BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19

Erdoğan'dan bomba Demirtaş çıkışı: Aday olamaz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1,5 yıldır tutuklu bulunan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için "Bir eksiklik, yanlışlık var. Burada illa mahkumiyeti adaylık şartları arasında saymamamız lazım. Tutuklu olan kişi aday olamaz, olmamalı" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
Misafir

Günaydın!...Onda da mı yanıldın? O içerideki kişi bu vatana düşman olanların başında geliyor..Neden bu güne kadar gereği yapılmadı peki? Oysa bir KHK çıkarırsın,hakimler de anında işleme koyarlardı...

Misafir

Abbas seni en bile kurtaramam

kundemacı

Bu haberi bu manşetle vermeniz çok yanlış. Kimden yana olduğunuz belli değil. Buldunuz beyefendinin açığını yükleniyorsunuz. Bu cümleleri bir lise öğrencisinin bile televizyonlardan ve sanal basından öğrendikleri ile söylemeyeceğini herkes bilir. Ama boş bulunmuş söylemiş, sizde hemen daldınız.

kundemacı

"Bir eksiklik, yanlışlık var. Burada illa mahkumiyeti adaylık şartları arasında saymamamız lazım. Tutuklu olan kişi aday olamaz, olmamalı" Dünyadaki tüm hukukçular kişinin aldığı ceza kesinleşene kadar kişi masumdur der. Bizim ki de tutuklu olmayı yeterli buluyor. Ya ilk mahkemesinde serbest kalırsa ne olacak. İnsanlar bilgi sahibi olmadığı konularda konuşmaması gerekir.

vatandas

Sabika kaydini YSK'ya sizin Adalet bakaniniz vermedimi

Misafir

allah ne zamandan haramdan beslenenlerin pesinde

Misafir

Ne oldu anketler pek iyi değil herhalde:)))

dolmabahce

Megri megri habur dolmabahce kandırılmadın bana mı sordular diyemeyeceğin acıklıkta gerçekler.

oturus

Namazda bile bu kadar saygıyla huzurda duramayanlar RTE min huzurunda el pençe divan yere yapışacaklar yazık

Misafir

Babaocağına babasının parasıylamı gitmiş? Sayet devletin parası ile gittiyse bu işin birde hesabı olduğunu biri hatırlatır inşallah.

Misafir

fotoğraftaki papanın hayır duasını alan kişi değilmi?

Misafir

sen siloyu boşver seçim malzemesi yapma dolar uçtu gidiyor sen ondan bahset.

Misafir

ben de cennet hissesi istiyorum lütfen

Misafir

REİS ALLAH AŞKINA DÜŞ ARTIK ŞU MİLLETİN YAKASINDAN.BIKTIK SENİN BU KAPRİSLERİNDEN...

Misafir

Reis her sandığın görevlisi bizim partiden, Canını sıkma Allah’ın izniyle alacağız bu seçimi

Misafir

vay ,mümkünse cennetdenbana bir ayırsan

Misafir

Senin hdp baraj Alti kalsin diye sandik görevlerine mahalle baskanlarina talimat verdiyin videosu var.yokmu savci adalet..

abbas yolcu

bu da demirtaş üzerinden oy almaya çalışıyor olmuyor olmuyor olmuyor.

Misafir

Demirtaşında mı diploması yok

Neco

#Terörle ilişkisi tespit edilenler devlet haklarından faydalanamasın.

Neco

Erdoğan'ın tutukluluğundan bahseden gericiler, Erdoğan minareler süngümüz dediğinden yattı, suçu olarak gösterilen gerekçelerle senelerdir sorunsuzca yaşadığınızın farkında bile değilsiniz. Demirtaş ise bebek katili terörist pkk'nın siyasi eş başkanıydı. Ne yapmaya çalıştığınız çok belli, sevimli davranmaya çabalamayın, cehennemliksiniz.

bir basit vatandaş

Türkiye'ye Güçlü Lider değil, Güçlü ve Bağımsız Kurumlar gereklidir. Liderler Fani, Kurumlar ise Baki dir. Güçlü Lider, Bağımsız Kurumları siler, atar, yok eder. Bu sebepten Demokrasilerde Güçlü Liderler değil, Güçlü ve Bağımsız Kurumlar oluşur. Güçlü Lider Demokrasi için Faydalı değil, Zararlıdır. Ayrıca Lütfen Tarikatların ve Cemaatlerin Destekledikleri, Oy verdikleri Siyasi Partiye Oy vermeyelim.

Misafir

Adı üstünde TU TUK LU .! Siirtte okunan şiiri ve sonrasını hatırlayan var mı ?

Misafir

aynen öyle kendisi ve yakınlarının terör olayları ile ilişkisi ve bağı bulunan tespit edilenlerin bırakın aday olmasını muhtarlık seçimi için seçme (oy verme) hakkı bile olmaması lazım.

NAMI KEMAL

Gerçekten bomba çıkış olmuş Türklerle Kürtlerin arasına Bomba koyan bir çıkış; Tayyip erdoğan Pınarhisar Cezaevinde tutukluyken birisi çıkıp böyle bir açıklama yapsa acaba tepkisi ne olurdu....