BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.435,70

Erdoğan'dan enflasyon paylaşımı: Onlar yalanlarla konuşur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin enflasyon konusundaki iddialarına sosyal medya adresinden yapılan paylaşımla yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
tcbe

Keşke yalanla konuştuklarıyla kalsalardı da vatana ihanet içinde bulunmasalardı.

Misafir

Doğru söyleyeni 9 makamdan kovarlar.

Misafir

extradan asgari ücret yorumcuları doluşmuş.

ne demezsin

Evet evet....TUİK başkanı gitti Sayıştay Başkanı gitti.

Vatandaş

2003 de dolar 1.5 tl şimdi 5.5 Tl yakında 10 Tl olur ve gittikçe artar gider bu da rakam

İsmail

TÜİK görevlisi gerçek rakamlarla konuştu görevden alındı. Sizin söylediğiniz rakamları açıklayan yeni uzmanlar göreve başladı. Elbette rakamlar konuşur.

Turgay

Al sana rakam 2006' da( hesaplamadaki cambazlıklar ile) milli gelir 7.500 dolar. 2018 milli gelir bugünkü kurla 7069 dolar.Yani 12 senede bırakın zenginleşmeyi geri gitmişiz rakamlar benim değil devletin rakamları. Tabi iç ve dış borcun ne kadar arttığını söylememe gerek yok.Satıp savılan devlet malları,konut satışından gelen paralar da cabası. 2023 de 500 milyar dolar ihracat yapacaktık öyle atıyordu birisi bu sene 180' i bulduk diye göbek atacağız.

halil cebeci

sn.erdoğan şunu demiş 17 yıldır tek başına iktidarım rakiplerim koalisyonlardır oysa tarih yazmalıydın merhum ebakan 6 aylık hükümetinde denk bütçe yaptı işçiye yüzde 50 emekliye yüzde yüzyirmi verdi sn erdoğan onu yetiştiren erbakana ihanet ederekte tarihe geçmiştir oysa merhum erbakan abd itrail ingiltere siyonizm tehlikeli derken sen biat ettin göklerin sahibine hesap var biz saadet partililer chp ye göre hesap vermeyi akledemiyoruz sadece allahın kitabı ve resulünün yaşantısını baz alırız ben bir ilç başkanı olarak sende hakkım varsa helal etmiyorum ve mahşerde yüzyüze gelebilmeyi umud ediyorum çünkü dünyada sana ulaşamadım.

Misafir

2 sene önce ;mazot 3,58 lira şuan 5,85 lira.soğan 2 lira şuan 5 lira ,dolar 3,0 lira şuan 5,5 lira .domates 2 lira şuan 6 lira,araba(ford fiesta titanium) 58 bin tl, şuan 118 bin tl. yanlışsam söyleyin arkadaşlar. rakamlar ortada,biran kendimi türkiyede yaşamadığımı zannetimde.

Misafir

Yorumuna yazacak bir şey bulamayanlar ancak her zaman ki gibi zırvalar.

Misafir

Tek yol Erdoğan, gerisinin çoğu sahte çağdaş terör dostu devletimizin ve İslam'ın düşmanı batı emperyalist uşagı

Misafir

SONUNA KADAR REİSLEYİZ,BU ÜLKEYİ ASLA satılmış Lara TERÖRİSTLERE EMPERYALİSTLERE KENDİNİ ÇAĞDAŞ SANIP DİNDEN İMANDAN AHLAKTAN ÇIKANLARA,BATI uşaklarıNA BIRAKMAYACAGIZ

HASAN GÜL

ÜLKEDE SATMADIĞINIZ BİRŞEY KALMADIĞINI, YAPILAN BAZI BÜTÜK YATIRIMLARIN YABANCI SERMAYE İLE YAP-İŞLET USULÜ YAPTIRILDIĞINI VE BUNLARIN ŞİMDİ VATANDAŞIN VE DEVLETİN KANINI EMDİĞİNİ DE SÖYLEYİN

Misafir

ne zaman reisi görsem aklıma rahip brunson geliyor nedense

Misafir

Hep böyle acizane çırpınış gibi cümleler yazarsınız çok bilmiş gibi seçim günü Osmanlı tokadını yer üç gün evden çıkamazsın kırmızı size çok yakışıyor

Misafir

Tek yol reis gerisi çamur iftira terör ihanet

vatandaş

işin enteresan tarafı enflasyon yüzde 70 lerde iken insanlar hiç bu kadar dar boğaza düşüp neyi nasıl alırım düşüncesi yoktu gelecekle ilgili kaygısı yoktu ama şimdi herkes yarın ne olacak endişesi var kendinizden başka kimseye güven vermiyorsunuz açıklanan rakamlarda gerçekçi değil sizin çarşı pazardan haberinizde yok galiba sayın cumhurbaşkanım danışmanlarınız sizi yanlış yönlendiriyor olabilir çünki hayat hiç bu kadar pahalı olmamıştı???

köylüyüm...

eskiden enflasyon yüzde 100 lere dayanıyordu , fakat işsizlik yoktu, tarım vardı hayvancılık vardı... dahası piyasada herzaman sıcak para vardı.k. kartı borcu yüzünden dağılan aileler yoktu.. sizin zamanınızda enflasyon yüzde 10 ama ekenomi tarihinin en kötü dönemini yaşıyor.. bu nasıl bir çelişki dir... anlamıyoruz.. sahte rakamlarla nere ye kadar...

Misafir

Okuduğum en acizane bir yorum ve çırpınış.

Misafir

Muhalefetin neyini yazacak, yalan dolan ve iftiralarını mı.

Misafir

Doğru ve aynen öyle. Sn Cumhurbaşkanı milletiyle beraber ülkemizi soysuz ve namussuzların işgalinden kurtardı.

Misafir

Araç gereç uçak nedir ki canımız feda olsun Cumhurbaşkanımıza.

Misafir

Yerden göğe haklısın. Adam gibi adam Sn Recep Tayyip Erdoğan.

Salih

Dış borç. ..cari açık. ..o rakamları da yaz

Misafir

Tek yol Erdoğan gerisi tırı vırı