BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşmesi! İttifak olacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. 55 dakika süren görüşmede Erdoğan ve Bahçeli yerel seçimde işbirliğini masaya yatırdı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 69 Adet Yorum
Misafir

Yorumlar doğru ve çok olumlu, neyinden rahatsız oldun yazsanda öğrensek.

Misafir

İttifak kaybetmemek için yapılır

Misafir

Turgut Şentürk ün yorumları yanlış değil, seni neden çok rahatsız etti. Nedir sıkıntıya sokan seni.

Misafir

Sn misafir Bayrak ezan ve Şehitler söylemi nasıl batıyor sana.

MİSAFİR

MECBURLAR ..ZİRA KAYBETMEK İŞLERİNE GELMEZ..VE SONLARIDA İYİ OLMAZ BANA GÖRE..

salih kara

Eskiden koalisyon vardı şimdi ittifak... İttifak nedir!?.. En dürüst olan, en etik olan; parti olarak resmen birleşin bari... İşi iman, namus, millet sevdası ve geriden aydın, sahte çağdaşlar, ayyaşlar, terör dostları açıklaması yapan zatlara; 3 Ekim 2002 sonrasını bir hatırlatmak lazım...

MİSAFİR

TARTIŞACAK BİR ŞEY YOK ARKADAŞLAR AK PARTİ MHP BİR YANDA ABD CHP PKK İYİ BİR YANDA İSTEDİĞİNİZ TARAFA OY KULLANIN,,,BİR YANDA İMANLI NAMUSLU ONURLU VATAN MİLLET SEVDALISI CAMİLERDEN EZANLAR SUSMASIN ÜLKE BÖLÜNMESİN DİYENLER ,,BİR TARAFTA GERİDEN AYDINLAR SAHTE ÇAĞDAŞLAR AYYAŞLAR TERÖR DOSTLARI

Misafir

Desene çıkar ve şer ittifakı gene kuruldu

Misafir

bunlara oy veremeyin.

Misafir

tabanın düşüncesi hiçte öyle değil mhp tabanı zaten rahatsız bu ittifaklardan ak partide var rahatsızlık hangi taban bundan memnunmuş acaba önce vatandaşa vaad ettiğiniz söz verdiğiniz seçim vaadleriniz gerçekleştirin sözlerinizi tutun ozaman ittifaka gerek kalmaz halk gereğini yapar

Misafir

son nokta geldiğinde bu yazılanlar unutulacak ve neticede fetö ne oldu ise olanar olacak...

ihsan

büyük illerin alınmasında bu ak parti mhp iş birliği gerek iyi oldu

Misafir

FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılmasını istemeyenler ittifakta.

Misafir

Her iki parti de BOP diyor, sen nerenden anlıyorsun!?

Misafir

balkon her zaman balkondur balkon kalacaktır rezillik diz boyu onca hakaretler sonra tekrar bir arada

Misafir

turgut şentürk sana ufak bir hatırlatma; abdullah öcalana sayın, şehide kelle diyen senin başkanın. kimin kimlerle ittifak ettiğini herkes görüyor görecekte.

Turgut Şentürk

Bu iki parti ittifak yapmayacak ta ezanlardan rahatsız olup imamları kesmek isteyenlerle, tükürükleri ile Türk milletini boğacak olanlar mı ittifak yapacak. Yoksa Şehitler ölmez Vatan bölünmez söyleminden tiksinenler ile aptullah öcalan denen teröristin heykelini dikecekler mi ittifak yapacak. Yoksa geçen seçimlerde ülkeyi salladıklarını söyleyip birbirlerini tebrik edenler mi. Söz Türk Milletinin.

Turgut Şentürk

Olsun elbette. Her iki partide Bayrak inmez Ezan susmaz diyor. Her iki partide Şehitler ölmez Vatan bölünmez söyleminde birleşiyor. Her iki partide pkk, dhkpc ve fetö terör örgütleri ile amansız mücadele ediyor. Yok bir birilerinden farkı.

Misafir

Hadi bakalım cümbüş çalarak geliyoruz.

Misafir

Aynı gemide olup olmadığımız tartışmaları bu aralar yine gündemde. Patronlar; şu kriz ortamında sendika, ücret, iş güvencesi, diye tutturmayın, hepimiz batarız ona göre… gibi sözlerle tehditler savuruyor. Gemi onların, batarsa batsın; hiç mahzuru yok. Ama önce gemilerinde forsa olmaktan kurtulmalıyız.

tcbe

Yorumlar hep aynı, tek klavye yorumlar. Her seçim öncesi hep aynı nakarat, kazandık kazanıyoruz masalları. Sonrası ise hep hüsran ve bir köşe başında oturup ağlamak. Herhalde kaderleri bu.

Aklın zıplaması

İktidar sahibi olabilmek niçin bu kadar çok önemlidir?Bilen bilir bilmeyen şaşar kalır.İnsan denen canlıda ego diye bir şey var.Bazı insanlarda bu ego çok büyüktür.Bu egoyu tatmin etmek çok zordur.Güç ister,para ister,yetki ister,oy ister,itaat ister, ister oğlu ister.Bir türlü tatmin olmaz.Tatmin edebilmek için tahmin edilemeyecek yollara baş vurulur.Egonuz büyük değil ise siyasete bulaşmayın.

Yaaaaa

Mhp yı ilk ekranda akp önemsemedi fakat taban mhp ye birleşmede sahip çıktı akp dönüş yaptı

Misafir

EYT unutulmadı unutulmayacak yalnız hatırlatırım....

Murat yiğiter

EYT sebebiyle yeminimiz var bu seçimde beraber yürümeyeceğiz.