BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79

Erdoğan’dan KKTC’ye flaş öneri: Rumlar'la eşitleyin

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara'da kabul ettiği KKTC Başbakanı Tufan Erhürman ile Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay, ülkeye döndü. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rumlar'la ekonomik olarak eşit bir seviyeye gelmek için Kuzey Kıbrıs'ta nüfusun fazla olmasını önerdiği öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
kundemacı

"gerektiği durumlarda Başbakanlar ve Başbakan Yardımcıları gerekli durumlarda direkt konuşma yoluna gidecek." güzelde; şimdiye kadar direkt görüşme yapılamıyor muydu? Yoksa direkt görüşme CeHaPe tarafından yasaklanmış mıydı? Şu CeHaPe ye bak bunu da yasaklamıştı.

Misafir

AKP hükümetinin Suriye topraklarında başlattığı operasyonun Türkiye’nin güvenliği ve ulusal çıkarları ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

salhor

Kıbrıslı bir öğretmen, üstelik Türkiye'deki bir kursta şöyle yazmıştı: "Bir dev ağaç ve yakınlarında bahtsız bir fidan vardı. O ağaç o fidana hayat hakkı tanımaz, kökleriyle onu sömürürdü..." O fidan, maaşlarını, altlarına arabalarını, sularını, elektriklerini verdiğimiz Kıbrıs ve o ağaç Türkiye'mizmiş. Vay anam vay! O zamandan beri Kıbrıs'tan soğudum. 1989-2018

gundem

Her gün değişik gündem oluşturulmasında ve Türkiye gerceklerinin gizlenmesid e bizleri memnun etmiyor

Misafir

Bir siyasetçi rakam dediğinde akılda para,ekonomi çağrışır.Bizimki devamlı kafatası hesabı yapıyor.

  • 1