BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09

'Erdoğan vatana ihanetten yargılanacak!'

3 yıl önce "Erdoğan vatana ihanet suçuyla yargılanacak ve cezasını çekecek" diyen CHP'li vekil eskisi şimdi ABD'deki mahkemede şahitlik yapacak.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
Misafir

amerika satın alacağı kişiyi paraya boğar gene alır önlem almana gerek yok ki.bunu dünyada bilmeyen mi var? Sonra mahkeme onlarda sanık onlarda tanık da onlarda senaryo da onlarda kime ceza kesileceğini de mahkeme başlamadan karar açıklanmıştı bile

Misafir

Ciddi misin ben panik manik görmüyorum sen nerede görüyorsun. Sen gece sokağa çıkıyorsan korkuyorsun onu da panik sanıyorsun heerhalde

Misafir

sen kimin sözcülüğünü yaptığını bi söylesene

Misafir

bu kaçıncı, öyle bir başlıklar atıyorsunki, öybaşlıklar atıyorsunki aklım karışıyor dikkat çekmek okutmak için yapıyorsun ama başlığ okuyup inanan çok olur sevinirler kardeşim...

Misafir

Suleyman bak suan Kilicdaroglu konusuyor senden de bahsetti havuz medyacevap ver dedi.Reza yi anlat diyor,bakanlarin onunde diz coktugu reza yi anlat....

Misafir

RECEP TAYYİP ERDOĞAN BU ÜLKEYE EN BÜYÜK HİZMETLERİ YAPMIŞ CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ DEVLET ADAMIDIR. HALK ONUN YANINDA, HAKKIN MİZANI GÜN GELDİĞİNDE KARŞIMIZDA ARAŞTIRMACI YAZAR BİLGE SALİH

Misafir

Sahi Sülüman efendi sen gerçek bir gazeteci gibi yazmadan önce hiç araştırma yaptınmı...

Misafir

Sen birak onu bunu da zarraf gel zarraf a.Ne olacak o kadar rusvet?Yazsana be adam bundan daha onemli bir konu var mi gundemde...bir haksizlik var ortada bir riya var,niye yazmiyorsun da hala savunuyorsun?Nerden vicdan nerde Allah korkusu,nerde kul hakki,nerde gazetecilik ahlaki!!!!????Peki sen ne zaman yazacaksin gercekleri?Hicbir zaman degil mi,cebi doldrumak ahlaktan daha ustun degil mi????

Misafir

Memleket Allaha emanet yaşıyoruz. Allah hayreyleye!

Misafir

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, AKP içindeki önemli isimleri işaret ederek, "sessizce Erdoğan’ın 'bitirilmesini' bekliyorlar!"

Aykut TC

Türkiye'deki şeriatçı diktatör mursi ile aynı kafadaki AKP 'de panik başladı ... Çünkü sırada Tayyıp var artık biliyorlar

Misafir

Biz ne yapmışız, petrol karşılığı ilaç ve gıda... Adam petrolünü vermiş, parasını buraya park etmiş, ihtiyaçları görülmüş. Petrol ticareti de yapılmış, altın ticareti de yapılmış. Çeşitli ülkelerle... Efendim oradan dolara çevrilmiş, İran’a efektif olarak verilmiş. Biz nereye gittiğini takip etmeye mecbur muyuz? Yapana sormuyor, bize yöneliyor. Kaldı ki, bu işi yapanlar yasaklı firmalar değil. Yaptığı zaman hiçbir yasağı yok. Bir başka konu; ABD 60 tane Boeing için İran’la oturuyor, anlaşma yapıyor. Onda ambargo mevzusu yok, yasak yok. Türkiye daha masum bir ticaret yapıyor, ambargo konusu oluyor, niye yapıyor diye soru soruluyor.

Mahmut

TÜRKİYE ABD’NİN ASLA BİR SÖMÜRGESİ DEĞİLDİR. Çok açık söylüyorum zerre kadar onur haysiyeti olan her insan Türkiye’nin Amerika gibi Emperyalist bir ülke tarafından yargılanıp mahkûm edilmeye çalışılmasına tahammül edemez/etmemelidir. Her Türk vatandaşı, Amerika’nın yaptığı bu şarlatanlığa şiddetle karşı çıkmalıdır. Bırak siyasi hareket etmeyi de ÜLKENE SAHİP ÇIK ey VATANDAŞ! MÜSTEMLEKE Mİ BURASI!

