BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14

Erdoğan'a 'gazilik unvanı verilsin' demişti! AK Parti'li vekil nedenini anlattı

CUMHURBAŞKANI Erdoğan'a ‘gazilik unvanı’ verilmesi için Meclis'e kanun teklifi sunan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Tehditlere karşı topyekun mücadele eden milletin liderinin 'gazilik' unvanıyla buluşması, yaşadığımız sürecin ağırlığını ve önemini anlatmak içindir. Bireysel olarak inancımı ifade ediyorum. Gazi millet, gazi Meclis, gazi lider" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

erdoğan a; gazilik,şehitlik,mareşallik,komutanlık,başkanlık,saray,servet...ne bulursanız verseniz; asla hayır demeyecektir.

Misafir

Deccalin her şeyden çok şikayet eden bir görüntüsü vardır. (İbn Mace, Sünen, hadis no: 4074; İbn Ebi Şeybe, Musannef, hadis no: 38791.)

Misafir

“Âhir zamanda bir adam çıkacak ve ona Süfyan denilecek”buyurulmaktadır. Mahiyeti ise: * Kelp kabilesinden çıkacak yani kendisine tabi olanlar gaddar ve kan dökücü olacaktır. kaynak:Hakim en-Nisaburî, Ebû Abdullah Muhammed, Müstedrek, I-IV (Beyrut: Dâru’l-Marife, ts.), 4:520; Kenzü’l-Ummal, 14:272.

TÜRKÇÜ

Kendi de söylüyor alp lik Türklerin geleneği peki Erdoganin Gürcü kökenli olduğu TÜRK olmadığını düşünürsek TÜRKlerin lideri olmaması lazım Türklerin lideri TÜRK kökenli olmasi lazım iste bizi koklerimizden geleneklerimizden uzaklastirdilar çünki Türkleri TÜRK biri yönetmesin diyorlar çünki Türk liderin mefkuresi büyüktür bunu bildikleri için devsirmelerin ülkeyi yönetmesini istiyorlar

Misafir

Kendi düşüncense bunu Meclis'e değil başka yerde söyle, lafla olsaydı herkes gazi olur

Misafir

BAKIŞLARINI HİÇ HOŞ DEĞİL !!!!! GÖZLERİ ÖMRE BEDEL HAYIN BAKIYOR!!!!! BİR İNSANIN GÖZLERİ BUKAADAR MI !!!!!

  • 1