BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,14

Erdoğan'dan AK Partililere KHK talimatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK toplantısında, sivillere dokunulmazlık maddesiyle tartışma yaratan KHK için partililere “Düzenlemeleri vatandaşlara iyi anlatın” talimatı verdi. Abdullah Gül’ün KHK’ya yönelik eleştirilerini de gündeme getiren Erdoğan, “Ben gereken cevabı verdim” diyerek son noktayı koydu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
özür dilenmeli

Her hukukçunun ayrı değerlendirmesi maddenin doğru dürüst yazılmadığını gösterir ki her hukukçu da ayrı karar verecek demektir.Demek ki sn.Gül haklıydı boşuna hücuma ve hakarete uğradı.

Misafir

bu işin söylentisi çıkmışsa, gerçek olduğu da yakında ortaya çıkar. Ümit Özdağ anlatmadıklarımız var durum daha da vahim diyor...

tarihte yerini alacaktır.

Gül her zaman daha devlet adamı olmuş dışışleri bakanıyken de itibar kazanmıştır.seviyelidir,kaybetmesi bu yüzden.

Misafir

erdoğan, halkın gönlünü almalıyız demiş.15 yıldan sonra,halkın gönlünü alamk nereden çıktı?yanlışımız yok dememişmiydin ,erdoğan?yanlışınız yoksa niye gönül alacaksınız?bu gönül alma işi, daha erken değil mi?2019 seçimlerine daha var.o zaman gelsin; makarna-kömür dağıtır,ücretlilere ve emeklilere birkaç kuruş atar,göstermelik olarak birkaç bin kişiyi kadrosuz işe alır,göstermelik ve yılışık gülümsemeler yapar,çocuklara oyuncak filan dağıtır halledesiniz.sanki, hiç yapmadığınız şey!

Misafir

hadi ordan hadi,hickimseye tahammülün yok senin hemde hic kimseye.Abdullah Gülü seviyoruz hemde ünüversite diplomasi bile var.

Misafir

emeklilerin intibak zammını verin artık adil olun

fikret boduroğlu

korkmakta haklısınız.2019 a az kaldı.kazanamazsanız,kazınacaksınız.bilesiniz.oy'umu döneminizin sorgulanması ,siz de dahil sorumluluların yargılanması için vereceğim.

Misafir

reis proje proje diyonda proje yapacak adam bırakmadın, hepsi şimdi muhalefette

Misafir

yazılı olan şey anlatılmaz türkce gayet anlaşılabilir bil dil dir yeterki siz gümlerler arasına muğlak şeyler gizlemeyin...

Misafir

Millete kararname çıkmadan anlatılır, tartışılır ve en uygunu çıkarılır. Kararneme çıksın millete nasıl olsa güzelce anlatırız demenin meşvere ile ne alakası varsa anlatsanızda milletde bir öğrense.

Yusuf Alptekin

HDP seçimlere girmezse CHP listelerinden aday olunması halinde CHP % 45 ile birinci parti olur. Acı ama gerçek.

ayfer

yanlış yoldasınız, zaman gösterecek ama ülke elden gidecek

Misafir

..."bu eleştiriler üzerine,kimin ne dediği önemli değil. Biz işimize bakalım, doğruyu anlatalım. Mesele millete iyi anlatılmadı, siz iyi anlatın” diye konuştu." Doğruyu anlatmak... Yanlış olan bir şey doğrudur diye nasıl anlatılabilir? Ya da yanlış olan,nasıl iyi anlatılıyormuş acaba? Bu kadar insan,hukukçu,yazar,iktidarın içinden milletvekili,iktidar yanlısı bu iş yazar yanlış derken... Ben asla yanlış yapmam demek ne derece doğru peki?

  • 1