BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.429,86

Erdoğan'dan özeleştiri! Bu iki konuda başarılı olamadık

Erdoğan, 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde YÖK'e iki hedef vererek özeleştiride bulundu. Erdoğan ''İki alanda arzu ettiğimiz gelişmeyi sağlayamadık. Bunlar eğitim ve öğretimdir. Kültürdür'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
Misafir

Sayın Cumhurbaskanım Süleyman özısık Bey örnekleriyle MEB Talim terbiye kuurlundaki FETOcu alçakların kitapların içine nasıl subliminal mesajlar koyduğunu, FETO propafgandası yaptığını yazdı. Bu kitaplardaki ifadeler (dinler rası diyalog vs) derhal temizlensin, bu kitapları hazırlayan FETOcular ve kalıntıları derhal atılsın.Bu milelt FETOnun adından ve söylemlerinden nefret ediyor.Vatan hainiFETO köpeğinin hiçbir artığını istemiyoruz. FETOcu hainler amerikada kıcını sildiği peçeteleri yalamaya, artık yemeklerini yemeğe devam etsinler

Misafir

VAH VAH.YİNE A L D A T I L D I K..

Misafir

ÇOĞUNA BİR MEZAR BİLE ÇOK GÖRÜLEN 17 BİN FAİL-İ MEÇHUL

Misafir

YÖNETİŞİM MELEKESİNİ GELİŞTİRME YERİNE PARANOYA REFLEKSİNİ İKAME

misafir

iyi yetiştirmişsiniz sayın erdoğan milli eğitim bakanınız eğitime çağ atlattık diyor bir kulağını çekiin ve bazı bakanlara attığınız tokat gibi tokat atın haddini bilsin

PERŞEMBENİN GELİŞİ

ESAD DÜŞMANLIĞI VE BAŞKANLIK SİSTEMİ

firdevs

eğitimde imam hatiple uğraşmaktan diğer alanlarda çok geri kalındı. Artık öğretmenleri yetiştirmeli, eğitmeli, kontrol etmeli. ne piskopatlar var, çocuktan nefret eden ama öğretmenlik yapan. her okulda gizli bir öğretmen veya görevli bulunsun. gözlemlerini milli eğitime bildirsin yada farklı bir yol.

sevda

kimse 4 - 4lük değil. biz seni hatalarınla seviyoruz. sevapların olduğu taraf öyle ağırki, vatansever ve dik duruşunla hatalarınıda bastıyor...

x

akp nin cumhur başkanı hep kendi çıkarını cebini düşündü düşünüyor hiç Türk Devletinin Vatanının Milletinin çıkarını düşünmedi düşünmüyorr hiçte düşünmeyecekkK(bizler düşüncelerimizden tahmilerimizde yanılabiliriz ama Türk Devletini yönetenin kandırılma lüksü şansı yok olamaz)

x

akp nin cumhur başkanı hep kendi çıkarını cebini düşündü düşünüyor hiç Türk Devletinin Vatanının Milletinin çıkarını düşünmedi düşünmüyorr hiçte düşünmeyecekkK(bizler düşüncelerimizden tahmilerimizde yanılabiliriz ama Türk Devletini yönetenin kandırılma lüksü şansı yok olamaz)

Misafir

Kitaplar bile rezalet... Ama Neye layiksan onu bulursun...

oymk

iyide benim çocuğa en yakın okul imama hatip ortaokulu..ama ben imam hatibe yollamak istemiyorum..ne olacak

Numan Benek

Başka bir şey söylese şaşardım.Kendine uygun olanı söyledi.Bize müstehak.............

baltacı

HÜSEYİN Çeliki milli eğitim,Hasan Celal Güzeli de kültür bakanı yapın..En iyileri onlar..Turizmle kültür birarada olmuyor,bakanlar 5 yıldızlı otellerde ne kültürü üretecek??..

zihniyetmiş.!!!.

Ne o,bravo mu diyelim Misafir??.eğitimde kaç nesil güme gitti peki o çocukların günahı neydi,halaa son dakika kararlarıyla uygulamalar yapılıyor,devam ediyor yani aynen.

