüpte alanlar varya yazık

  • 1