BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.425,17

Erdoğan'dan son dakika Zarrab açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Zarrab açıklaması geldi. Erdoğan, ABD'deki Zarrab davasıyla ilgili 'davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olanı yaptık. Ambargoyu delmedik' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 65 Adet Yorum
Misafir

Tarihi bir dönem yaşıyoruz ve bu birlik içinde olmamızı gerekli kılıyor.

Misafir

Eğer kendinizi zor bir halde veya istek ve arzularınıza kavuşamamış çaresiz bir durumda hissediyorsanız bunun yolu fitne ve fesat ile hareket etmek değildir.Çalışın! AK parti çalışıyor ve kazanıyor. Öfkürmeyin.

Misafir

Türkler liderlerine daima sahip çıkmışlardır, çünkü bizim kanımızda bozukluk yoktur.

Misafir

İsrail ABD ve bazı avrupa ülkeleri ülkemizi pasifize etmek, parçalamak için bütün güçleri ile gayret ederken bize ne oluyor ki birlik ve beraberlik içinde olamıyoruz. CHP daha fazla oy alabilmek için bu yılanlara mı sarılacak, herkes son derece dikkatli olmalı. Bizim başka vatanımız yok, ülkemizin, halkımızın geleceğine, bekasına yönelik tehditler var ve akıllı hareket etmeliyiz. Sen ben yok, biz hepimiz biriz.

Misafir

Artık bu amerikan oyunlarından bıktık, dost görünüp kuyumuzu kazmalarına izin vermeye devam edemeyiz, kendi ellerimizle bize zarar vermelerine göz yumamayız, Her konuda çok dikkatli ve tedbirli olmakta yarar var. Bu alçak amerika artık fazla oldu.

kundemacı

Endişeye gerek yok. ABD, Sayın Erdoğan' a hiç bir şey yapamaz, yapmaz. Çünkü o giderse ABD hava alır.

Ersan Çebi

Ölümüne... Ölümüne... Reis seni Amerikaya İsraile ve onların içimizdeki uşaklarına yedirmeyeceğiz. Oyumuz Ak partiye...

Misafir

oyum chp ye gidecek tir nokta

misafir

Sayın cumhurbaşkanım hep konuşuluyor mademki bu fetö abd ile işbirliği yaptı siz neden üsler hakkında susuyorsunuz mademki abd kötü niye 11 milyar dolarlık uçak aldınız neden zarabı bıraktını veya hakan atila niye abdye gitti zaraba niye iran avukat tutmadı veya niye fetöye nota vermerdinide zarab için iki kez nota verdini bu soruların cvbını iktidardan düştükten sonramı vereceksiniz saygılaımla

Misafir

chp. gibi muhalefete çok ihtiyaç var adam gibi muhalefet yapıyor tek muhalefetle yinede başarılı

bunu yazan omer abd ye g...

burdan tum serefli ve namuslu asil Turk savci ve hakimlerine sesleniyorum kici kirik 2 abd savcisinin ulkemizi bu denli sacma sapan mevzuyla tohmet altinda birakmasina goz yummayin en cok belge turk makamlarinda var en kisa surede acilen tum abd baskan ve senetorlerine dunyada terore destek vermek milyonlarca masumun kanina girmekten dava acilsin ve tum mazlum halklar adina en agir maddi manevi cezalar talep edilsin

Misafir

rüşvet almak vermek haram degilmi bunu söyleyin

misafir06

Biz Amerikaya karşıyız.Türk Bayrağının önünde zarraba açıklamalar yaptıranlar ne çabuk unutuldu,zarraba ödül verenler ne çabuk unutuldu.Cari açığın yarısını zarrab kapatıyor sözleri ne oldu,onun önünde yatanlar nerede,adam rüşveti almış,bu adamları biz niye yargılamadık.

Olayin ozeti!

"Türkiye'de siyaset yapan hiçbir güç, Türkiye'nin egemenliğinin karşısında konumlanamaz."

Misafir

Kılıçdaroğlu Ana muhalefet Partisi Başkanı olarak görevini yapıyor.Belgeler sahte olsa,bunu kamuoyu ile paylaşmaz. Kendisi zararlı çıkacağını bilir.Ama ülke sürekli 'Hesap verecek.Bedelini ödeyecek.'gibi sözlerle geriliyor.Varsa bir iftira,hukuk başvurulabilir.Ama ülkeyi bu kadar germek doğru değildir.

Misafir

chp bu işin peşini bırakmaz artık ip ucu yakaladı

Misafir

işin gücün hep tehtıt kabile devletmiyiz

Misafir

yapılanlar doğru ise;zafer çağlayan,zarrab tan niçin miyonlarca dolar-avro -tl bazında rüşvet aldı?daha başka kimler rüşvet batağına saplandı?doğru işte rüşvet verilir mi?

Misafir

sayın erdogan belge yalansa kılıçtaroglu elbette bedel ödesin ama giden para degil gelen para var dedin bu belgenin dogrulugu degilmi dogrular üzerinden bedel ödenirmi

Farabi

Peki,simdiye kadar Irak a yoenlik olsun,iran a yonelik olsun ,ambargoyu hep kendileri gizli gizli deldide noldu sankik? Kim ne dedi? Eger Turkiye delmisse nolaur yani? Amerika artik cok fazla gudurmaya basladi,belliki belasini ariyor.

Artı eksi

Bu dava, Türkiye hakkında değil. bu dava iddia edilen suçu işleyenleri kapsıyor

ne olacak emmi

Zarab hakkında akplilerin söyleyebileceği hiçbir şey yok. ne deseler kendilerine geri dönecek. hakkında dava açılıp tutuklandığında hapisten çıkardılar. bunu tutuklayanları içeri attılar. hayırsever yaptılar bakan elinden ödül verdiler bayrak önünde ulusa seslendirdiler Amerikada ortadan kaybolunca hunharca nota verdiler bunların karşılığında Zarrab ne yaptı. ilk fırsatta bunları sattı. peki neden? neden kendisi için ortalığı ayağa kaldıran bu insanlara sadık kalmadı. hiç mi için de sadakat duygusu yok. elbette var ama hayatta kalma içgüdüsü daha baskın geldi. adam az biraz da olsa zeki.işlediği suçun büyüklüğünü biliyor.

Misafir

biz delmedik zarrap deldi bize ne ki????

Misafir

dört tane bakanını koruyacaksın diye bu ülkenin menfaatlerini göz ardı etme, ABD ile bu devleti karşı karşıya getirme, hani sen hep diyorsun ya bizler geçiciyiz devlet kalıcı, hah işte ona göre hareket et inşallah

Misafir

amerikaya savaş açarsak mesele biter