BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79

Erdoğan'dan Fransız gazeteciye tarihi ayar! FETÖ'nün ağzıyla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris’te Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile yaptığı basın toplantısında Fransız gazeteciye tarihi bir ayar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

RTE nin ayarı bizim içimizdeki fransızları da rahatsız etmiş yorumlara bakarsak.

Misafir

RTE'nin fransız gazeteceyi düz ettiği, içimizdeki fransızlara çok koymuş ki, vatanının CB.nı savunacağına fransızı savunuyor. yazıklar olsun size, siz yarın vatan müdefaaya düştüğünde bile karşı safa geçersiniz, işte o kadar güvenilmez tiplersiniz.

MİSAFİR

ERDOĞANIN CEVABI: ''Bakın istihbarat teşkilatlarının bu tür operasyonları yapma yetkileri vardır. '' YANİ ERDOĞAN MİT TIRLARI İLE SİLAH TAŞINDIĞINI KABUL EDİYOR...BU SİLAHLARIN TÜRKMENLERE GİTMEDİĞİNİ DE DÜNYA ALEM BİLİYOR...VALLA SONUNDA LAHEYDE IŞİDE VE EL NUSRAYA YARDIMDAN YARGILANACAKLAR...ERDOĞANI ŞÖYLE ADAM GİBİ BİR GAZETECİNİN ÖNÜNE OTURTUN HER ŞEYİ İTİRAF EDER HEMEN SİNİRLENİYOR VE O ARADA NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYOR...

acaba

1. Gazeteci Amerikayla alakalı iddiayıErdoğan'a neden sorsun? 2. Abd'nin reddetmediği hatta kabul ettiği iddiaları kime neden sorsun? sanki abd silah gönderdiğini inkar mı ediyor? 3. Fransızları da fetöcü yapmadan önce neden bu iddiaların hesabını belgeleriyle vermiyorsunuz?

dede

Amerika hiç olmazsa TIR gönderdiğini kabul ediyor hatta açık açık söylüyor.

ersan

Fransız gazetecinin " hayırFransız gazeteci gibi konuşuyorum. " dediği anda Erdoğanın yüz ifadesini merak ediyorum. Erdoğan "sen şimdi fetö ağzıyla konuşuyorsun" dediğinde Macron'un suratında oluşan gülümseme ve ardından gazeteciden ayar geldiğindeki kahkayı durdurmak için titremesi gözden kaçmamıştır. Acaba içinden neler geçirdi ? Ayrıca Erdoğan'ın çok da ciddiye alınmadığını gösteren bir haberdir, normalde bir ülkenin cumhurbaşkanı ziyaret için bulunduğu ülkenin vatandaşına gidip hiçbir kanıt olmadan sırf hoşuna gitmedi diye terörist dese o iki ülke arasında neler olur acep?

kamilobalı

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde direkt olarak sorulamayacak bir soru sorulmuş, cevap fetöcüsün. Soruya cevap var mı? yok. Ayar nerde? siz bulun.*

SERHAT ERİN

Türkiye'de olsan seni tutuklatırdım demeye çalışmış sanki. Önceden kendisine verilen soruları soran gazeteci formatı haricinde kim soru sorarsa ona göre terörist. Burada ayar yok, çaresizlik var.

ecemnur

hahah..Asıl ayarı veren gazetecidir.Erdoğan da ABD nin yolladığı tırları sormuş.Yani ''biz de gönderdik ama ABD daha fazla gönderdi'' dercesine..Zaten köşeye sıkıştıran soru soruldu mu hemen fetöcü ilan ediyorlar.

sabah

fikirlerine karşı gelenlere hep fetöcü diyen ...

Burdayiz.

Şer odakları sizde iyi biliyorsunuzki deaş abd ve israil uşağır, ikinci olarak o silahlar Türkmen veya muhaliflere gitmiş olabilir, bunu sorgulayacağınıza hainler, abdnin teröristlere yolladığı silahlardan neden konuşmuyorsunuz.

Burdayiz.

Sözde o gazeteci bunu bizim cumhurbaşkanımıza sorarken bizim gazeteciler acaba pyd, ypg konusunda Fransa Cumhurbaşkanına bu tür sorular sordular mı, yoksa oradaki gazeteciler Türkiye'yi yalnız mı bıraktılar.

52li

Yorumlara bakıyorum da Amerika nın pyd ye binlerce tır dolusu silah göndermesine yönelik eleştirel soruya hak veren yok. Bazıları gazeteciyi haklı gösteren pozisyon almış neredeyse. Sorsak en iyi vatansever, en iyi milliyetçi, en iyi Atatürkçüdürler hesapta. Memleket ne hale gelmiş

Suat saylan

Ne tarihi ayarı. Adama cevap vermek yerine konuyu saptırdı ve maalesef simdiye kadar inkar ettiği silah sevkiyatını doğruladı. Ayrıca yasalarımıza göre o dönemde MIT in yurt dışına silah saglama yetkisi yoktu hatta bu islem bir suç idi. Aaten polis ve savcılarda onun için operasyon yaptılar.

Turgut Şentürk

Yüce Rabbim vatan hainlerinin ve teröristlerin ömründen alsın size versin Cumhurbaşkanım. Bu vatan millet devlet düşmanlarını da tez zamanda ölmüş sevdiklerine kavuştursun inşallah.

Milli İrade

Allah seni ve senin gibileri bu milletin başından eksik etmesin reis

Misafir

Bide Fransız gazeteci gibi soruyorum diye söyleniyor haddini bil karşında TÜRK DEVLET BAŞKANI var

Misafir

Allah yardımcın olsun korusun kollasın🙏

Misafir

Abd nin ypg ye gönderdiği tırların önünü bir amerikan savcısının kestiğini düşünün..Bizim başımıza ne çoraplar örüldüğü daha iyi anlaşılacaktır. Canım ülkem yıkılamadı,yıkılmayacak.

adakger

Erdoğan ezikleri muhalifler beğenmemiş... ulan Reisin yaptığını baksanıza cuk diye oturtmuş hakikatten de cuk diye oturtmuş ki o yourmu beğenmyene 12 zavallı ezik ... utanmadan hem bu ülkenin ekmeğini yeyip hem de arlnamdan gavur emperyalistlerleişbirliğ yapaı onlardan meded umacak kadar zavallı acizsiniz ve oyun içindesiniz.. sorsanız sosyalist, sorsanız atatürkçü... sevsinler sizi ezik takımı...

Misafir

Reisssss. Allahım kem gözlerden esirgesin

Tim

İşte bu lider milletin adami

Misafir

Rabbim seni bize bağışlasın. Düşman çatlatan yiğit adam. Dünya lideri.mazlumların ve ezilenlerin duası sana yeter dünyada ahiretini kazanan reis. Rabbim seni nazardan saklasın.

Rabbim seni bize bağışlasın. Seni seviyoruz. Yiğit adam.

Seni seviyorum yiğit adam. Rabbim seni bize bağışlasın. İsmi Azam hürmetine rabbim kemgözlerden ve nazardan saklasın. Ülkeni ve Türk milletini şaha kaldırdın. Düşman çatlatan dünya lideri.

Misafir

Cuk diye oturtmuş taşı gediğine Reis.