Misafir

sallama öyle bir karar yok

DFDF

İrana ambargo kararın birleşmiş milletlere abd tarafından önerildiği, kararın ise oy çoğunluğu ile verildiğini hatırlatmakta fayda var. biz de oy kullandık. yani "iki ülke arasındaki ticarete Amarigha niye karışıyor, onlara ne oluyho" demeyin.

Misafir

Sülüman efendi sen aynalara küsmüsün, bir geri dönde aynaya bakıver belki görürsün...

Misafir

Birisi bana laf atmaya çalışmış tabi yazılanlar zoruna gitmiş. Ben "misafir"in arkasına sığınmıyorum reklam gönderici yerini kaplıyor bu yüzden yazamıyorum. Benim adım "Turgay" ve öyle sizin gibi dincilerin cemaziyelevvellerini bilirim. Vur kafir'lerinizi bilirim.Eskilere gidersek girecek delik bulamazsınız. Bak yine adımı yazamayacağım.

Misafir

Süleyman siz bari OHAL komisyonuna durumu anlatın. gerekli yerlere bildirin. aylardır bekliyoruz. hiçbir suçu olmadığı halde karım hala bekliyor. lütfen bari siz yardımcı olun. anlaşılan büyüklerimiz bizleri unuttular. sevgiyle kalın.

gencoglu

akparti seçmeniniden ziyade kendi yolsuzluklarınıza bakın misafir rmmzunun arkasına saklanan korkak rezidanslar yolsuzluklar gırla gidiyor genel başkanınız kızı memur maaşıyla 3 rezidans sahibi genel başkan yardımcınızın yolsuzluk dosyası fetocüler tarafından üst mehkemeden sümenaltı edildi daha sayalım mı kim rüşvet alıyorsa kim haram yiyorsa zaten muhakkak kursağından gelecek acı acı

gencoglu

misafir rumuzunun arkasına saklanan korkak şetrytan fetocü hakimler bakacaktı kim bakacaktı ya aym den de 2 hakim fetoden ihraç edildi ne olacak şimdi? aym de 1 oy çok büyük kararlara sebep fetocülerin yargıladığı dosyadan ancak sizin gib fetocüler lehine kararlar çıkar şimdi defol bu güzel memleketimden

Erol Baron

Savaşların bitmesini istemediği için Daeş gibi hayali düşman yaratarak ortadoğu'da işlediği suçlar ve sırtımıza sardığı 3 milyon Suriyeli göçmen ABD'nin ellerini Türkiye'ye karşı bağlamaya yeter de artar bile.

Misafir

öyle de deme.. ülkenin bekası söz konusu!!. şimdi fetöyü ülkenin başına bela edenin başına bela gelir, mazallah ülke biter!!!

Misafir

Ak Parti Seçmeni yolsuzlukları,rüşveti olağan gören bir seçmen kitlesi konumuna düştü...Oysa eminim ki onların cüzi bir kısmı bütün partilerdeki gibi hırsız olabilirse de ezici bir çoğunluğu günah ve vebali bilen insanlardan oluşmakta...Bir kasa elmanın içinde 3-5 tane çürük var ve onları ayıklamıyorsanız kasa çürür ...Çürükleri ayıklayacaktınız,büyük hata ettiniz!

Misafir

Sivri akıllının biri çıkmış "Yüce divan kararı çıksaydı Fetöcü hakimlerin iftiraları kabul edilecekti " demiş.Ya ben bunun neresini düzelteyim diye bir kıssa var ya aynı ona benziyor. Dava açılsa idi davaya Anayasa mahkemesi üyeleri(hani şu akp genel başkanı önünde önlerini iliklemeye çalışan ) bakacaktı yani sonuç belli idi. Ama ona bile cesaret edemediler.

Tatar Ramazan

Sayın Özışık bizde İran’ın yaptığı gibi zamanında bu şerefsizleri yargılayıp cezalandırsaydık bunlar başımıza gelmezdi ve ABD gibi şerefsiz bir devlete koz vermemiş olurduk.Devletin bekası için bazen kardeşinin bile kellesini alacaksın.Devlet adamı olmak bunu gerektirir.