BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,43

Erdoğan'dan Kırgız Lidere FETÖ uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooranbay Ceenbekov ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "FETÖ, bugün bize yaptığını yarın Kırgızistan'a yapacak kadar hain bir örgüttür" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

Kusura bakma ama ,koluna ceyrek million saat takana ses cikarmayan en büyük Ihanetir. Saati veren önce milli kahraman ekonomi kurtaran ,sonra hain ,sana inanan aklina ihanetir.

Hakkı B.

AKP iktidarı önce kurduğu tuzakla tüm memurları FETÖ'nün kucağına itti. Sonra da işlerine son. Türk Adaleti bunun hesabını sormayabilir ama Allah bunun hesabını elbette soracaktır.

Hakkı B.

Ele verir talkımı kendi yutar salkımı

Misafir

kandırıldık der olur biter.

Misafir

Hakikaten sen düşündün mü Lanet Fetoye her şeyi verenler niçin hala hesap vermiyorlar?

EEEEEEE

FETÖ YE EN ÇOK SİZ YÜZVERDİNİZ.SİZ DEĞİLMİSİNİZ NE İSTEDİLERDE VERMEDİK DİYEN.KİMSEYİ DİNLEMİYORDUNUZ NE OLDU AMA HALA KİMSEYİ DİNLEDİĞİNİZ YOK.FETÖCÜLEREDE TÜM AKP VE OY VERENLEREDE HAKKI HARAM OLSUN.

Misafir

hükümete kızıyoruz piyasaları açmamasından dolayı küçük esnafa krediler halen çıkmadı ama fetö ve ülke çıkarlarındada cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız allah yardımcısı olsun ülkemizin

Misafir

Bu ülkeye ve Milletin başına Fetoyu kim bela ettiyse Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Misafir

Fetoyu bu ülkeye bela edenlerin Allah belasını versin inşallah.

Misafir

bu fetö konusunda cumhurbaşkanımızın tüm ülke yanında olmalıyız çok haklı anlattıklarında,ülkemizin çıkarları önemli

Hakkı B.

2004 yılında MGK uyarısını dikkate almayanlar başkalarına öğüt vermeye bayılıyorlar.

Cevat

FETÖ nün kökeni nedir.. NUR Tarikatı olup, bu Tarikat veya cemaatten ayrılan bir koludur.. Bu Tarikat benzeri Türkiye de faaliyet gösteren bir sürü tarikat halen mevcut olup çok rahat FAALİYET SÜRDÜRÜYOR, BAĞIŞ veya SADAKA Topluyor, kurban derisi toplayıp satıyor para basıyor. Bu Tarikatların liderini yabancı istihbaratların ele geçirip, TÜRKİYE aleyhine, FETÖ gibi kullanabilecekleri hiç düşünülmüyormu.. BUNUN İÇİN NE TEDBİR ALINIYOR.. Bunu devletin yetkili kurumları açıklasın HALKIMIZ BİLGİLENSİN. NOKTA.

Misafir

Ülkenin zeki masum çocuklarını kandırdılar.Dünyanın her tarafına fedakar çocukları Allah için gönderdiler.Olimpiyatlara gitmedik kim kaldı?Nasıl bir proje akıllara ziyan.Yanlış yola kanalize ettiler.Allah yoluna Yalanla dolanla ulaşılırmı?Şimdi de bu gençleri hapishanelere doldurdular.1 taşla 2 kuş vuruyorlar.Hem ülkeye hainlik yaptırıyorlar hem de binlerce aileyi hapislerde çürütüyorlar.Kime düşmansan Fetöcü diye iftira atma modası türedi. fitne tohumlarını attılar.Ülkeye huzur gelirmi artık?Bir zamanlar sağcı -solcu,laik -dindar,alevi-sünni,kürt-türk şimdi de fetöcü-vatansever vb...Millet olarak şimdiki nesil olarak ferasetlimiyiz yoksa ahmakmıyız , vatansevermiyiz yoksa hasit ve iftiracımıyız belli değil.

Vatandaş

Pakraduni olunca insan

123

Catlasan da patlasan da kendini yirtsan da Kirgizistan seni iplemiyor.

Misafir

Sen de misafir diye yazmışsın. :::))))

Misafir

Vatansever fetossever muhtemelen bartimi ulan fetoya alcaga laf edilmesi sapik Fetullah tucaletcisi ile bile sapkınlık yapmış bir ibne

Misafir

Bu sitede Sayın Cumhurbaşkanına hakaret eden Fetocu alçaklar hakkında savcılık gereğini yapsın yoksa ben yapacam Vatan haini Feto yandaşları korkarlar ibneler niye misafir diye yorum yazıyorsunuz çıkın meydana Kırgızistan'da uyarmisiz ama Cunhurbaskanlari sinsi tehlikenin farkında değil çok yazık bu alçak sinsi sapik örgütün kökünü kazımak şart içimizdeki fetocu alcaklarin kriptolarina temizlemektir

Misafir

Belli ki Kırgızlardan reşvetle işini göreceği birilerini bulamamaşı. Adamlar KGB'nin kucağında büyümüşler darbe nedir, kimler nasıl yapar bilemeyecek kadar aptal mı?

Misafir

Feto dedigin kadar Allah desen ya. Hani senin icin lutufdu?

Misafir

SENI KAHPENIN EVLADI GÜRCÜ DÖLÜ SENI.SANADA SIRA GELECEK BIRGÜN ELBET.

Vatansever

Yeter be kardeşim YETERRR Dolar 4 Tl, Avro 5 Tl, Etin kilosu 50 Tl. Sen hala neden bahsediyorsun, HIRSIN gözünü bürümüş...

Misafir

Yalnız, yapayalnız. Tüm dünya karşısında… Yolun Sonuna geldi!........... Çırpınıyor. Kurtulmaya çalışıyor. Çabalıyor.

Misafir

evet siz tukendiniz alcak fetoculer,,,

feto ibnedir

feto tukendi tukenecek,son cirpinisin fetosss.alcakligin hainligin yavsakligin son bulacak,amerikan kopegi it.....