BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.440,72

Erdoğan'dan AK Parti'ye MHP uyarısı: Size ne kardeşim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 seçimlerinde partisinin MHP ile ittifak yapması konusunda yorumlar yapan kimi AK Partili isimleri uyardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Kendi partisinin icindeki millet vekillerine bile size ne kardesim dedin ya,helal valla.demek kafana ne eserse onu yapacaksin ve kimsede sana yanlistir diyemiyecek.valla sen isin sonuna gelmissin.

Misafir

3)türkiye nin kurduğu bu yeni askeri üsler ile suudi arabistan ve mısır,türk saldırılarının tehtidi altında kaldı.arap devletleri, bana ne dememelidir.aralarındaki anlaşmazlıkları bırakmalı,türk işgalciliği karşısında ortak haraket etmelidir.unutmayın dağılır ve birbirinize düşerseniz,türkiye sizleri teker teker yutar.geçmişte öyle olmadı mı?.)türkiye nin kurduğu bu yeni askeri üsler ile suudi arabistan ve mısır,türk saldırılarının tehtidi altında kaldı.arap devletleri, bana ne dememelidir.aralarındaki anlaşmazlıkları bırakmalı,türk işgalciliği karşısında ortak haraket etmelidir.unutmayın dağılır ve birbirinize düşerseniz,türkiye sizleri teker teker yutar.geçmişte öyle olmadı mı?

Misafir

2)bütün arap devletleri askeri güçlerini birleştirse bile bu kafi gelmez.bunun için,abd ve batılı devletlerin askeri güçleri ile müttefik olmalısınız.size düşman olan türkiye, onlarla da düşman.bu devletlerle güç birliği yapmanız menfaatınız icabıdır.geçmişte,osmanlıyı bu güçbirliği ile yenip bölgeden attınız.yine aynı güçbirlikği ile osmalı torunları olan işgalcileri, bölgenizden tekrar atabilirisiniz.türkiye bölgenizi,ırak ve suriye üzerinden saldırdı. abd ve koolisyon güçlerinin müdafası ile karşılacınca, buraları yutamadı.hemen başa geçti.sudan,yemen,katar da işbirlikçilerinin desteği ile askeri üsler kurdu.bir üçgen alanı oluşturdu.ortadoğu yu ayağından yutamayınca, başından yutmaya çalışıyor.tıpkı boa yılanı gibi.bu yılanın başını mutlaka ezmelisiniz.sizi, teker teker yutacak.

Misafir

1)bae ,sayın bakanlarını tebrik ediyorum.türkiye karşısında mangal gibi yürekleri varmış.bae nin ordusu,türkiye ile baş edecek düzeyde değil.buna rağmen,mertçe,korkusuzca,kahramanca erdoğan ın karşısına çıktılar.kahramanca ,türkiye nin işgalci politikalarına karşı çıkıyorlar.diğer arap devletleri,bu bae devletinden örnek almalıdır.amaç özgürlük olunca, gerisi teferruattır.türkiye nin boyundurusğuna tekrar girmemek için, akeri gücün pekala önemi büyük.ama herşeyden önce, mücadele azmi ve güç birliği lazımdır.mangal yürekli az bir askeri kuvvet,kendinden üstün askeri kuvvetleri yenmiştir.ancak arap coğrafyası geniş.ortadoğu bir var,geniş bir kuzey afrika var.hepsinin organizeli çalışması gereği var.bütün bunlardan başka,türkiye nin karşısına çıkıp,zaferler kazanacak kuvvetli bir askeri güce ihtiyaç var.bu yatsınamaz.

Misafir

AK PARTİ KİMSE İLE İTTİFAK YAPMAZ..MHP ,İYİ PARTİ ,HDP BARAJI GEÇMESİ DEMEK AKP OYLARININ DÜŞMESİ DEMEK..BÖYLE BİR TABLO ÇIKARSA CHP OYLARININ YÜKSELİR.AK PARTİ BUNU KESİN İSTEMEZ BARAJ ALTINDA KALACAK PARTİLER OLURSA AK PARTİ SEÇİMDE ÜST ÇIKAR..MHP VE HDP BARAJ ALTINDA KALMASI AK PARTİNİN İŞİNE GELİR..

Misafir

Ceylanlar bize gelecek derken? Çiftliğinizmi var sizin sayın Cumhurbaşkanı? Bahçesinde ceylanlar dolaşan evinize 100.000,00 Dolar veren yokmu? Birde onlar şahsınızamı verildi yoksa Türk Devlet`inemi?

Misafir

erdoğan,bahçeli ile sittifak yapsa bile,hepbirlikte baraj altında kalacaklardır.iyi parti zaten, akp ve mhp yi tırpanaldı.a. gül ün siyaset sahnesine çıkıp,akp içindeki yenilikçi muhalif kanadın partileşmesi ile;cemaat ve tarikat oylarını kapacaktır.erdoğan ın elinde, bir avuç mankurtu kaldı.bahçeli nin mankurtları ile birlikte, sittifak yapmaları hiçbir işe yaramaz.akp ve mhp yolun sonuna geldi.onun için ,erken seçime asla gitmezler.2019 a kadar beylik beyliktir düşüncesi var.erken seçimin bir ihtimali, şöyle var:akp içindeki yenilikçi muhalif vekiller,a.gül ün kuracağı partiye geçer ve akp hükümetine olan desteği çekerlerse,akp mhp ile birlikte,mecliste güvenoyu alacak sayıya ulaşamazsa;paşa paşa erken seçime gitmek zorunda kalırlar.

Misafir

limon pahalı fazla lafa gerek yok

ihsan

seçime daha çok var amma fitneciler boş durmuyor

Misafir

afrika ülkelerinden arap ülkelerinden bize hayır yok oralara gidip ne ediyorsun zeytin yağı siparişimi veriyorsun millet hala şaşkın

Misafir

Fetö ile mücadelede kriptolar unutulmamalı geriye dönük araştırılmalı hala hain fetoslar temizlenmedi

Hakkı SEVER

Sıkışan MHP, "cumhur ittifakı" duasına çıktı.

MİSAFİR

MHP YE DİL UZATANLAR İNANIN MHP DE SİZİN GİBİ DÜŞÜNSEYDİ ŞİMDİ ÜLKEMİZ SURİYEYE DÖNMÜŞTÜ BATI EMPERYALİZMİNİN İSTEDİĞİ OLMUŞ ERDOĞANI YANLIZLAŞTIRIP DEVİRMİŞLERDİ SİZLERDE ŞİMDİ SURİYE GİBİ TERÖRÜN İÇİNDE BİR LOKMA EKMEK ARIYOR NEREYE KAÇACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORDUNUZ YAZIKLAR OLSUN SİZE ALLAH SİZİN GİBİLERDEN BU ÜLKEYİ KORUSUN.MHP KOLTUK DEĞNEĞİ DEĞİL EVLADIM VARTAN SAVUNMASINDA ONURLU BİR İŞ YAPMAKTADIR YANİ SİZİN GİBİ 15 TEMMUZ BAŞBAKANIYLA BERABER DEĞİL

Misafir

Sizde bir gelenektir bu ağzı olanın konuşması. Niye kesiyorsun laflarını, bırak konuşsunlar.

Misafir

MHP koltuk için kul olsaydı, bir önceki seçimlerde lafta %60 lık, aslında %53 lük koalisyonun içinde yer alırdı...

HASAN AL

MHP KOLTUK İÇİN KUL OLMUŞ SÜR NEREYE DERSEN.BUNUN NERESİ MİLLİ DURUŞ.KOLTUK VE HIRSIN MİLLİSİ OLUR MU

  • 1