BIST 9.716
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.430,69

Erdoğan'dan yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Mangir

Neden yeni nesil bir demokrasi olmasin ? herkes katilimyariyla bir referendumla basit ce herkes cep telefonuyla oylaya bilir onemli kararlari bir kisin bilimiyle degil

Misafir

Biraz Gaz, biraz Mehter. Bugün Pazar,he gelecek Bahar:)

Misafir

tobb başkanı,hisarcıklıoğlu,akp zulmünün tetikçisi olmaya devam ediyor.iflas eden şirket ve işletmelerin listeleri yayınlanıyormuş.tobb başkanı buna içerlemiş.listeyi yayınlayanlara karşı itibar cellatları diye bir etiket yapıştırmış.erdoğan yandaşı olmyan firma ve iletmelerin iflas etmesini müdahale etmemiş.mevzuyu sevinerek karşılamış.hani itibar nerede?işletmelerin iflası ile zaten itibarları sıfırlanmış.bunu yapan da erdoğan ın kendisi.demokratik ilkelerde kötü yönetilen hatta,erdoağn ın yaptığı gib kasten komaya sokulan ekonomini sonuçalrını halkın bileye hakkı vardır.gizlenemez.böylelikle yanlış yapan hükümetlerin foyaları ortaya çıkarılmış olur.halk gerçekleri öğrenir.aksi olursa ,o memlekette kabile devleti var demektir.halkın gözünden gerçeklerin kaçırılması cellatlığın daniskasıdır.tobb başkanı, itibar cellatların ta kendisidir.hatta,akp zulmünün tetikçisidir.

Bu Fakir

O da yalan, bu da yalan; gel biraz da sen oyalan!

Misafir

maaslari ne kadar? bilen var mi?

Misafir

Demirören’e 264 milyonluk kur muafiyeti! Demirören Grubu bugünkü kur üzerinden 264 milyon 76 bin lira avantaj elde etti.

  • 1