BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37

Erdoğan'dan sürpriz ziyaret YENİ HABER

İzmir’de Efes tatbikatını izleyen Başbakan Erdoğan, Kınık ilçesinde Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin yakınlarıyla görüştü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
hain kostok

sen kiiiiiiiiiiim cumhurbaşkanlığı kiiiiim? sen anca gülsuyu dhkpc kadın kolu başkanlığına aday olabilirsin

feyzullah

Cumhurbaşkanlığı ve Tarhan :) Ancak gülünür..

KEMAL TOPRAK

Son 2 yıl içinde işyeri güvenliği-emniyet nedenleriyle 119 maden kapatan bir hükümeti Somadaki facianın tek nedeni olarak göstermek adamlığa sığmaz. Suçlu arayanlara tavsiye; biraz da Koç familyasından gelme CHP li patronu hatırlayın.

SAVCI BEY

KÖY YUMURTASI VE CEVİZ YE YOĞURT SÜT VE BALIK YE VE ZEKAN GELİŞSİN BENCE.

demir

kara toprağa girip tarla fareleriyle baş başa kaldığında anlarsın islam dininin kıymetini ama iş işten geçer. o zaman bütün dünya senin olsa bile sinek kanadı kadar kıymeti olmadığını görürsün. dünyanın neyine ve hangi gücüne güvenip dine saldırıyorsun. taştan demirden vücudun mu var zannediyorsun. gözle görülmeyen bir mikroba mağlup olan gücünle nasıl bu firavunluğa cesaret edebiliyorsun.

KEMAL TOPRAK

Soma faciasının farklı tarafları var en başta işçi haklarını savunduğu iddiasıyla var olan Sendikalar ne yapmış bilen var mı? 1 mayıs- Taksıme gireceğiz diye ortalığı savaş alanına çeviren sendikalar Soma'da nerdeydi? Madem güvenlik sorunu vardı, grev çağrısında bulunsaydı. Toplu sözleşmeye güvenlik- teknik emniyet maddeleri koysaydı? Ama işin kolayı var...her kötülüğü Tayyip Erdoğana faturalarsın olur biter bu ülkede....

nadir

sizin halktan anladığınız üç beş ağacı bahane edip memleketi yangına çevirenler ve yüzlerini gizleyip iş yerlerini ve polisi taşlayanlar ise doğrudur. bu hükumet anarşi ve terör estirenlerin hükumeti değil. o anarşistler de bu memleketin halkı değil.

Metin Korkmaz

Edirne'nin Doğusunda kafaları din batağına saplanmış islam güdük kafalar ile Kişi başına ortalama eğitimi 3 yıl olan Ülkede seçimler ile demokrasi gelmez.... Halkın Özgür iradesi belirlenmez!

zeki

en iyisi sen gözünü kapat olanları görme. sen istedin diye parti kapatılmayacağına göre şu üç günlük dünya yaşamını da ak partinin icraatlarını izleyerek zehre çevirme. boş ver bunları bu dünyaya bir daha mı geleceksin. hayatını yaşamaya bak.

İSLAMBEY

KAVURMA ÜSTÜ PİLAV OLAYDI, DAHA EYİ OLURDU...

AKP KAPATILSIN_____

BU İKTİDAR HALKIN İKTİDARI DEĞİL, BU BAŞBAKAN HALKIN BAŞBAKANI DEĞİLDİR…....

kadir

güneşin ışığından bazı maddeler çiçek açarken bazıları da kokuşur. bu kokuşmanın nedeni kendi yapılarından kaynaklanıyor güneşin ışığından değil. senin miden de bulandığına göre sen bir doktora gitsen iyi olur. kafanda ki hastalık midene vurmuş olmalı.

dünyainsani

Sizlerede bir türlü yaralinmiyor. Basbakan gitmese, gitmiyor diye yaygara koparirsiniz. Gidincede gidiyor diyorsuz. Sonra her olumsuz birseyi de ona yikamazsiniz. Acaba bundan önceki basbakanlar bu kadar yapabildimi. Biraz insaf

nadir

anlaşılan senin yaşın ak parti öncesini hatırlayamayacak kadar küçük. eğer ak partinin hükumeti devraldığı zamanı hatırlaya bilseydin bu millet her türlü karalamalara rağmen neden ak partiden vazgeçmediğini de anlardın.

fadıl

sen zaten zehirleneceğin kadar zehirlenmiş sin bundan sonra kral kobranın zehri bile sana işlemez. onun için hiç korkma istediğini yiyebilirsin.

Metin Korkmaz

Gezi Parkı Olaylarında Hayatını Kaybeden Fidanları unuttun bile Türkiye! ...Ayranı içip Soma'yı Sorgulamayacaksın... “Almanya'da son 30 yılda maden ocaklarında 3 kişi ölmüş. Bizim insanımız katliam gibi kazalarda niye ölüyor?” diye sormayacaksın............... Kader deyip ağlayacaksın Türkiye!..

???

Erdogan seni Gorunce midem bulaniyor

Kim bu Tayyip

İnsani değerleri tamamen ölmüş ...Gözünü sadece para bürümüş !..Herşeyi para ile satın alacak

Metin Korkmaz

İçinizde bir tane olsun, Türkiye’yi “Vatan” kabul eden, Türk Milletini seven bir Allah’ın kulu yok mu? Sizler ana-baba değil misiniz? Bu herifin ekmeğini nasıl yersiniz?............. Hangi gerekçelerle alkışlarsınız?

Alsancak izmir

Bu işler AKP'de sadaka ile yürütülüyor...

ha.

pide ha erdoğanın açlıkdan ölsem hiçbir şeyini kabül etmem zehirdir tayyip in parası zehir ahiretini kirletir insanın

  • 1