BIST 9.756
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.422,46

Erdoğan'dan '6 ay içinde bitirin' talimatı!

Türkiye’nin vesayet odakları nedeniyle yaşadığı sıkıntıya dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan “Uyum yasalarını uzatmadan tamamlayın” talimatı verdiği ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
IYI Olacak

Isteseniz de istemeseniz de 2019da herşey IYI olacak inşallah. Buyunduruk altındaki AK Partilileri de IYI parti kurtaracak.

Misafir

Ankara buyuksehir belediyesi ile taseron firma gecen hafta 3 yıllık sarsılmaz sözlesme yaptı hemde yanımizda,yanlışmı hatırlıyorum yoksa belediyede taseron isi bitmistir diyen sayın bakan ile siz degilmiydiniz?çok ah aldınız çok.Cihazları kiralayacağız dediniz cihaz sahibi firmalarda komisyonlarını almaya devam ediyor yazacak cok sey varda ah bakanım ah bizi çok yanılttıniz yanlış tanımışız sizi söz vermek kolaymış tutmak ise zor.

Misafir

Her düzenleme yapıyorum denildiğinde, nereye ve neye düzenleme yapılıyorsa orasında sendeleme oluyor sistem çöküyor.

ziya ay

aynı işi yapan iki kişi arasındaki maaş farkı 1250 TL düzeltilmesi talebimizdir. bekliyoruz. VHKİ ni.

Misafir

Kiskananlar catlasın diyen yağcı gel belediyeye bir bak kim kadro almıs kim almamıs evet hepsi yalan savas yalan hersey yalan bu halk yemez artik.

Misafir

Tek bir amac var 2019 a kadar iceriyi rolantida tutmak.Ama bu saattten sonra hersey bosuna 20129 Ataturkculerin kurtulus yili olacak insallah...

ggcc

Tüm söylemleri iç siyaseti dizayn etmek için yapılan hamaset edebiyatı

Misafir

İç siyaseti dizayn etmek için yapılan hamaset edebiyati

Aziz Yakut

Kıskananlar çatlasın.Allah yar ve yardımcınız olsun sn Cumhurbaşkanım.

Misafir

Yalan dolan talan rant

Misafir

Askerin siyasete bulaşması ve devleti yöneten iktidara baskı yapması bir hukuk devletinde asla kabul edilemez elbette...Ancak devleti yönetenlerin de yanlışlıklardan uzak ve ciddi bir yönetim sergilemeleri şartıyla! Vesayeti kaldıracağım derken;bu milletin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki disiplin,otorite ve hiyerarşi asla bozulmamalı! Yani karar iktidarın elinde olmakla birlikte; hiç bir siyasetçi ordunun askerce yönetimi ile ilgili asla konuşmaya kalkışmamalıdır!

Misafir

Bütün açıklamalarınız şov başka bir şey yok kadro dediniz tamamen fiyasko çıktı afrin harekatı boş anca konuşmalarda şov yapın

Misafir

Taserona benzemesin yada asgari ücrete...gerci hangi dediğin doğru çıktıki

Misafir

uyum yasaları faso fisodan ibaret.uyum değil,uydurum;yani, kılıfına sokma.işler, yine erdoğan ın işine geldiği gibi gidecektir.akp hükümetinden,hukuk beklemeyin.

Misafir

Buda taserona benzemesin sn cumhurbaskanım,belediyede kayitsiz sartsiz herkes dediniz ama belediyede kimseye kadro verkediniz bir iki yer dışında.Bizleri cok magdur ettiniz,sözünüzü tutmadınız,her işinizin ardında bizmi kandırılacağız?200 lira zam verdiniz agi yi maasların i ine eklediniz hakmı bu...daha soyleyecek cok sey var ama 2019 a kadar susmayı tercih ediyoruz.

Fadile

bir hafta doldu ve afrine daha girilemedi.artik zerre kadar inandiriciligin kalmadi sende bilyon demi?

  • 1