BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.426,66

Erdoğan'dan milyonlarca çalışanın ücretleriyle ilgili açıklama

Beştepe'de Kaymakamlara konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm meslek gruplarının maaşlarıyla ilgili hakkaniyete dayalı bir ücret dengesinin en genç 2019 yılında kurulacağına inandığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

adalet adalet yorumcu, senin maaş hesabın yanlış yada bizim belediye yanlış hesaplıyor. bizde senin gibi şef 4500 alıyor. belediyeler normal memurlara göre fazla alıyor, neden. ve onlar kadar çalışmıyorlar. akşama kadar çay muhabbet 4-5 bin arası alıyorlar. 3500 alan memur yok gibi. hele 3500 altında alan hiç yok. burada bir anormallik yok mu. belediyede ki memurları diğer kamu kurumlarına gönderin. iş yapmıyor ve belediye hizmetlerine engel oluyorlar ve zaten hiç katkıları yok. bir kanun çıkar imza yetkisini diğer çalışanlara ver olsun bitsin. bir kanuna bakar.

Esnaf

Bağkur ihya borçlarına yapılandırılsın

Misafir

Kamu tüm yükü taşıyan şube Müdürlerinin Emeklilik durumları mutlaka düzeltilmeli

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını verin adaletli olun

biliyorum

maaşları eşitleyemezsiniz nedenide zamanında herkesin maaşından değişik oranlarda prim kesilmiştir. hiç yüksek mühendisin emekli maaşı ile bir düz işçinin bir imamın veyahut teknisyenin emekli maaşı bir olabilirmi asla ancak iyileştirme yapabilirsin oda genel olarak yapabilirsin.

MİSAFİR

MESELA ŞİMDİ ADİL DEĞİL DEĞİL Mİ SENİN MAAŞIN 42 BİN LİRA ASGARİ ÜCRET 1600 LİRA....SİYASAL İSLAM VE ADALET...LUT GÖLÜ İLE EVERST TEPESİ KADAR FARK VAR ARALARINDA

Cevdet yılmaz

CALİSAN VE EMEKLİ POLİSİN MAAŞI İLE ASTSUBAYLARİN MAASİNA BAKİN FARKİ GORUN KİMLER NE SOZ VERDİ AMA NAFİLE İ SİMLERİ YAZSAM BURAYA SİGMAZ KİMLER SOZ VERDİ ONLAR KENDİNİ BİLİYOR İSMİ LAZİM DEGİL

davut

Hele bir başgan olayım deyor..

Adalet Adalet

35 yıllık memurum, şef ünvanı ile çalışyorum, iki üniversite mezunuyum,aldığım para 2,500 Tl. benimle şube müdürüm arasındaki fark 2000 tl.dir. Başkanım arasındaki fark ise 4000 Tl. Adaletin bu mu dünya, hangi adaleti gerçekleştirdiniz. Ben hakkın adaletine güveniyorum, devleti yönetenlere de hakkımı helal etmiyorum.

Misafir

PTT AŞ. teknisyen olarak çalışmaktayım:Emrimiz altında çalışan kamu işçisi bizden fazla maaş+ikramiye almakta emrimiz altıdaki işçi bizim aldığımız en 2 katı Fazla maaş veriyor..Ben nasıl emir vereyim nasıl çalıştırayım..İnsan utanıyor bunları anlatırken... REİS ALLAH RAZI OLSUN..YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM...

Misafir

aynı işi yapan sözleşmeli veya taşeron işçi ile kadrolu arasında uçurum var.kadrolu 3 bin lira alıyorsa,sözleşmeli veya taşeron bunun yarısını alıyor.yani asgari ücretle alışıyor.hem de, 15 yıldır.

Misafir

planı programı olmayan böyle gecenin 1 inde 2 sinde işbitirmeye bakar reis

usta

emekliler arasındaki eşitsizliğede bir el atılsa buradada buyuk hakkaniyetsizlik var

Misafir

o ödenenlerin oy potansiyeli var.. onlara birer lokma ekmek veren oy alır.. Vergi veren vatandaşın sayesinde oy artıyor..

hll888

4 yil okuyup Kanserojen maddeler ile çalışan mühendislerle ayni yetkiye sahip olan Kimyagerlerin ek göstergesi 3600 olmali ve yipranma payi verilmelidir. Maaslarda adalet saglanmalidir.

ADALET OLSUN AMA!...

KAÇ ÇALIŞANIN EV KİRASI,ELEKTRİĞİ,SU PARASI DEVLET TARAFINDAN ÖDENİYOR?KİMLERDEN DAHA AZ MAAŞ ALIYOR KAYMAKAMLAR AÇIKLANMALI.

Ege

Şeflerin yıllardır özlük ve maddi hakları korunmayarak düz memur durumuna sokulmuştur. Bu gün şefle müdür arasındaki ücret farkı 2000 TL. dir. şefle Daire Başkanı arasındaki fark 4000 TL. dir. 7500 TL.dir. Eğitim durumları ve hizmetleri aynı olan bu gurubun sadece unvan farkı ücreti bu kadar uçurum olmamalıydı. Bunun neresi adaletir.

Misafir

ÖNCE KÖYLÜDEN BAŞLAMALI HİZMET YOLU SUYU OLMAYAN KÖYLER VAR GÜNÜMÜZDE HALEN KÖYLERİ ZİYARET EDEN SIKINTILARI SORUNLARI YERİNDE GÖREN ÇOK AZ YÖNETİCİ VAR

MİSAFİR

27 YIL HİZMET VERMİŞ BİR HASTABAKICININ EMEKLİ İKRAMİYESİ 50 BİN TL BİR ODA BİLE ALAMAZ .BÖYLE ADALETMİ OLUR.60 YAŞINA GELDİM BAŞIMI SOKACAK BİR ODAM YOK ,KİRALARDA ANAMIZ AĞLADI TÜM EŞYALAR KIRIK DÖKÜK HEM EN AĞIR İŞLERDE ÇALIŞACAKSIN HEM EN AZ ALACAKSIN.EMEKLİ MAAŞI İSE 1800

Misafir

memurlar fazla bile alıyor. daha fazla vermeyin irana döneriz

Kimyager3600

Lütfen kimyagerlerin hakkı teslim edilsin.3600 den 3000e düşürülen ek gösterge sorunu, çözülsün.

OÖ.

36 senedir çalışan Bölge Müdürlüğü yapmış Makina Mühendisiyim.Aralık 2017 ayı maaşım.4300 TL.

kürşat atilla

Hele hele Belediye şirketlerinde korkunç guruplaşma ve güçsüzü ezme halleri daha la devam ediyor. 14 yıldır hizmet vermekteyim. Dürüst içten, akılcı ve girişken karakter yapımı işime yansıttığımdan dolayı bazı kişiler tarafından istenmeyen kişi ilan edildim. üniversite mezunuyum İlkokul mezunu benden yüksek maaş alıyor. Yazıklar olsun böyle düzene...

a.l.

eşit işe eşit ücret fiyaskosu akp eseri değil miydi? yeni düzenleme yeni diye eskinin ötesine geçmeyelim..

Misafir 70

Hangi hakkaniyetten bahsediyorsunuz. Devlet dairesinde çalışanlara memurlara bol keseden veriyorsunuz. Çalışan işçiler ne olacak. Bu ülkenin temeli olan ve vergiler ve zamlar ile bunalttığınız esnaf ne olacak. Hiç kusura bakmayın. Bu ülkede maaşlar çok dengesiz. Devlet memurunun keyfi yerinde. Ama o memurların maaşını ödeyen orta kesin patlamak üzere.