ASSİVAS

SN, ERDOĞAN BİRİNCİSİ MİLLİ EĞİTİTM, İKİNCİSİ YARGI VE SUÇ ORANININ ACYDIRICI OLMAMASINDAN ARTMASI, ÜÇÜNCÜSÜ DIŞ POLİTİKA, BAZEN DOST BAZEN DOST DÜŞMAN OLUYOR KALICI VE GERÇEKÇİ BİR POLİTİKA İZLENMEDİ BUNUN EN BÜYÜYK ÖRNEĞİ SURİYE BAŞIMIZA BELAYI KENDİ ELİMİZLE ALDIK BİZEMİ KALMIŞTIR ABD İLE POLİTİKA YÜRÜTMEK, AMA ŞİMDİ ABD YE KARŞIKI TUTUMUNUZ TAKDİRE ŞAYAN. RUSYA İLE Kİ DOSTLUĞUNUZ MÜKEMMEL, EKONEMİ,ULAŞTIRMA,SAĞLIK ALANINDA MÜKEMMEL GELİŞMELER OLDU TAKDİR EDİYORUZ MİLLET OLARAK.BİRDE BİRAZ DAHA SAKİN ÖTEKİLEŞTİRMEDEN KUCAKLAYICI OLSANIZ, CEMAAT VE TARİKATLERE MESAFELİ DAVRANSANIZ DİYORUZ NAÇİZANE, SİZLERİ SEVİYORUZ.

kundemacı

Ne iki alan da başarısızlık, hiç alanda başarı yok ki. Bu ülkeye devlet adına çivimi çakıldı. tekrar okumanızı tavsiye ederim. Adam Muğla'da geçiş parası ödemediği için yaptığı tünelden ambulansı geçirmedi. Kırmızı ışıkta geçme yetkisine sahip ambulans tünelden geçirilmedi. Şimdi biz Muğla'da tünel yaptık diyoruz. Böyle ise daha çok tünel yaparız.

fyukgu

sanki diğer alanlarda çok başarılısınz da!

Hakkı SORAN

Aldatma ve aldanma konusunu saymazsak, AKP hiç bir konuda başarılı olamadı.

Misafir

Reis, sen pek anlamıyorsun bu işlerden. Metal yorgunluğu bulguları var sende. Sana da aliağa göründü.

Misafir

Eğitim öyle beton dökmeye benzemiyor. Emek istiyor. Zaman istiyor. Eğitim, öğretim ve kültür, eğitimli, öğretim görmüş kültürlü insanların işidir. Sonuçları görmek için beklemeniz gerekmektedir. Açılışı seçim zamanına yetişsin de partimde nasiplensin gibi bir durumu da yoktur. Kısacası herkesin harcı değildir.

k.k.k

Atatürk'ü çıkartmaya kalkarsanız müfredattan eğitim de bu hale gelir ! Atatürk bugün Dünya'da başka ülkelerde bile derslerde anlatılıyor. Bunun dışında Tarım bitti ! Tarım alanı kalmadı ! Ulaşım deseniz,şehirlerarası iyi ama şehir içi ulaşım için gerekli destek verilmiyor belediyelere. Kültür deseniz rant için yeşil alan yıkılıyor, hayvanların yaşam alanları katlediliyor. Müteahhitler para kazanacak diye hayvanları yuvalarından etmeye hakkımız var mı?

Misafir

en başarılı lodukları mese türkiyeyi bölgede elini kolunu bağladılar ve barzaniye elaltından maddi manevi destekle helede akepe salonunda seninle guru duyoruz demezlermi ..işte türkiyenin beyninden vurulduğu andır. ama bunu ancak vatanseverler ve ileri görüşlüler ve ülkesini karşılıksız sevenler görebilmiştir. birde büyükşehir belediyelerin gelirlerini kontrol etmek ve şirketlere çullanmak inanın üstünüze yoktur. ölüsoyucular

eğitim yoksa

çoğu şeyin temeli eğitim zaten o olmayınca zaten başarılı bir ülke sayılmazsın canım bak bakalım gelişmiş ülkelerin eğitim seviyesine...

Erol Baron

Eğitimden başka, FETÖ gibi tüm bu belaların Türkiye'nin başına benimle beraber gelmesi bir tesadüf olabilir mi" diye sorması lazım RTE ama nerdeee?