BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.493,45

Erdoğan'dan Avrupa'ya çağrı! 'Biz hazırız'

Doların yükselişi ve ABD Başkanı Trump'ın tehditkar tavırları tüm dünyada büyük tepkilere neden olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu duruma sessiz kalmayarak Avrupalı ülkelere çağrıda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 93 Adet Yorum
Asil Türk

Ülke batsa sevineceksiniz degilmi. Yazık çok yazık Dolar 10, 20, 50 tl olunca sadece AKP nin batacagini sizlerin çok kârlı çıkacağını düşünecek kadar elitsiniz ya ondan sanırım

Asil Turk

suriyeliler 33 milyar dolar harcadik diyordun ya al sana ekonomi

Misafir

reiiiisssss suriyeli sığınmacılara maaşlarını dolarlamı ödüyorsun daha önce ballandıra ballandıra söylerdin şimdi ödeyebiliyormusun???? söylermisin 3milyon sığınmacı ayda 300dolar= 900milyon dolar eder yılda 12milyar dolar

meçhul

ver mehteri ver iyi gidiyoruz

Misafir

Ver mehteri yönetmen.iyi gidiyorsun

mevhibe inal

Avrupa'da bilhassa gıda ve sağlık konuları daha doğal ve insancıl. Amerikalı aile ve çiftçiler Avrupa'yı örnek gösteriyor. Derin ABD Avrupa'yı da birçok konuda sıkıştırıyor.

Misafir

ABD nin tüm dünyaya hükmetmesine bir son verilmeli. Dolar kullanılmamalı Türk lirası kullanılsın. İncirlik kapatılsın.. Ayasofyada bayram namazı kılalım....

Misafir

Ver mehteri.Eskiden çarığı bulup yiyorlardı,sana yemin ediyorum ki,eğer bu şekilde giderse,çarığı da bulamayacağız.ama yediğimiz bir şey var.terbiyem müsaade etmiyor.

MANTIK GÖREMEDİM.....

AVRUPA DA HAZIRMIYMIŞ??ÖYLE OLSA ÇOKTAN AVRUPA BİRLİĞİNE ALIRLARDI BİZİ.PARA BİRİMLRİ DE EURO.DOLARDAN KIYMETLİ.!!!

Misafir

130 milyar rezervmi! Dalgai geciyorsu su an merkezde yalan para 8 milyar dolar. Uyanin beyler uyanin. Ne dovizimiz kaldi nede altinimiz.bagirmalarla tehditlerle yanliz bu milleti oyalarsiniz.myurt disinda zaten takan yok ve yalandan bagirmalar

misafir

türk tv lerinden derhal dövizle yapilan reklamlar bir an önce yasaklanmali,bunden öncede kac defa yazmistim.

Misafir

Cagriyi yaptiginiz kim? Avrupa. Avrupa abd nin himayesinden asla cikmaz. Kimsekimseyi kandirmasin. Dolarlarinizi elinizde bulundurdugumuz dovizleri zaten sattik. Sizler elinizdekileri satin, bakalim dusecekmi. Bizdekiler zaten onemli degil, bize soyleye lerin ellerindeki buyuk miktarda, siz satin bakalim dolar 4 e dusecekmi dusemeyecekmi

Misafir

zaten sorunda orada ya! iş ehline verilmediği sürece sorunlar devam eder ve hep yama çözümlerle geçiştiririz.

Istanbul

Bütün alış verişi ticareti dolarla yapılmasına izin veren yöneticilerin cahilliğini türk milleti çekiyor. O yöneticiler derdal ülke yönetiminden alınmalı.isi bilen birileri getirilmeli.

Misafir

Kemal, bu sandıklarından önce bu ülkeye bağımsız yargı gelmeli. Ve bu bağımsız yargı ile Akp hükümetleri soruşturmamalılar ve yargılanmalılar. Suçlar yoksa zaten sorun yok. Ancak kendisinden emin olmayan korkar. Ancak ondan sonra bu ülkeye güven tekrardan gelmeye başlar. Yoksa artık Turkiyeye Araplar dahi kimse güvenmiyor.

