BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99

Erdoğan'dan kabine ve Hakan Atilla bombaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa yolunda kabine değişikliğinden, Hakan Atilla davasına kadar gündemdeki bir çok konu hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu'nun görüşmesi hakkında da değerlendirme yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Asil, Feto yu gercek yuzu ortaya ciktiktan sonra kollayanlar, fotoyle beraber hareket edenler simdi cikmis fetoyu sen bu hale getirdin demelerine ne demeli. Bu iki yuzlulukle itibar kazndik puan kazandik mi saniyorsunuz.

Misafir

terörden cok sen bu devlete zarar verdin feto ile kolkolaydiniz bedelini darbe ve 200 den fazla canla ödedi bu devlet diger olaylar ne demeli hep senin sucun yok

Misafir

bu adam bir hafta konuşmasın memlekete huzur ve refah gelir demedi demeyin hem o kadar masrafta edilmemiş olur örtülü ödenek memleketi batırdı...

A. Kar

Amerikanın adalet anlayışı eskiden kendi vatandaşları içindi. Artık kendi vatandaşları bile emin değil. İyi avukat tutamazsan sana adalet yok. Jüri ise hangi tarafın avukatının daha iyi olduğuna veya hükümet ne isterse ona göre karar veriyor.

Misafir

süleyman kim , ne iş yapar, birde yazılarını kendi mi yazıyor yoksa belli bir merkez den yazılıp veriliyor mu?

Misafir

sizin yargılamadığınızı, birileri elbette yargılar.

Misafir

Allah sonumuzu hayretsin. İstikrarsız, ilkesiz, bir saati diğerini tutmayan, seviyesiz ve gerilim üreten siyasetten bu ülkeye fayda yok. Buna tenezül edip de ülkeyi uçuruma sürükleyenlere hakkımı helal etmiyorum.

pala1071

bu tv dizileri insanı katil eder zaten.boşanmalar katliamlar bu yüzden malesef.rütük denen şey iyi işlemiyor.sadece kasa dolsun diye cezalar kesiyorlar kanallara.

bir basit vatandaş

Reza Zarrab davasında hiç mi suç yok. Reza Zarrab sütten çıkmış ak kaşık mı? Reza Zarrab' tan rüşvet alan 4 Bakan yok mu? Bu 4 Bakan suçsuzsa neden görevden alındılar? Bakan Zafer Çağlayan'ın kolundaki pahalı özel saat de yalan mı? Neden bu olaylar Türkiye'de muhakeme edilmedi, üstü örtülmek isten di? Bizim hukuk sistemimiz çok mu düzgün? Bizim hukuk sistemimize siyaset hiç karışmıyor mu?

Hakkı SORAR

Hakan Atilla suçsuzken suçlu ilan edildi. Tamam. Karar siyasidir. Bunu tüm Dünya biliyor zaten. AKP iktidarı sadece iş işten geçtikten sonra suçu ya ABD'ye, ya Rusya'ya, ya AB'ye, ya İsrail'e, ya FETÖ'ye, ya PKK'ya, ya DAEŞ'e ya YPG'ye atıyor. Bunlar suçlu, o da tamam. Tamam da AKP iktidarı burnunun ucunu bile göremeyen bu politikayla nereye kadar!

Misafir

MEMUR SEN BAŞKANI dışarıdan bakan yapılsın. EMEKLİLER OY VERMEZSE her bildiğim yalan.

Misafir

yakında kokusu gelir merak etmeyin

MİSAFİR

KUKLA AMA ONURLU ŞEREFLİ KUKLA TÜRKİYENİN KUKLASI VATANI MİLLETİ DEVLETİ İÇİN KUKLA SİZİN GİBİ ÜLKEYİ YIKANLARIN CANİLERİN TERÖRİSTLERİN EMPERYALİSTLERİN KUKLASI DEĞİL ARADAKİ FARKI GÖRİYMİSİN BİRİNDE NAMUS HAYA ASALET VAR BİRİ EZİK SATILMIŞ

Misafir

kabine değişikliği yakındır , feto damgası olan bakanlar bekir bozdağ, süleyman soylu , mahir ünal gibi isimler durduğu sürece feto ile mücadele göstermeliktir.

Misafir

AİLECE SÜLALECE BİR AK PARTİLİ OLARAK SÖYLÜYORUM AİLE SAĞLIK MEB DÖKÜLÜYOR OKULA GİDİYORUM BUNA ŞAHİT OLUYORUM HASTAHANEYE GİDİYORUM ŞAHİT OLUYORUM AİLE İSE ZATEN AKŞAMLARI HABERLERDE AİLE FACİALARINI KATLİAMLARI İZLEYİNCE ANLIYORUZ UMARIM BÜYÜKLERİMİZDE FARKINDADIR ACİLEN BİR ÖNLEM ALIRLAR GEREĞİNİ YAPARLAR YARIN GEÇ OLMADAN

misafir

olsa ne olmasa ne hepsi kukla zaten, bir baltaya sap olamamış kişiler bakan yapılıyor, ipler erdoğanın elinde...kaldırın bakanlığı filan bari boşuna para ödemeyelim

Misafir

Sayın SÜLEYMAN ÖZIŞIK bugünkü yazısında Sayın GÜL'e seni Sayın Cumhurbaşkanımız ERDOĞAN YARATTI DEDİ. Yazısını okuyun.

  • 1