BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan'dan bomba açıklamalar Cemal Kaşıkçı olayı da var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı ve CHP'nin İş bankası hisseleri hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kaşıkçı için "Endişelerimiz var" diyen Erdoğan, CHP'nin yüzde 28 hissesinin Hazine'ye devri için MHP ile yasal düzenleme yapılabileceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

56 yıl önce ki İnönü fotoğrafını buluyorlar..! Diplomayı hala bulamıyorlar😆

🤣

15 yıl Menderes yönetti,25 yıl Demirel,15 yıl Özal,16 Yıldır da Erdoğan.Yani 71 yıldır ülkeyi sağcılar ve muhafazakarlar yönetiyor ama olan biten her şeyden CHP sorumlu ha?Sizler gerçekten inaçlı mısınız?

Misafir

türkiye nin yeni sorunu iş bankası hisseleri.nasıl rahatlatacak ülkeyi.

Misafir

Özışık kardeşler yandaş lafına çok bozuluyorlar ama...

MUSTAFA YİĞİY

APTALLIK YAPMAYIN! Suudi Arabistan ile aramızı açmak isteyen bu Yahudi-Amerikan oyununa düşmeyin. Washington Pos yazarı niye Amerika'da veya Avrupa'da değil de Türkiye'de Suud konsolosluğuna gidiyor. Olaylara yine balıklama atlamayın da aklınızı kullanıp sakin sakin nedenini araştırın! Niye, niye! Bu işte bir oyun var! Akıllı olun!

Musa Çetin

3600 ek göstergeden haber duyan var mı?Neden???

Ali Naci ÖZBULUT

Suudi gazeteci konusunda pek acele etmemek gerekiyor bence işin içine Suudlar ABD'yi de karıştırıyorlar.Bir ara bizde arama için yardımcı olabiliriz dedi abd liler .Bence abd ve suudi tezgahı olabilir.İleride adamı zorla ikna edip T.C. aleyhine yani devletimizi küçük düşürücü açıklamya zorlaya bilirler.Çünkü suud ve abd iki yüzlü şeytan çünkü menfaatleri örtüşüyor.Dikkatli olmakta yarar var.Her ikiside bizim Suriyede olmamızı istemiyorlar.

fikret boduroğlu

erdoğanın yönettiği türkiye,dışarıdan kredide alamaz,yatırımda gelmez.herkes hesabını buna göre yapsın.döviz düşmez,işsizlik azalmaz,iş kaybı başlar.

Misafir

Zaten bir tek siz Müslümansınız,bir tek siz vatanseversiniz değil mi? Karşınızdaki herkes terörist,devlet millet düşmanı...Allah sizi ıslah etsin!

Misafir

mhp de kanuna uygun olmayan işlerin yükünü sırtına aldı artık allahım ne günlere kaldık ülkeme milletime merhamet göster fabrika ayralrına dönmesini sağla.

Misafir

Ne yani namuslu imanlı adaletli merhametli gerçek devrimci vatan millet sevdalısı insanlık dostu Erdoğan'a destek verenler demokrasi değil,terörü emperyalizmi zulmü devlete millete düşman olanlar ve yediği çanağa pisleyenler demokrasi öyle mi,,senin dediğin ihanet dolu demokrasiyi bu millet istemiyor gardaş

Misafir

SUUDİLER İLE HER TÜRLÜ İLİŞKİ KESİLMELİ BÜTÜN PİSLİKLER BUNLARDA

Misafir

YAŞASIN AKP CHP KARDEŞLİĞİ

Misafir

Uçaktaki resme bakınız...Etrafında toplananlar;siyahın beyaz,beyazın siyah,toplumun yüzde yüzünün yanlış olduğunu kabul ettiği yanlış işlerin doğru olduğunu ispatlamaya gayret eden ve her konuda sorgulamasız destek yazıları yazan gazeteciler...Bir tane bile karşıt yazan gazeteci yok! Bunun adı da demokrasi öyle mi? Seveyim sizin cici demokrasinizi!

Misafir

Rockçı imam konuştu: "Diyanet 8 milyar bütçeyle ne yaptı"

Misafir

Eğer Erdoğan bunu yaparsa, çok büyük bir hata yapar ! Ben istediğim zaman istediğim herkesin malına el koyarım demektir bu. Atatürk, bilmiyor mu sanki o dönem İş Bankası'nın hisselerinin parti için kullanılmayacağını ! Adam kendine ait hissesini CHP'ye bağışlamış. Ben şimdi bugün İşbankası'nda hisse sahibiyim, desem ki yüzde 30 hissemi AKP'ye bağışlıyorum; başkası çıkıp bu para AKP'nin değil, devletin dese olur mu ? Erdoğan yanlış yapıyor. Burası Muz Cumhuriyeti ise yapsın dediğini, ama çok büyük hata olur bu benden söylemesi.

Misafir

Almanya’da Ziraat Bankası’nın tüm şubeleri için inceleme başlatıldı.

misafir

benim verdiğim vergilerle alınan uçakta sefa sürenler haram olsun

Misafir

sayın Ahmet o dediğin eskiden savaşır o toprakları mülk edinir bizzat o toprakları yönetirdi. nüfus dengesini sağlamak için kendi insanlarını istihdam ederdi. bu gün gelenler mültecidir. geldikleri ülkenin yönetiminin de bizim ülkemizin yönetiminde hiç bir söz hakkı yoktur. ağzı olan içi boş slogan yazıyor.

Başkan EL MAĞDURO

Bugün CHP'nin İş Bankasındaki hisselerini yasa çıkararak hazineye devredebilenler, rakip partilerin tüm mal varlıklarını hazineye devrederek devam ederler ve yarın vatandaşın tüm mallarına el koymanın önünü açacaktır kanaatindeyim.

ahmet

eskiden savaşıp aldığı topraklara anadoludan insanlar alıp yerleştirirmiş. helal olsun esad bize bir kurşun atmadan ülkemize 5 milyon suriyeli yerleştirdi..

HASAN BAL

ŞU GAZETECİLER ARASINDA HİÇ BİR PROBLEMİ SORACAK VAR MI BAKARMISINIZ.ÜLKE NE HALE GELDİ. DOĞRULARI DEĞİL EMREDERSİNİZ

Ensariz olur

Denizlide 14 yaşındaki kıza Suriyeliler tecavüz etmiş, 7 sanırım sayısı. Ensariz biz öyle degilmi reis. ENSARLİK her şeyi affeder mi.

Misafir

Acaba bu macaristan yolculuğu devlete kaça mal olduki? Gazetecilerin geveleme ve yemek paralarını devletmi ödedi?

Gelecek

Misafir tam bir CHP hiskupatı . Sizin para babalarınız o malum 65 alile ve efendileriniz sizleri 65 senedir iktidara taşiyamadı . Sen hey huy yapmaya devam et