BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,52
ALTIN 2.497,92

Erdoğan ve Bahçeli'den sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Beştepe'deki görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

Sayın Bahçeli severiz ama hükümetin hatalarını yanlışlarını da açık açık soylemeli üst düzey görevlere atananların kripto feto vb yandaşları var Feto mücadelesi gevsedi kurumlarda geriye dönük detaylı temizlik yapılmadı; hapiste bile bu alcaklarin toplandıkları biraraya geldikleri söyleniyor bu fetocu hainler diğer koğuşlara ve illere derhal dagitilmalidir bu alçaklara en ufak müsamaha göstermek şehitlerimizin kemiklerini sizlatir gereği arz olunur

Misafir

Sayın Bahçeli olmasa Cumhur ittifakı kazanamazdi MHP gücünün farkında olmalı iktidarın hatalarını görmezden gelmemelidir üzerine gitmeli o kadar yanlış üst düzey atamalar yapiliyorki bunlara ses çıkarılmazsan MHP ye olan destek azalir.Secime MHP tek başına girse hükümet asıl o zaman boyunun ölçüsünü alırdı .Cumhur ittifakını Feto PKK PYD terör örgütleriyle mücadele etsin diye destekledik

Misafir

Sayın Bahçeli Feto ile mücadele gevsedi kurumlarda bilinen ve gizlenen çok sayıda fetocu var cayciya kapıcıya sorulsa onlar Fetocu kim söyler şuan feto mücadelesi gerileme döneminde kurumlara atananlar içinde kripto fetocular olduğu söyleniyor Feto mücadelesi 17-25 Aralık sonrasına indirgenirse tüm fetocu alçaklar temizlenmez Kurumlarda üst düzey atamalarda liyakat ve deneyim arastirilmiyor,arabanın geçmişte yaptıklarına bakılıyor Cumhur ittifakını destekledim ama bu seçimde tepkimi göstereceğim

Misafir

Af yerine yeniden yargılama talebi olsa daha mantıklı olur.

Misafir

İYİCİLERİN HEPSİNİ TOPLASAN VATANSEVER BAHÇELİNİN AYAĞINI ALTINDAKİ ÇAMUR ETMEZ

Süleyman erden

Ak parti mağdur olduğu için, kurulduktan 6 ay sonra iktidar oldu. Ak parti geldiği yeri unutmamalıdır. Hapishanelerde binlerce mağdur varken, ‘af gündemimizde yok’ derseniz bu millet onun da değerlendirmesini yapar.

İYİ ülkücüler

biri makam biri evlatlarının istikbali peşinde...

Misafir

BAHÇELİ GİBİ ADAMA 40 AYIRMAK ZAMANA HAKARETTİR. DEĞMEZ BÜTÜN MİLLİYETÇİLİĞİN İÇİNE ETTİ. AMA İYİ ETTİ. ALLAHTAN VATANSEVERLER İYİ PARTİ KURDU.

Misafir

Sizin de yolunuz düşer elbet cezaevine Ozaman belli olur

MİSAFİR

YOK ASKIDA EKMEK DEĞİL İÇİMİZDEKİ HAİİN SATILMIŞ ABD UŞAKLARI GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR

sancar

devlet beyin süper projesi askıda ekmek görülüşülmüştür.

Misafir

kimin affı isteniyor anlamadm.devlete karşı suç işleyenlerin affı ise buna devlet karar verir.yok ,vatandaşa karşı işlenen suçun affı ise buna vATANDAŞ KARAR VERİR.DEVLET VE YETKİLİLERİNİN SÖZ SÖYLEME HAKKI BİLE YOKTUR.HERKES İŞİNE BAKSIN.ÇOK İSTİYORSANIZ REFERANDUM YAPIN MİLLET NE DİYOR GÖRÜN.

Misafir

Kargaşa Kaos!......... Yarın Ne Olacağı Belli Değil ...

mehmet

EYT ye çözümü bulurlar inşallah

mustafa

yardımcı doçentliğin kaldırıldığı gibi 657 de yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılmasını bekliyoruz özellikle engelli yardımcı hizmetliler için.

Ahmet polat

Her insan ikinci bir şansı hak ediyor TERÖR ÖRGÜTÜ VE CİNSEL İSTİSMAR HARİÇ

demir

Gerçekten sistem değişikliği yaradı bize önemli konular derhal ele alınıp çözülüyor bedelli,kanalistanbul ,af

BEDEL

Saraya bir teklif sunuluyor: Bedelli'den elde edeceğiniz kârın bin misli öneriliyor.................İnsan haklarına dönün , Kürt meselesinde adil ve eşitlikçi bir anlayışa dönün!............... 8 trilyon dolar kâr elde edin!

Misafir

Milletin verdiği karara neden saygısızlık ediyorsunuz neye layık sanız öyle yönetilirsiniz bu millet bunlara layık bırakın ağalayan ağlasın yok buğday ithalatı yok mısır ithalatı işinize bakın

Misafir

affı çıkaranlar gün gelir o affın altında kalır. Reisin ben yanaşacağını zannetmiyorum

KORAY ALP

bizden giden canlarının katillerini nasıl affediyorsun olacak sey değil bu suçlu ise cezasını çekecek

Misafir

af çıkaranı lanetliyorum ALLAH bu kötüleri toptan helak etsin inşallah Amin

salih kara

Suçlunun cezasını çekmesi adaletin gereğidir. Gerekçesi, sınırı her ne olursa olsun AF KABUL EDİLEMEZ....

Misafir

And olsun faizi dusurecem,and olsun doları dusurecem,and olsun böyle,and olsun şöyle.Vatadas olarak yuh olsun diyoruz yuh.

Misafir

Piyasada dolar şoku: TL’nin dolar karşısında yüzde 27 değer kaybetmesi maliyetleri artırdı, birçok ara malına yüzde 40’ı bulan zam yapıldı!.