BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.431,30

Erdoğan'dan Müslüman ülkelere zekat çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİKA toplantısında yaptığı konuşmada petrol zengini Müslüman ülkelere seslendi. Erdoğan ayrıca ''Dünyanın değişik yerlerinde yağdırılan bombalar için harcanan paralar sadece fakirlere verilse dünyada fakir kalmaz'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 69 Adet Yorum
nurettin demirbilek

islam işbirliği teşkilatı acilen toplanmalı ve zekat konusunda bağlayıcı karar almalıdır.

Misafir

Zekat,Fitre,Sadaka Türkiyenin hepsine ihtiyacı var.Bunları bulamaz ise yazık Aziz Muhtarlarımız yurt dışı seyahatlerinden mahrum kalırlar mazallah

HEMEN VERMELİYİZ

Çünkü reis verin demiştir,derhal yerine getirip zekat verecem

kemerburgazlı

TİKA toplantısından zekat çağrısı yapılmış.Bütüüün Müslüman ülkeler de duymuştur kesin.Yarından tezi yok zekat için sıraya girerler.

Misafir

Ülke içindeki fakirler ne olacak , milletin bir eli yağda bir eli balda değil.

Demir

Suriye diye diye ekonomiyi getirdiğiniz şu duruma bir bakın.Birde oraları inşa etmemiz eksikti.Bırakın onuda kendileri yapsınlar artık.

Misafir

Baksana dünyada milli gelir birincisiymişiz.

Misafir

Aklıma rusyadan aldığımız S 400 füzeleri geldi bu ne yaman çelişki bir dediği bir dediğini tutmuyor bunama belirtileri....

Misafir

DanışmanI çıktı onlar ticari beşlge dedi.Avukatı çıktı onlar sahte belge deyip danışmanı yalanladı.Araya Kudüs girdi,derken Afrin patladı ne Zarab mevzusu kaldı ne Man ne de zafer çağlayanın esamesi.Biri de ''genel müdürüne sor'' demiş.YAsal paraymış hahahaha.

nasıl olacak

''Milli gelire baktığımız zaman dünyada birinci sıradayız.'' Dalga geçiyor olmalı.Ama Erdoğan da haklı.Çünkü hala bu sözlere inanmak isteyenler var.Suriyenin yeniden inşaası için kararlıyız demiş.E Irak ın da yanındaydık.Ama üçe bölündü.

ecemnur

Arap Baharı ve benzeri oluşumlar yaratılmaya uğraşılmasa,55 islam ülkesinde biriken para birileri tarafından sağılmasa,müslüman ülke liderleri emperyalistlere çalışmasa bir de kadın erkek eşitliği sağlansa sorun kalmaz.

hakkı

Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni yoksulları doyuramamak değil, zenginleri doyuramamaktır! sayın cumhurbaşkanımız işin özünü kısa açıklamış.

Misafir

onu genelmüdürüne sor ne olduğunu söylesin. yasal para transferlerinin dekontlarını eline alıp sallamalı değil.

Misafir

İflasın bahanesi hazır. Hayır yaptık. Ülkemizin 50 yıllık serveti ipotekli. Geçmiş olsun.

ahmet

türkiyede 4.5 milyon mülteci var arakan öyle hiç bu suud bae vs. nin yardımlşarını gördünüzmü yazıklar olsun allah bunlara erlbet soracak

Misafir

Sen önce kendi paralarının kaynağı nedir açıkla. Sonra başkasına ders ver

Misafir

emeklilerin intibak zammını verin yoksa oy alamazsınız

Misafir

AYNAYA BAKMADAN YAZSAYDIN İYİYDİ

Misafir

MAN adasi ne oldu???

MİSAFİR

NE DİYOR BÜYÜKLERİMİZ BEN BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİRDE ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE ŞİMDİ ŞU ERDOĞANA HER PLATFORMDA SALDIRMAYA ÇALIŞAN ÖRÜMCEK KAFALILAR ,,ERDOĞANA BAKIYORUZ NAMUSLU İMANLI ASALETLİ MERHAMETLİ ADALETLİ NAMUSLU AYYAŞ DEĞİL PUTÇU DEĞİL VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIK DOSTU BİR ADAM ,ULA SİZLER NEREDEN ÇIKTINIZ YAHUDİ SİZİN YAPTIĞINIZI YAPMIYOR SİZ BİRAZ KENDİNİZE BAKSANIZ ERDOĞANIN DÖRT DÖRTLÜK KENDİNİZİNDE POZUK OLDUĞUNUZU ANLAYACAKSINIZ SİZDE HİÇ BİR ŞEY KALMAMIŞ BOZUKLUK SİZDE SİZDE KALP KÖRELMİŞ KARARMIŞ İÇERİ IŞIK ALMIYOR ZALİMLERİ SEVİYOR KENDİ İÇİNİZDEN ÇIKAN KAHRAMAN NAMUSLU ADAM DİL UZATIYORSUNUZ YAZIKLAR OLSUN SİZE KUYRUĞU KAPTIRMIŞSINIZ HER BİRİNİZ BİR YERE KİMİNİZ CHPKK LI KİMİNİZ FETÖCÜ HAŞHAŞİ KİMİNİZ DİNSİZ İMANSIZ KİMİNİZ GERİDEN AYDIN KİMİNİZ AYYAŞ UTANILACAK DURUMDASINIZ VESSELAM EN ACISIDA KENDİNİZDEN HABERİNİZ YOK

Hakkı B.

Ülkemize vergi vermemek için şirketlerini Malta ve Man adalarına kaçıranlar Müslümanların zekatlarıyla kafayı bozmuşlar.

MİSAFİR

Yav bozuk kaset gibi milletin değerlerine saldıran güruh boş konuşmayın yok şu gidecek yok bu gelecek aç tavuk musunuz siz darı anbari hayali kuruyosunuz mit oraya niye giriyor yok ABD başkanı maaş almıyor yok İran bunu yapıyor yav daha düne kadar kahrolsun ABD mollalar İran'a diyen siz değil miydiniz ne oldu onları örnek gosteriyosunuz AYNEN KATILIYORUM SATILMIŞ HAİNLERİN OYUNU

Hakkı B.

Müslümanların zekatından "BOP eş başkanıyım" diyene ne!?

vatandaş

Bu cahil toplumdan en az 3,4 çocuk istersen fakirlik işsizlik bitmez ,oy peşinde koşarsan ülke geleceğini yok edersin

O.Ö.

Bana göre: Türkiye de ki islami ve diğer vakıflar zekatını verse , iş adamlarının ve şirketlerin vergilerini isterlerse vakıflara vermesi maddeleri kanundan kaldırılsa sadece devlete verseler , adilce vergi toplansa ,trilyonlarca vergi affedilmese , çalma çırpmalar minimuma indirilse .İsraf önlense ,Türkiye de fakir kalmaz.Asgari ücrette yükselir. Diyorum.