BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53

Erdoğan'dan tren kazasıyla ilgili taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler ve yaralanan vatandaşlar için taziye mesajı yayınladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
AHMET ÜNAL

Bu yorumları okudukça hâlâ bu ülkenin CHP VE FETÖ ile yönetilmesini isteyen insanlar olduğunu malesefki görmekteyim. Bu zihin yapısı değişip GERÇEK VATAN SEVER VE ATATÜRKÇÜ insanlar inşaa etmeliyiz bizim en büyük projemiz bu olmalı VATAN SEVER İNSAN İNŞAASI. Gerçekleri gören, akleden, ciddi üretim ve patent geliştiren, DÜNYA üzerine fikren ve güç anlamında yayılan ve masanın 4%3 ne hakim bir millet ortaya çıkarmalıyız, bunun için her vatandaş PARTİZANLIKTAN kurtarılmalı. Gerçekten akledip düşünüp öyle kararlar vermelidirler... Başkasının aklı ve iradesi ile 90 yıllık boş geçen yıllat gibi daha bir çok 90 yıllar geçer.

Misafir

bu durumlarda olayın üstüne gidilmiyorsa taziyeyle geçiştiriliyorsa sorumlular ortaya çıkarılmayıp birde insanlarla dalga geçer gibi yağmur yağdı ondan oldu diyende suçludur.

Misafir

sayın cumhur taziyenizden halk bıktı artık, üzülmeniz hiçbir işe yaramıyor işin üzerine gidin üstünü örtmeyin sonra ALLAH çarpar topunuzu ceza bekliyor bu millet sorumlular cezalandırılsın

AKP İktidar Oldu Böyle Oldu

Milletini sevenler kıllarına zarar gelmemesi için her türlü tedbiri alırlar; sevmeyenler ise yapmacıktan taziye ile yetinirler. İşi ehline veren hükumetler kazaları önlerler.

Misafir

Istifa var mi???Tabii yine yok!!!Daha once de 39 vatandasimiz hayatini kaybetti,Binali Yildirim ulastirma bakaniydi bir tek kisi istifa etmedi.Akp nin siyaset anlayisi boyle yetki dibine kadar ama sorumluluk yok,dunyada boyle bir siyaset yok...

Misafir

tren kazasının bir cezası olmalı sayın cumhur taziyeyle geçiştirilmesin

  • 1