BIST 9.711
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,88

Erdoğan'dan flaş Afrin açıklaması: Akşama kadar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin Harekatıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı. Akşama kadar Afrin'in tamamen düşeceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Ecel gelmiş Afrine :)

Afrinden yazdığını anladığım Hasan ( kod adıdır kesin) yarın akşamda bu postta bekliyor olacağım seni. Lütfen gel , yada sen gelme birileri seni bulmuş olur merak etme. Yukarı bak sana oradan birşey geliyor.

vur kazmayı

ha ha ha ha ha zor zor öyle olmuyor işte

Hasan

Uf uf bunlarin gelecegi felan yok en iyisi bir iki birami icim

Hasan

Halen belliyorum erdoganin ordusu aksam cokuyor yavas yavas gelen giden yok nasil is ya?

Misafir

hayret arazi de 45 günde ilerleyemeyen asker, birgünde sokak çatışmasıyla nasıl afrini alacak? siz demedinizmi, afrinde halk var sivil zaidatı olmadan girmek istiyoruz diye içerde halk var terör var çatışma varken nasıl alacaksın pkknın hepsi ölmeyince? yine abd ile patakülle yaptınız demekki ? 45 gün süren dağdaki çatışma ,şerin içine enzor yerler aniden düşecekmiş? keşke baştan düşseydi engel olmasaydınız ordumuza ,24 saatte biterdi? yine kandırıldık

Misafir

Demokraside büyük kriz! Tekme yumruk ittifakı ile özgür seçim artık hayal...........

Hasan

Aksam olmak uzere daha efrinde tek bir jandarma yok,

yüzdeyüzmilli

Misafir 14:54 >>> Sen ne asagilik bir mahlukatsin!!! Muhtarlar ..... seni!!!!

Misafir

berrak nickli burada kendini paralayacağına git saraya, muhtarların yaptığı gibi bir döner ayran kap karnın doysun yazıksın.

Misafir

Son elli yılda en fazla müslüman kanı sizin döneminizde aktı reis abd askerlerinin evlerine sağ salim dönmesi için dua edenlerde sizlerdiniz askeirmizin başına çuval geçirilince müzik notasımı bu diyende sizdiniz ama reza için kaç kez nota verdiniz siz unutablirisiniz ama tarih unutmaz. abd ile anlaştınız israille fit olduğunuz gibi allah devletimize milletimize zeval vermesin herkese akıl feraset versin.

kundemacı

"Bunlar öyle alçak, öyle katil ki benim Mehmedim, o yavrum, yere atılan Kur'an-ı Kerim'i yerden kaldırırken el yapımı bomba ile şehit ediliyor. Bunlar imansız, bunlar kafir." bu söylenenler YPG/PYD lileri tarif etmek için az bile ancak "Irak Kürt Bölgesel Yönetimi tarafından gönderilen Peşmergeler, Türkiye üzerinden Kobani'ye geçmeye başladı. Bu haber 300.2014 tarihli olup, YPG/PYD yi Kobanide korumakta ki amacın ne olduğunu kimse bilmiyor. Bir kişinin bir cuma nazı kılması uğruna ne hallere kaldık. Sanki başka hiç bir yerde cuma namazı olmuyor. Kim dost, km düşman, kim vatansever, kim hain belli değil.

Misafir

Gezideki jgelmeyen cumalar,gösterilecek denilip gösterilmeyen kasetler vs.vs .vs gibi olmasın bakalım bu akşam söyleminde...

Atma Recep

Sözde Mustafa Kemalin askerleri olan generaller herhalde bu tür açıklamaları duyunca kesin içlerinden küfrediyorlar "gel de sen savaş kolaysa" diye.

ses

Afrin düştükten sonra sakın çekilmeyin.Çünkü geri gelirler. Bu sefer aynı zorluğu çekmek zorunda kalırız. Orayı savunacak birlik muhakkak bırakın. Onların eline geri geçmemesi adına

Misafir

söylediklerine inanmıyorsun , aklın sıra dalga geçiyorsun ama gercekleri söylüyorsun. Allah senin gibi beyinsizleri bile doğru konuşturabiliyor.

Hasan

Sana 100 tane daha aksam veriyoruz sayin erdogan buyur er meydanina kendin gel :)

misafir

Keşke virgül kullanmayı bilen yorumcularımızda olsaa

mem

Allah'ım sen büyüksün her şeye kadirsin... Bu adam Kobani için düştü düşecek dedi ve gereken cevabı aldı. Şimdi Mucizeni göster ve Afrinde RTE ve o barbar ÖSO katılan DEAŞ lıları ıslah et..

hakan

temenni ediyorum dedi afrin düşecek demedi

0134

13:10 isteseydik üç saat içerisinde afrinde siviller de dahil herkesi yok ederdik, bunu sen de iyi biliyorsun ypg de iyi biliyor

Misafir

ne şanslıyız ekonomiyi bilen dış siyaseti bilen diplomat askerliği bilen komutan hukuku bilen cumhurbaşkanımız var

Tarık

Bence günün önemi yok önemli olan barcelona taraftarlarının hevesinin kursağında kalması. Anladı onlar beni

Misafir

bekleyin ve görün it sürüleri.mezarınızı hazırladnız umarım.kurda kuşa yem oluyorsunuz çünkü.

Mmm

3 saate dedin ne oldu

izmirli

inşallah diyelimde.bütün gücü oraya yığdı pkk.amerikanın verdiği gelişmiş silahlarda orada.çok fazla tuzaklama ve hendek var.afrin düşecek elbet.cinderes içinde 6 ay dan önce girilemez diyorlardı.28 saat sürdü.ama afrin biraz daha fazla sürer.ama er yada geç düşecek.Daha türk ordusunun gücünü anlayamayanlara da kapak olacak.