BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,43

Erdoğan yeni dönemin ismini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemlerinin ardından, yeni dönemin isminin 'büyük ustalık' dönemi olduğunu açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Önce Vatan

Rabbim büyük ustalık döneminde yar ve yardımcın olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Allah sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, Türk Milletinin ve İslam Aleminin başından eksik etmesin. Mevla-yı Zülcelal bizlerede senin gibi Hakkın yanında batılın karşısında durmayı nasip eylesin. Amin...

Metin

Yeni dönemin adı 'Büyük Final" veya "Büyük Çöküş" olacak.. Erdoğan kendini toparlayıp etrafındaki insanlara, dillendirdiği fikirlere çeki düzen vermediği sürece bu dönemin gerçek adı az önce belirtildiği gibi olacaktır.

abcd

Allah Vatanımın milletimin devletimin ay yıldızlı bayrağımın ve dinimiz İslam düşmanlarının ömründen alsın size versin inşallah.

abcd

Sn Cumhurbaşkanım; Türk milleti ezanlardan rahatsız olup imamları kesmek isteyen İslam düşmanlarına ve Şehitler ölmez Vatan bölünmez söyleminden tiksinen polis ve asker düşmanlarına oyunu asla vermeyecektir.

Neeeeey!

Erdoğan on altı kere yeni dönem ilan etti!...Geldiğimiz nokta Ekonomik çöküş

MIYGINDIRIK

Bu Kaçıncı Yeni Dönem... Kaçıncı Yeni Türkiye ?...Geldiğimiz Yer OHAL ve Ekonomik iflas!.............................

Vatandaş

İsmin ne önemi var sen olma yeter

Körfez

Merhaba Kocaelide yaşıyorum sayın cumhurbaşkanım, insanların evini su bastı bulundugum sokakta ve 97 den beri her sağanak yagışında bu tekrarlanıyor esim bende mevcut, oyum. Reyim sizindir sonuna kadar belediye lere bi el atın lütfen rica ediyorum

guldum

Kalfalık ve ustalık döneminde memleketi everdiğinden büyük ustalık döneminde büyük everecek anlaşıldı.Usatlık döneminde son 4 yılda 5 seçim, 1 darbe girişimi, 22 aydır ohal ve bir büyük ekonomik kriz gören memkeletim büyük ustalık döneminde neler görecek acaba?Tak parça kalırsa sonraki dönemin adını da ben koyam büsbüyük ustalık dönemi,bümbüyük de olabilir.O kadar uzun kaldı ki isimlendirmeye kelime yetmiyor.Emeklilik vakti gelmiş.Torunlara odaklanalım.

  • 1