BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

'Erdoğan’a Balkanlar ziyaretinde suikast' ihbarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti öncesi alınan "Erdoğan'a Balkanlar'da suikast yapılabileceği" ihbarları, istihbarat ve güvenlik birimlerini harekete geçirdi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından açıklama yaptı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 65 Adet Yorum
Misafir

Ava giden avlanır aslanım,hele bir sezonu açılsın da,inan bende 4 gözle bekliyorum.

Misafir

Anladık dilencilik yapmasından sahnede bisiklet ile gezmesinden belli mağduru oynadığı.

abcd

Soysuzlar ve namussuzlar hala nefes alıyorsanız Sn Cumhurbaşkanımıza dua edin. Allah korusun bir felaket durumunda av sezonu açılmış olacak, cehennemin dibine de girseniz kurtulamayacaksınız.

emir

Bir yalan atıyorlar ortaya,kendileri inanmadıkları halde,aptal ve saftrik millete yedirmeye çalışıyorlar.Adamın 3 bine yakın koruması var,değil suikast,düşünülmesi bile zor.ama memleket sahte kahramanlar ile dolu.gündemi değiştirmenin peşinde.işinin zor olduğunu o da biliyor.Bakalım bu günlerde bizi hangi süprizler bekliyor.Ama Hakan ve Hulusi oldukça sırtı yere gelmez.

Misafir

Sayın bekir sen suikastı mi açıklıyorsun seçim propagandasını mi yapıyorsun anlaşılmıyor desem yalan olur. Bariz seçim çalışması. Biz Türk halkı o kadar gerizekalimiyiz ki bi istihbaratı bilgi bu kadar saçma bir şekilde servis edilir mi :) ha ha ha

Misafir

Kesinlikle katılıyorum kardeş. Bazı şeylerin görünen yüzü kadar görünmeyen yüzüde mevcuttur bu doğrultuda kimse aklından bile geçirmesin YEDİRMEYİZ...!!!

Misafir

Sakin ol,bu bir seçim yalanıdır.

ALPAGU

ÖYLE BİR ŞEYİN OLMASI DURUMUNDA VATAN SEVER TÜRK MİLLETİ SİZCE BOŞ DURURMU ? AND OLSUN Kİ BAŞTA BENDE OLMAK ÜZERE DÜNYAYI KALDIRIP TERSİNE DÖNMESİ İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM.! BÖYLE BİR LİDERE APTALCA ŞEYLERİN DÜZENLENMESİ VE BUNU YAPAN VEDAHİ ORTAK OLANLARIN SONUNU DÜŞÜNEMİYORUM. HANGİ ÜLKE OLURSA OLSUN GÜN YÜZÜ GÖREMEZLER HER YERİ ATEŞ OCAĞI VE KAOS OLUR.

Misafir

Yeniçağ Gazetesi yazarı Ahmet Takan, Erdoğan'ın 'çözüm süreci başlayabilir' diyen başdanışmanını arayarak 'fırçaladığını' yazdı.

Misafir

Testinin içinde ne varsa ağzından o akar.Dindarım diyenlerin ağzından çıkanlara dikkat...

TR

ÜLKEDE VATANDAŞA DA GÜVENLİK SAĞLANSA... ''Hamile eşinin gözü önünde tekme tokat dövdüler Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde pazardan aldıkları ürünlerin üzerinden kamyonet geçen çift ile kamyonet sahipleri arasında kavga çıktı. Kamyonetin sahibi E. T., akrabalarıyla birlikte hamile eşinin yanında, Hüzeyin Kızıltepe'yi tekme tokat dövdü.''

TR

PTT'nin 5 bin kişilik ilanına şu ana kadar 110 bin aday başvurdu.. SEÇİM ÖNCESİ ÜLKEDEKİ HALİ BİLSEK... YAZIK İŞSİZLİĞE SEBEP OLANLARA..

Kayserili durmuş çınar

Her seçimden önce suikast oyunları seni kim ne yapsın neden öldürsün gene magduru oynuyorsun 15 temuz darbesinde her tarafin fetocularla doluydu seni hic kimse vurmadi..bu saatten sonrada korumassiz gez sana hiç kimse dokunmaz.secimden sonra adalet yargı dürüst çalişırsa bir sey diyemem..

Misafir

Ahlaki ve ekonomik açıdan Ülkenin gidişatına ve geldiğimiz noktaya bakarsak TR için, Erdoğan’ın ülkeyi yönetmesinden daha büyük felaket senaryosu görünmüyor. Dolayısı ile Türkiye düşmanı dış mihrakların ve vatan hainlerinin böyle bir plan yaptığını iddia etmek, seçime endeksli bir söylemdir.

Misafir

erdogana niye suikast yapsinlar, erdogan zaten cöküsü yasiyor

Avşar oğlu

istihbarat dış kaynaklı olduğuna göre Avrupanın oyunu olduğunu düşünüyorum Bosna ziyaretini hazmedemiyorlar . Allaha emanet ettik reisi .

abdülhamid

edogana kimse suikast yapmaz, cünkü erdogan kendi kendinisi bitirdi

misafir

HEPSİ BALON.MİLLETİ KANDIRIP OY AVCILIĞI.

Mehmet

Yine mağduriyet numarası.

ümit aydın

Bir palavra daha, 16 seneden beri 50 defa suikast yapıldı. Ama hala yaşıyor.

aysel

yemezler bayım yemezler madura başladınız

Misafir

ule bu safsatalarla adamı mezarından çıkardılar otopsi yaptılar bi halt çıkmadı

yusuf

Yerli araba,yerli uçak,suikast.Dinle de vazgeç.

ercan

Hahahha...Bir de Arınç suikasti vardı.Dallandırıp budaklandırıldı ama fos çıktı...

BU DEFA ISIN ZOR GIDICISIN REIS

tamamen secimi kazanma odakli akparti teskilatlari tarafindan ortaya atilmis asparagas bir haber. millet artik yemiyor bu tür haberleri... akpartinin ayak oyunlarina ve sinsi planlarina millet alisti.