BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.428,19

Erdoğan'dan kritik Suriye mesajı! Asla izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye sınırında yaşanan olaylarla ilgili çok kritik mesajlar verdi. Erdoğan ''Güney sınırımızda bir terör koridorunun oluşmasına asla izin vermeyeceğiz'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
MİSAFİR

ERDOĞAN KÜRDE DEĞİL TERÖRİSTE KARŞI .SEN SİYONİST ÖRÜMCEK KAFAYLA ANLAYAMIYORSUN ERDOĞAN YILLARCA KÜRTDE TÜRKDE BİZİM KARDEŞİMİZ BİZ İNSANLIK DÜŞMANI TERÖRİSTLERE DÜŞMANIZ DİYOR .ÖRÜMCEK ANLADINMI ?

mevhibe inal

2009 yılında Türkiye-Suriye sınırında 877 km. 216 hektarlık alanı Mayın temizleme adı altında 50 yıllığına İsrailli firmaya vermek istemiştik! CHP Sn.Baykal sayesinde vermedik. Verseydik ne olurdu?!

MİSAFİR

BAŞKAN HAİNLER İÇİMİZDE DIŞARDAKİLERDEN ÖNCE BU AYARSIZLARI TEMİZLE

Misafir

Kenya'nın kurucu devlet başkanı Batı'nın Afrika'yı işgalini şu çarpıcı sözlerle dile getirmişti: “Misyonerler Afrika’ya geldiğinde bizim topraklarımız onların İncilleri vardı. Dua edelim dediler. Gözlerimizi kapattık. Açtığımızda, bizim incilimiz, onların toprakları vardı.”

MİSAFİR

BAŞKANIM HAİNLER İÇİMİZDE ÖNCE BUNLARI TEMİZLEYİN .HAİN İÇERDEN OLUNCA KAPI KİLİT TUTMUYOR

Farklı Bakış

AKP nin kurulmasındaki amaç; İSRAİL'in doğal gazının batıya sevk edilmesine ve Ortadoğu ülkelerinin sınırlarının yeniden çizilmesine yardım etmek değilmiydi. ABD ve İSRAİL hedeflerine vardı. ŞİMDİ BAĞIRMAK FAYDA ETMEZ.

Farklı Bakış

Bundan sonra vermeseniz ne olur. ATI ALAN RAKKA'YI GEÇTİ SEN TANKLARINI ŞIRNAK'a SÜR.

mehmet

Koridoru bilmem ama, ülkemizdeki 5 milyon Suriyeli ülkemizde iyi bir koridor oluşturdu.

Misafir

SENİN İNSİYATİFİNLE OLMAZ SN ERDOĞAN ABD BUNU İSTİYORSA HİÇ KİMSE ENGEL OLAMAZ ABD YE BAĞLI SURİYEDE YAPACAKLARIN MUHTEMELEN ABD İZİN VERDİ YPG Yİ BONBALAMANI AMA YPG ABD YLE İLİŞKİLERİNİ GÖZDEN GEÇİRİR BENCE RAKKA OPERASYONUNDAN ÇEKİLMELİ SONUÇTA RAKKA ARAP ŞEHRİ KÜRT ÇOCUKLARININ ORDA ÖLMESİNE GEREK YOK BENCE ABD İKİ YÜZLÜ DAVRANIYOR KÜRTLER BUNU GÖRMELİ

KENDİMİZ NEREDEYİZ?????

BAŞKALARI DA BİZİ BÖYLE ELEŞTİRİNCE,NEDEN KIZIYORSUNUZ,?TÜRKİYENİN YARISI REJİM DEĞİŞİKLİĞİNE HAYIR DEDİ,GELECEK KORKUSU SARDI MİLLETİ,HALAA ESAD,??

ihsan

nedir bu kurt korkunuz dusmanliginiz. Allah size akil fikir versin. bu korkunuz size malesef guzellikten cok zarara sebebiyet verir. ulkesinde milyonlarca kurdun oldugu bir ulkenin baskani cikip alenen acikca utanmadan sikilmadan baska ulkedeki kurtleri terorist ilan edip onlarin yasamalarina izin vermeyecegiz diyor. Hak adalet elbet bir gun yerini bulur. Bu ulke de bir gun insallah baris icinde yasamak isteyen kardeslerine gercekten kardes gibi davranan bir toplum haline gelir.

vatan sever

gitsinler ypg yi pkk yı avrupa birliği ülkesinin birine yada amerikada bir eyalete kursunlar biz hiç karışmayız.ama bizim sınırlarımızdan uzak dursunlar.

ramazan

helal sana reis, suriyeyi ve suriyeli müslümanların hakkını bizler koruyacağız. hiç bir teröristi orada barındırmayacağız, herkes ayağını denk alsın

misafir

hay esad kadar başına taş düşsün be adam konuşma konuştukça batıyorsun bu kadar ülke arasında birtek bizmi doğruyuz pislik suriyeliler yüzünde ülke batmak üzere sen hala naval okuyorsun kaddafi gidince libya üçe bölündü esad gidince belki beşe bölünecek bu işte türkiyenin çıkarı ney 6 yıldır biz anlayamadık.

  • 1