BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,26

Erdoğan'dan FETÖ'ye 15 Temmuz mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Münazara Turnuvası'nda konuştu. Biat eden değil neye inandığını neyi savunduğunu bilen bir gençlik istediklerini söyleyen Erdoğan, bir kez daha özgürlük vurgusu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

kendilerini dev aynasında gören erdoğan,bahçeli ve mankurtları dünyanın gözünde tel tel döküldüler.vatan,bayrak,tarih,din istismarları ancak mankurtlarını memnun ediyor.aklıselimler her düzeninizin,her dalaverelerinizin fasrkında.onları hain,işbirlikçi,satılmış vb. suçlamalar yaparak karalama hedefleriniz insanlığın gözünde tel tel dökülüyor.ülkede toplumu böldünüz,dünyada ise, ezeli dünya emperyalizmi ve avrupa düşmanlığına giriştiniz.misak ı milli adıyla işgalci politikalar yürütüyorsunuz.memlektte hukuk,adalet,eşitlik,demokrasi,iyi niyet dostluk kavramlarını silip bitirdiniz.memlektteki ve dünyadaki aklıselimlerle birlikte hareket etmemiz hainlik değil en temel hak ve hürriyetlerdendir.bu tutumlar ,diktatörlerin ve yanlılarının hiçbir zaman işine gelmemiştir.onalar suçluyor diye mücadeleden ve işbirliğinden vaz geçecek değiliz.sizler,düşmanımızın düşmanı dostumuzdur taktiğine göre;bizler aklıselimlerin ortak mücadelesi olarak haraket ediyoruz,vesselam.

hrbi eleştirmen

15 temmuz kalkışmasını fetö mü yaptırdı ? ( Üst akıl) abd nato Ab mi yaptırdı: Bu çelişki neden irdelenmiyor ? kalkışmadan önce her gün güneydoğda Askerimiz polisimiz şehit olmuyormuydu .Suriye politikası yüzünden 3.5 Milyon mültecinin 5 yıldır içimizde yaşaması temmuz kalkışmasını gerekçesi olmazmı. neden tv ekranlarında dandik dandik beyhude mesnetsiz siyasi proğramlar yapılıpta bu zafiyetler neden irdelenmiyor. bu nasıl bir Anamuhalet var, nasıl bir 2. muhalif MHP var. ne zaman akp bunca zaafları söz konusu iken birinci parti olup akp nin önüne geçecekler.

Ali

İfade özgürlüğü konusunda söyledikleri çok ilginç. Şaka gibi.Eger gençlik buna inaniyorsa o zaman tarif ettiği gençliği zor bulur.

BİR ADAYIN BABASI....

SN.CUMHURBAŞKANIMIZ FETÖ'YE AKLI BAŞINDA OLAN HERKES KARŞI TAMAM.DEVLETTE KADROLAŞTI,KENDİNDEN OLMAYANA İŞKENCEYE VARAN ORANDA DIŞLATTI BİLİYORUZ DA,BİR DE ŞU HAKİMLİK SINAVINDA YAPILAN HAKSIZLIĞA,DIŞLAMAYA KARŞI UYGULAMALARA BİR EL ATSANIZ. O KADAR İNSANI VE ÇEVRESİNİ KÜSTÜRDÜLER.70-80 PUAN ALANLARIN YERİNE 55-60 PUAN ALANLAR SEÇİLDİ,KUL HAKKI,ADALET ANLAYIŞI NE OLACAK?

salhor

Bu FETÖ mücadelesi, çok KABALA devam etmekte. Bu, çok açık. Zaten milleti FETÖ'nün kucağına oturtanlar da Ecevit'te zirveyi dövüp sonradan onu da aşan siyasîlerdir. Ama onlar dediler ki "Aldanmışız" FETÖ'YÜ müslüman bir vâiz sanıp da ondan dinini öğrenmeye çalışan garib gurebânın, "VAY ..NE VAY!Bizi nasıl aldatmış?!. Pardon!" deme hakkı yok. Onlar vatan haini.İnsanlar, ne kadar gafil Allâh'ım?!. Sanıyorlar ki millet olarak aldanmaya can atıyoruz. O kadar da uzun boylu değil. Günahsızlar olarak çektiklerimizi Rabb'imizin huzûruna noksansız sunmaya kararlıyız. Gözyaşına boğulan ve açlıkla boğuşan günahsız kitleler, sevgili Başbakanımızın dediği üzere "Yüzde bir bile değil" DEĞİL! Bir tek kişi bile olsa, "Gelir de adl-i İlâhî sorar Ömer'den onu" Âhirette hesaptan kurtulmak için ÖLMEK de yok, intihar da yok. Acı çok büyük. Küslük çok çok derin.Kimde? Bende; bütün âilemde.

