BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78

Erdoğan'dan CHP'nin yürüyüşüne çok sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünü sert sözlerle eleştirdi, CHP'yi terör örgütleri ve onları kışkırtan dış güçlerle birlikte hareket etmekle suçladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
SONDAKİKA:

BEKLENENLER OLUYOR: Yürüyüşü Sakarya girişinde tekbirlerle Rabia yapan AKP'liler karşıladı. Yürüyüşçüler yola alkışlarla devam etti...

Hakkı ANLAR

Akılsız başın cezasını ayaklar çeker dediler. Aynen katılıyorum. Ancak buradaki baş AKP genel başkanı olmuyor mu? Onun aldatılmasının cezasını Millet çekiyor, olmuyor mu?

semih

klasik cümle: daha iyi bir dünya için el ele. bu yürüyüşteki mantık ise fetullah, öcalan, can dündar, enis berberoğlu, darbeciler ve akrabaları, pkk, dhkpc, vatan ve millet düşmanları, amerika için el ele.

Misafir

"SÜREKLI GERGINLIK" "SÜREKLI DÜSMAN" "SÜREKLI AYRISTIRMA" "SÜREKLI SUCLAMA" SÜREKLI KORKU" HASTA DOKTOR IYILESTIREMEZ

Misafir

"SENI SEVMIYOR ISTEMIYORUZ"SANA HAYIR DIYENLER TERORIST DEGIL

mcakir

Bu ne tahammülsüzlüktür anlaşılır gibi değil. Bu güne kadar ne kadar kusursuzdunuz dört dörtlüktünüz değil mi? her aldığınız uyguladığınız sistem herkes tarafından sanki alkışlanıyor vaziyette imiş gibi, adalet diye yürüyen insanların bu yürüyüşünü bağlamadığınız olay kalmadı. Çıkıp da birileri bu ülkede yargıya bu güne kadar karışan olmadı bundan sonrada olmayacak diyemiyor.

Hakkı ANLAR

Söylenen sözler bir parti genel başkanına yakışmış olabilir ama bir Cumhurbaşkanına yakışmamıştır, kanaatindeyim.

alim

Akp ye oy verenler bile bu yürüyüşü destekliyor ise varın siz düşünün akpnin ilerde alacağı oyu

VATANDAŞ

SAYIN C BAŞKANI SAYIN HÜKÜMET SAYIN TÜRKİYE KRALI SAYIN PADİŞAHI TEK ADAM ALLAH AŞKINA BU ÜLKEDE ADALET VARMI YOKMU YOK ÇÜNKİ ADİL BİR GELİR DAGILIMI YOK O ZAMAN ADALET OLMAZ ADALETİN OLMADIĞI BİR ÜLKEDEYİZ MALESEF

Misafir

Daha yakin bir zamanda aym nin kararini tanimiyorum saygi da duymuyorum diyen sizsiniz sayin reis.o nedenle kim adalet için yururse ve her kim yargi karalarini tanimiyorum derse bu konuda en son konusacak kisi sizsiniz. Kusura da bakmayin, bu yolun onunu siz açtiniz.

vatandaş

adalet istiyor vatandaş torpil ayagını kaldır

VATAN HAİNLERİNİ DAĞITALIM

REİS EMRET BİZDE KARŞI YÜRÜYÜŞE GEÇELİM.VATAN HAİNLERİ İÇİN ADALET İSTEYENLERİ ÇİL YAVRUSU GİBİ DAĞITALIM.

dilaver yalcın

ben tek bşe decem herez ürdür yürür adelet erkeze lazım eğer sosyal br devletsek kmsenn zoruna gtmecek ür ülkesek erkez yerni görevni bilecek kmse kmseye camur atamaz

ali akbas

gidin tutuklayin ozaman .. madem terore destek oluyorlar..

Hakkı ANLAR

Nazar etmek ne olur yürü senin de olur.

acaba

Bir cumhurbaşkanı adaletten neden rahatsız olur?Bir cumhurbaşkanı dilinden düşürmediği 15 temmuzla ilgili verilen 'araştırma önergesini' neden redder.?

Hakkı ANLAR

Kara Murat kardeş yorumun yanlış. Kandil ve Pensilvanya'nın yolunu en iyi bilen kişi konuşuyor. Dikkatini çekerim. O, o yolların ustasıdır.

Kara Murat

Türkiye Cumhuriyeti'nin düştüğü şu hale bakarmısınız..! AKP’li Tayyip Erdoğan’dan Tarafsız ve Partilerüstü..! Cumhurbaşkanı..! Binali Yıldırım'dan BAŞBAKAN, Bekir Bozdağ'dan ADALET BAKANI, Mevlüt Çavuşoğlu'ndan DIŞ İŞLERİ BAKANI olunca insan ne diyeceğini bilemiyor... VAH TÜRKİYEM VAH...

Hakkı ANLAR

Bu AKP ne vurdum duymaz yahu! Ülkede adalet yok diyorlar "bir bakayım var mı yok mu" diyeceğine duymamazlıktan geliyor. Meclise önerge veriliyor aldırmıyorlar. Yürüyüşe geçiyorlar hâlâ görmedim, duymadım, bilmiyorum'a devam. Oysa

Misafir

SGK iflasın eşiğinde.

Misafir

Biat Kültüründe ve Cemaatların yetişme mantığın da hak hukuk demokrasi arama teferuattır tek adama biatı esastır.....Gelinen Noktada Adalet yürüyüşünü eleştrenlerin tümü bu mantıkla hareket ediyorlar eleştrilerin alayı bir birinin kopyası....oysa Kültürümüzde öz eleştiri kişinin düşünmesini bir daha yanlış yapmamasını sağlar. güç zehirlenmesini önler kavkacı değil uzlaştırıcı ayrımcı değil birleştrici yani eski değimile ( Erdemliktir )

komik

Sanki Erdoğan o anda elinde değnekle tank kovalıyordu. Siyasi parti liderlerinin halkın arasına karışıp silahlı mücadeleye falan girmesi mi bekleniyordu yoksa?

bu ne

kaçanların gemicikleri var, şehadete yürüyenlerden bazılarının mezarı bile yok.

bu ne

Bak şimdi aklıma ne geldi.Gezi olaylarında yine Erdoğan,Kılıçdaroğlu için ''Ali ismail'ler, Berkin'ler öldürülürken malum şahıs ülke gündemini yurt dışı gezilerinden saçını tarayarak takip ediyordu.'' demişti.

iyiymiş

Yürüyüş istanbul'a yaklaştıkça söylemler de dozunu artırıyor.Güzel, aynen devam Kılıçdar, tabana kuvvet. ''Birileri hava meydanından kaçar gider ama birileri de orada şehadete yürür.''Merak ettim google'a tank üzerinde Erdoğan Fotoğrafı yazdım, fakat ''aradığınız kriterlerde Erdoğan Fotoğrafına rastlanmadı'' yazdı.