BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen darbe karşıtı değil darbecisin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimleri için ilk mitingini İzmir'de yaptı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, "Sen darbe karşıtı değil darbecisin. Bay Kemal, biz ölümü korkutarak bu yolda yürüdük. CHP'yi FETÖ'nün saflarında bize yürürken bulduk" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 62 Adet Yorum
Misafir

ezberden konuşanların vakkalarundandur van ı konya yapmak

Misafir

Ayaz bebek Van'lıydı hocam.Konyalı değil.Ama örnek güzel olmuş.

Misafir

çok iyi saçmalamışsınız ,tebrik ederim elerinizi

Misafir

23 nisanda meclisten sessizce kaçmak zorunda kaldı.CHPliler topa tuttu Ak Partilileri,tek kelime edemediler.Binali Yıldırım sinirden sadece titredi.

Misafir

Oyumuz nedir ki, uğruna canımız feda olsun Reis.

Misafir

Seni yürü biz koştururuz Cumhurbaşkanım.

Vatansever

Serçe kadar Yüreğin varsa Devlet gücünün ve YSK Çetesinin arkasına sığınmadan, Devlet olanaklarını kullanmadan, seçmene baskı uygulamadan, Oyları çalmadan, Mükerre oy kullandırmadan, Mühürsüz Sahte Oyları kendi hanene yazdırmadan eşit şartlarda bir seçime gidelim de boyunu görelim recep...! HODRİ MEYDAN... Ama sende o YÜREK ne gezer değil mi recep...!?

korhan bereli

İzmiri boşverin İstanbul Ankara Akpartinin elinden kayacak.

pazar pazar

Editör.Mitingden bir iki video koysaydınız da izleyip neşelenseydik pazar pazar.

Misafir

İdo 92 doğumlu, RTE 94 te Belediye başkanı oldu. Ama 40 günlükken Konya'da soğuktan ölen Ayaz bebek sosyal devlet sorumluluğunuzdaydı. Cesedi çuvalda babasının sırtında mezarlığa uğurlanan Muharrem 5 yaşında!. Şu vicdanınızı biraz sulayın! kaldıysa tabi. Bebeklerin gerçekten üşüyüp öldüğü ama İbrahim Tatlıses'in oğlunun yalandan üşüdüğü ülkedir Türkiye. Bir villa dramı dinlediniz... (Alıntı)

Misafir

Adnan menderes hava limanını bile kendilerine mal etmeye kalktı.Adnan Menders hava limanını yaptık ya dedi.Yeniledik demedi.Adnan Menderes Hava Limanı 1987 de yapıldı haha

otluk beli

İzmir mitingini üşenmeden bulup izleyin .Kemal sunal filmlerini aratmıyor.Erdoğan İzmirde kalabalığa sesleniyor soruyor''Aahh kardeşlerim 15 sene önce İzmirin doğru düzgün bir hava limanı var mıydııı''..Kalabalık hep bir ağızdan ''Vardıııııı''... hahahahaaaaaa

Misafir

İzmirden Kılıçdaroğluna yüklenmek de acaipmiş .İzmirden oy alamayacağı için bari hazır gelmişken içini döksün istemiş.Zaten miting tam komediydi.İbrahim tatlıses çıktı ''oğlum İdo 2 aylıktı üşüyordu Erdoğan Belediye Başkanıydı doğalgaz için telefon ettim tık dedi bağlandı '' dedi.Ama İDO 1992 lidir Erdoğan ise 1994 te İBB başkanı olmuştur.İzmirli zaten bunları yemez.Bunları anca İzmire dışarıdan Otobüslerle getirilen seçim dönemi İzmirli diye yutturulan 100tl+döner+ ayran kitlesi yutar.

yılmaz daral

15 temmuz gecesi hangarda saklı bir uçakta değil miydiniz?

erdener erer

Kılıçdarın olduğu yerlerden sessiz sedasız uzaklaşıp Kılıçdar yokken esip gürlemek de süppermiş de kimse kaale almıyor.Ülkenin öncelikli gündemi Kılıçdar değil ekonomi,dış ilişkiler ve iç güvenlik başta olmak üzere eğitim sağlık sanat olmalı.Amam siz gece gündüz Kıloıçdar diyorsunuz başka bir şey yok.Demek seçim üstü endişe ve panik başladı.

Misafir

İstanbul şakıttı. Parisi geçti Londrayı geride bıraktı da!!!

ecemnur

23 Nisan günü CHP liler mecliste Ak Partilileri topa tuttuğunda,Binali Yıldırım sinirden tremor yaşadığında siz meclisten sessizce kaçmasaydınız, kürsüye çıkıp bu dediklerinizi o gün orada Kılıçdaroğlu ve CHPliler oradayken haykırsaydınız o zaman sizi ciddiye alırdım ama maalesef uzak uzak yerlerden muhalefet hakkında yaptığınız iddialar artık inandırıcı gelmiyor.Kabataş,camide içki içtiler iddiası (sonra yalan olduğu çıktı) gibi hepsi havada kalıyor.

Misafir

Fetöyü hoş görerek,ortam sağlayarak,aktivitelerinin önünü açarak,bankasının açılmasına izin vererek,Türkçe olimpiyatlarında açılışlar yaparak adım adım bu milletin başına bela edenler kim peki?Din de siyasete alet edildi,şehitler de...Hem de defalarca! Camilerde oyunuzu şu partiye verin diyen imamları da gördük!

Misafir

beğenileere değil düşüncelere el sallamak gerek bencu ,

Misafir

onlarun kalplerine dukunulmazlıklaru var şimdu

Misafirxxx

Meclise sıkıntılarımızı dile getirdiğimiz vekiller buradan sesleniyorum, seçim çalışmalarında sakın karsımıza çıkmayın, sonra kalbinizi kırarım, tabiki suç olmazsa...

Misafir

şöyle bir şey galiba,biri gördüğü yoruma basar diğerlerini görmek için vakti yoktur sayfadan çıkar başka yer bakar ,baska bir biri vardır yorumlar kısmına da bakar ama yorum yazmaz hemen çıkar kimi butonlara basar veya basmaz ,

Mert toker

İzmir e acıyorum, komünizm zamanı doğu bloku ülkeler gibi gelişemiyor. 50 yıldır aynı. Hükümet te el atmasa çağdışı kalacaklar

Misafir

Nasıl beceriyorsun herkes 5-15 beğeni alıken sen beş dakia da 542 yi

Misafir

Sana da aferim, Türkiye senin yorumların takip ediyor.