Misafir

KAVURMACI ADLİ TIP'TAN VERİLMESİ GEREKEN RAPORU ÖZEL ACIBADEM HASTANESİ'NDEN ALDI Kadir Topbaş'ın damadı Kavurmacı, yasa gereği Adli Tıp'tan verilmesi gereken raporu Özel Acıbadem Hastanesi'nden aldı. Raporda 'Epilepsi ve uyku apnesi olduğu' yer almış. Ve bu rapor, tahliye için yeterli sayıldı. Damat Ömer Kavurmacı, hangi tıbbi zorunluluktan ötürü ve ne zaman özel hastaneye sevk edildi? Özel hastaneye sevk kararı nasıl alındı? Kavurmacı'nın özel hastaneye götürülmesi için hangi mekanizmalar devreye sokuldu? Ve Sulh Ceza Hakimliği, hangi yönetmeliğe dayanarak özel hastane raporunu tahliye için yeterli saydı? O RAPORU OKUL BİLE KABUL ETMEZ Özel hastane raporunu, okula gidemeyen öğrenci okula getirse, okul yönetimi kabul etmez, Devlet hastanesinden teyidini ister .

Misafir

Umulurki verilen mesajlar birlerinee ulaşır. Sayın devlet Bahcelinin FETO ile mücadeledeki kararlı tavrını takdirle karşılıyoruz. FETOdan tutuklanan bir sahsın özel hastane raporuyla sırf birilerinin yakını diye tahliye olması huşunda da bir açıklama yapması kamu vicdanını rahatlatacaktır

Misafir

Kimin mesajı bu?..................Türkiye'ye hızla, emin adımlarla Tek adam diktatörlüğüne yol aldığını da söyledi mi?..............

Misafir

15 temmuz sehitlerimizin ruhlarının sadedeceksek FETOcu hainlerden alçaklardan hesap sormalı tüm FETOcuları cezalandırmalı ve kamudan temizlemeliyiz. FETOcu olduğu tescilli bir sahıs sırf birinin yakını diye özel bir kurumdan alınan (mevzuatta özel kurum raporları dikakte alınmamasına rağmen) raporla salınıyor ve buna kimse ses çıkarmıyorsa sehidlerimize bunun hesabını ahirette nasıl vereceğiz? Bu soruyu kendinize sorun lütfen. FETO ile mücadelede zafiyet hisis bu ülkede kamu vicdanında derin yaralar açmaktadır. Bırakın FETOcu hainler cezasını çeksin yetkililer konu hakkında gereğini yapmalı .Özel raporla tahliye edilen sahsın pesini bırakmayan sivil toplum kurulusunu ve avukatlarını kutluyorum. Hükümetin olumlu yönlerini takdir ettiğimiz gibi hatalarını söylemekte vatandaşlık görevidir.

Misafir

Sayın Cumhurbaskanımız, fetocu olduğu tescilli buyuksehir belediye başkanının damadının kanunlarımızda özel hastane raporları geçerli sayılmamasına rağmen bu özel raporla tahliye edilmesi, bu sahsın Tuscon toplantısında sahsınıza ve hükümete yönelik eleştirileri ayakta alkışlaması huşunda bir açıklamam yapmamış olmanızı üzüntüyle karşıladım.Bu konuda adalet bakanının da bir açıklama yapması gerekir. sIRF birinin yakını diye FETOcular serbest kalacaksa bu hükümetin FETO ile mücadelesinde zafiyet fikrine neden olur, en önemliside 250 sehidimizin ruhlarını sızlatırız. Derhal yapılan yanlıştan dönülmeli ve özel hastane raporu ile tahliye edilen FETOcu sahıs gereken cezayı çekmelidir. Oylamada Evet oyu kullanan bir vatandaş olarak bu olaydan son derece rahatsızlık duymaktayız bu olay kamu vicdanını rahatsız ediyor

Ali

Evet neye inandığını bilen gençlik önemli. Sürü olmamak lazım. Eğitim sorunu çözülünce her şey hallolur. Eğitimi SIFIRLA gerisi önemli değil.

Çağıl

Türkiye'de 157 gazeteci tutuklu... Erdoğan: Düşünce ve ifade özgürlüğünü sonuna kadar savunduk dedi!

  • 1