Misafir

Filistinliler önce Mark Sykes tarafından tasarlanan Arap faşizminin ve Türk düşmanlığının sembolü olan bayraklarını değiştirsinler, biz zaten o bayrağa rağmen yardım ettiğimiz için daha fazlası gelir. Damarlarında Türk kanı taşıyan birinin mevcut Filistin bayrağını eline alıp sallamasından büyük bir gaflet ve ihanet olamaz, Arabistanlı Lawrens filminde de Türk askerlerini katlederken kullanılan bayrak (Yıldızı olan Ürdün tarafından kullanılmaktadır) aynıdır. Biraz tarih okuyup bilinçlenelim.

Kemal

Gercektende hukumet 90 milyar dolar borc odenecegini biliyordu ama onlem almadi yada goremedi Kemal Dervis olsaydi buda teget gecerdi.dolar ucuzken dolarla kredi ceken mutahitleri ulker gibi firmalari koruyacagim diye kasayi doldurmadi belki dogru dusundu ama olcuyu ayarlayamadi azar azar doldurmaliydi kasayi.simdi hukumet dik duruyor ama benim fakir halkim diz cokuyor.Yabancilar borsada tl ye gecip dolar almiyorlar yani dolari biz arttiriyoruz tl sahibi olanlar dolarla borcu olanlar bence ekonomi bakani acil degismeli mumkunse Kemal Dervis bir daha cagrilmali.

Misafir

Yardım isteme noktasına geldiğini kaydeden IMF'den, bir kötü haber daha. Uluslararası Para Fonu (IMF) Türkiye ekonomisinde finansal koşulların sıkıştığı görünüyor ...

Misafir

İki parmağımın arası kaldı elde , Sakıp Sabancının dediği gibi üçün biri kaldı.

Misafir

Eskiden,Nato konsepti içinde,Amerika'ya bağlı ,istediğinde darbe de yapan bir güruh vardı,şükür temizlendi onlar.Korkunun ecele faydası yok.Hergün öleceğimize,birgün ölelim.Çıkalım şu aşşağılık üyeliklerden.Haydi Başkan,eğer bu ülkeye bir kurtuluş zaferi hediye etmek istiyorsan,işte şimdi tam sırası.

Misafir

O cagriyi avrupali dostlarinizi kusturmeden once yapcaktiniz , avrupanin abd yi karsina alip tr nin yaninda olacagini hic sanmiyorum .

Fikri

Bizdeki yangını söndürmesi gerekenler Avrupa'dan medet umuyorlar.

Misafir

Benim anlamadigim bu yil 93 milyar dolar dis borc odeyecegimizi hukumet 2 yildir biliyor peki neden onlem almadi neden dolar ucuzken kasayi doldurmadi nerde bu 130 milyar dolar rezervimiz. isin ilginci bu durumdayken bide yangina benzin doktu rahip olayi ile.Hukumet yine halka mehteri veriyor trump diyor ama gercekler cok farkli gorunuyor kimse kimseyi kandirmasin hukumet bu kadar borcun odenecegini biliyordu dolari yukseltende bizleriz burda tl kimdeyse onunla dolar alanda yukseltende biziz cunku borsa dusmuyor yani yabancilar borsada kipirdamadan duruyor bide onlar ciksa dolar 12 olur herhalde yani trump tl mi basiyorda haberimiz yok birakalim mehteri hukumet neden onlem almadi onu konusalim..

Misafir

Sen hiç bir şey yapamayacaksın bay Başkan.Bu ürkekliğin,cesaretsizliğin,çok belaya gebe.Ama eminim,bir çapanoğlu var,bu korkunun arkasında.Şimdi de kendini AB'nin ayaklarına atıyorsun.Belli ki,Kuran-ı,hiç okumamışsın.Ama bir iş yapmaya niyetin varsa,bu pırasa kafalı zamparayı,devre dışı bırakmak istiyorsan,çağır,Çin,Rusya ve İran devlet başkanlarını,Nato ve AB ile olan anlaşma ve üyelikleri iptal et,görsünler bakalım hanya ile Konya'yı diyeceğim ama,inanki hiç güven vermiyorsun insanımıza.Ambargo,bakan beylere yaptırım,ve sıranın sana geleceğini hiç unutma.yok eğer inanmıyorsan,1990 yılında Panama devlet başkanına neler yaptığını bir oku ve öğren.

Misafir

sanki biz farklıyız.............................